שלום
פורום נחמד יש לכם כאן.
יש למישהו נסיון עם מקלט הלווין הזה?
הממיר של הוט מלא ואני מעוניין להוריד ממנו תוכן. אני מבין שניתן בעזרת המכשיר הזה לבצע עריכה לחומר שיועבר אליו מהממיר של הוט ובהמשך להוציא את החומר במהירות לכונן חיצוני בעזרת חיבור USB. האם זה אכן אפשרי?
לא הבנתי את התגובה
למה לא חוקי ולא אפשר, הרי כל כרטיס TV שמחובר למחשב יכול לבצע הקלטה!
הבעיה שאני צריך את האופציה הזאת בלי להיות מחובר למחשב. כמו פעם כשכולנו הקלטנו במשך שנים בוידאו בלי לחשוב פעמיים.
שנים אני מקליט את השידורים של הוט בעזרת הממיר המקליט. אם אני צופה בתוכן שמשודר בממיר המקליט, אני יכול באותו זמן להקליט בוידאו. למה אתה אומר שלא אפשר לבצע הקלטה דיגיאלית
כן, שאי אפשר להוציא במהירות תוכן מהדיסק הקשיח כבר הבנתי, אבל תודה בכל מקרה.
כמו שהבנת, הבעיה שלי שהממיר המקליט מלא ואני חייב לרוקן אותו. לכן אני צריך מכשיר שיקליט את התוכן, ויאפשר לי בהמשך אפשרויות עריכה והעברה מהירה למחשב (פנימה והחוצה).
אני מחפש מכשיר ידידותי ונוח לשימוש. האם Azbox Premium PLUS הוא מה שאני מחפש?
בחרתי את Azbox Premium PLUS כי חשבתי שהוא מתאים מבחינת הנתונים ובגלל שהוא נמכר בארץ http://www.tele-satellite.co.il/TELE-sa ... /azbox.pdf
(אם הקטלוג הזה הוא פירסומת אפשר להסירו).
באותה מידה יכולתי לבחור את iAmm NTR83WT שמוצג כבעל יכולות הקלטה ונמכר בארץ (אבל אני לא חושב שיש לו יכולת עריכה).
זאת תשובה מורכבת.
נתחיל בזה שהמכשיר לא חייב להיות ממיר לוויני. חפשתי מכשיר שיודע להקליט. DVD מקליט יכול לעשות את העבודה. אבל מכשירים עם כונן קשיח יקרים ובסוף נתקעים עם כל האינפורמציה בתוך המכשיר או על מיליון דיסקים.
חשבתי שאם כבר משקיעים אז עדיף לקנות מכשיר שיאפשר לי לגבות אינפורמציה על כונן קשיח. כשמצאתי את הממיר הלוויני שכולל גם אפשרות עריכה נדלקתי
יתרון נוסף, הוא שיש לי קרוב משפחה שיש לו צלחת לווין וחשבתי שאולי זה יכול להתחבר ביחד (אבל זה פרט שולי ורק מסיט את הדיון).
בקיצור אתם כאן המומחים בלווינים ולכן אני שואל כאן לגבי האפשרויות שיכולות להתאים לי מבין שפע המכשירים שקיימים בשוק.
אגב אני רואה כאן חברה שמזמינים מכשירים מחו"ל. אם יש מכשיר יותר מתאים שלא הגיע לארץ, ואתם חושבים שאין מה לחשוש מבחינת אחריות, זאת גם יכולה היות אופציה.
טרינון
Azbox Premium PLUS עולה המון כסף בשביל מה לקנות ממיר כזה יקר ואחרי זה להצטער על כך ? יש לממיר הזה המון חסרונות התמיכה שלו באמולטורים עלובה מאוד לדעתי ביזבוז כסף מיותר
מצחיק שאתה קורה לי טרינון
לא יודע כמה הוא עולה בארץ. בחול זה פחות מ-300 אירו.
אני לא מתכנן לשחק איתו אז נראה לי שאין לי בעיה עם התמיכה שלו במשחקים... אבל בהחלט הדבר האחרון שאני רוצה זה להתחרט! לכן שואל על מכשיר מתאים.
טרינטון צודק AZBOX HD יתן לו פתרון אבל חלקי
לי יש ממיר כזה ובגרסה האחרונ של אניגמה המדיה סנטר מגניב ומתפקד יפה כולל עריכת הסרטים המוקליטים וגם סרטים שיש לך בUSB ואת הרוצה לערוך ולכן יש לך אפשרות עריכה אבל בסיסית וכמבון מה שהקלטתה בהוט אתה יכול להציג בAZBOX.
דרך אגב לי יש אותה בעיה ישלי הוט מגיד בבית למרות שיש לי ממיר AZBOX ושיתוף.
כל התוכניות ילדים מוקלטות במגיק כבר לא היה לי מקום בממיר של הוט וקניתי USB חיצוני שדרכו אני מעביר את כל התכנים לדיסק USB ומחבר אחר כך ל AZBOX וצופה דרך שם וכך אני לא מוגבל בנפח.
אבל לפני שבוע קיבלתי את הממיר HD מקליט של הוט עם דיסק נשלף של 500GB ונפתרה לי כל הבעיה בממיר החדש אפשר להעביר את ההרדיסק לכל מקום ולהוריד את ההקלטות ללא הצפנה בנוסף בקרוב ניתן יהיה להקליט ולצפות דרך הUSB שיש במכשיר כמו בכל ממיר לויני מתקדם.
יש ממירים יותר זולים מ AZBOX אבל לא יודע אם יעשו לך את העבודה של מדיה סנטר כמו שצריך.
ואל תקשיב לאחרים שאין להם את הממיר הזה שאומרים שהתמיכה באמולטורים על הפנים הכל עובד חלק זה דורש קצת התעסקות כי בארץ אין להרבה את הממיר והתמיכה דלה.
בהצחה
טרינון @ 12/11/2011, 13:19 כתב:
DVD מקליט יכול לעשות את העבודה. אבל מכשירים עם כונן קשיח יקרים ובסוף נתקעים עם כל האינפורמציה בתוך המכשיר או על מיליון דיסקים.
אז למה לא DVD מקליט? זה זול ואתה יכול להקליט על דיסקים רב פעמיים.
ממיר AZBOX PREMIUM HD+
3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E
satcard @ 12/11/2011, 15:41 כתב:
אל תקשיב לאחרים שאין להם את הממיר הזה שאומרים שהתמיכה באמולטורים על הפנים הכל עובד חלק זה דורש קצת התעסקות כי בארץ אין להרבה את הממיר והתמיכה דלה.
יש לי ממיר כזה אבל בשביל מה לזרוק סתם כסף על ממיר כזה שיש לו הרבה חסרונות ? כמו שאמר gilad2211 אפשר לקנות DVD מקליט שיעשה את העבודה
תודה על התגובות.
יש לי בעיה עם DVD מקליט. DVD מקליט זול לא מגיע עם כונן קשיח שמאפשר לסדר את התכנים. ו- DVD עם כונן קשיח כמו שהוצע לא זול. הבעיה שכשהוא מתמלא חייבים להתחיל לצרוב, פעולה שלוקחת לפי מה שהבנתי כ- חצי שעה לדיסק (חיבור USB של המכשיר הוא חד כיווני). חוץ מזה בררתי במספר חנויות ויש להם רק מכשירים מ-2010 (ז"א שהמכשיר יושב במחסן כשנתיים ולא קיבל שום עיככון Revision כמובן במידה שהיה).
חוץ מזה אם משקיעים כבר, עדיף לקחת את המכשיר שייתן את תמורה הטובה ביותר ואולי גם אני אתחבר בעתיד ללווין.
לגבי ההודעה של satcard
הפתרון שאתה מציע "USB חיצוני", מה זאת החיה הזאת? איך זה מתחבר לממיר של חברת הכבלים? על איזה דגם מדובר, או שיש דגם משופר מומלץ?
אם אתם טוענים שהממיר של Azbox הוא ביזבוז על מה אתם ממליצים?
לחבר USB להוט זה רק בממירים החדשים שיצאו לפני שבוע
בקשר לDVD מקליט אל תתעסק עם זה גם אם יש לך הרדסק בפנים
אצלי בעבודה בניתי למורים מערכת מחשב עם כרטיס עריכה שמקליט את כל התוכניות של הוט שהם רוצים לשרת סרטים. בהתחלה לפני המחשב שבניתי להם היה להם DVD מקליט וזה חרא של דבר אחרי הקלטהאתה צריך להמיר את הפורמט למשהו שיקרא במחשב בנוסף אתה לא יכול לקבוע ביטראט לפי אורך הסרט בזבוז נפח למשל יש לך תוכנית של 20 דקות להקליט אתה מכוון ביטרט של 40 30 דקות כי אתה לא יכול להקליט אורך מדויק של תוכנית.
אם אתה מוותר אל AZBOX תחפש סטרימר שיודע גם להקליט לא רק להציג
הבנתי כנראה בטעות שחיברת את ה-USB החיצוני למג'יק הישן בכדי להוציא לרוקן אותו מתוכניות הילדים..לא משנה..
ל-DVD של פנסוניק יש אפשרות עריכה כך שניתן לחתוך בקלות מקטעי תוכניות באורך לא מתאים. בכל מקרה לפי מה שאתה מספר התעסקות נוספת לשינוי הקידוד זה באמת מסורבל...
זה לא שוויתרתי על AZBOX, צריך מכשיר כמה שיותר ידידותי, לחבר פעם אחת לממיר/וידאו, לשדר לתוכו תוכן ולהקליט. אפשרות של עריכה תהווה יתרון גדול.
ראיתי כאן קצת שירשורים על AZBOX. למשתמשים היו מעט בעיות איתו והוא לא עושה רושם של מכשיר ידידותי.
בקיצור אני מבולבל