אני חדש בפורום.היה לי ממיר דרימבוקס 500 ששירת אותי שנים.אתמול הוא נשרף ואני צריך לקנות עוד אחד - דחוף!!אבא שלי די מכור לכמה ערוצים שלו.איפה אפשר לקנות אותו בארץ (מרכז או ירושלים)?אני צריך חנות שבד"כ מחזיקה ממירים כאלה במלאי.רוצה לבוא,לשלם ולקחת.
תודה לכל העוזרים.
"חכמים קונים בארץ" מאיפה הבאת את זה??? אני קניתי 10 דרימים (למשפחה חברים) מהונג קונג והגיע לי ליד ב-DHL לאחר 4 ימים ובלי עין הרע כולם עובדים כמו סוסים .
אני לא מפרסם את שם החנות כי אני לא רוצה להסתכן בהדחה הבנתי שמותר לפרסם רק חנות אחת וזה סאטשופ אז כל אחד יעשה את חשבונו האישי ויקנה איפה שהוא רוצה
דורון אם אני אומר לך שקיבלתי 10 ממירים ולאף אחד לא הייתה בעיה אז מה אתה רוצה שאקנה מקורי שעולה פי 3 ,אם יתקלקל נקנה חדש זה עדיין פחות מלקנות מקורי.
יש המון יצרנים סינים שהממירים שלהם באיכות ירודה בזה אתה צודק אבל פשוט צריך למצוא את הסיני הנכון שנותן איכות שקרובה מאד למקורי
אני קניתי מסין הרבה יותר מעשרה ממירים וכשהם התחילו להשרף אחד אחרי שני הפסקתי לקנות, אבל בסין כבר אין עם מי לדבר. שלחתי אותם בחזרה והסינים פשוט אומרים שלא קיבלו. וזה אותם מוכרירם, שאתם מכירים אותם טוב. אם העסק יגיע להחלפה, אתם תחפשו אותם הרבה זמן.
הבנתי, כתבתי מילון פעם כל אחד יעשה את החושבים שלו ויעשה מה שטוב לכיס שלו אני לא אקנה ממיר ב-3500 ש"ח כשאפשר לקנות ב-250$ אני אקח את הסיכון עד שאגיע למצב שלך ואולי אחשוב אחרת.
כמו כן יש מילארד סינים מתוכם כמה אלפי יצרנים שמוכרים דרים בוקס באיכות ירודה אני חושב שמצאתי יצרן טוב אתה נתקלת ביצרן הרבה פחות טוב