עזרה בחיבור ממיר וצלחת
-
Guyhaha
- חבר פורום

אני מקווה שאני במקום הנכון.
אני חייל קרבי שכרגע משרת באזור עזה ולאחרונה הפלוגה השיגה ממיר וצלחת יס חיברנו הכל אבל לא פשוט לא מצליחים לגרום לזה לעבוד חיפשתי פה מדריכים והכל ולא מצאתי פתרון לבעיה.
הבעיה היא שהממיר מראה שיש עוצמת אות אבל אין איכות אות אנחנו כבר חסרי אונים אני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לנו
אני חייל קרבי שכרגע משרת באזור עזה ולאחרונה הפלוגה השיגה ממיר וצלחת יס חיברנו הכל אבל לא פשוט לא מצליחים לגרום לזה לעבוד חיפשתי פה מדריכים והכל ולא מצאתי פתרון לבעיה.
הבעיה היא שהממיר מראה שיש עוצמת אות אבל אין איכות אות אנחנו כבר חסרי אונים אני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לנו
- yossid
- תותח על

מעניין מתי הספקת לחפש רק היום נירשמת
כנס לכאן יש הרבה פרטים על כך
http://www.sat-israel.com/Forums/index.php?showforum=12
בברכה
יוסי
כנס לכאן יש הרבה פרטים על כך
http://www.sat-israel.com/Forums/index.php?showforum=12
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
-
Guyhaha
- חבר פורום

- mola10
- תותח על

אתה פשוט לא בכיוון
ברגע ש LNB מחובר תקבל LEVEL שהוא לא חשוב
מה שחשוב זה רק ה QUALITY
אין צורך בהגדרות כמו ממיר כללי כי הממיר הזה עושה הכל לבד(אלא אם מישהוא שיחק בהגדרות)
אם האזימוט נכון אז יש טעות בזווית ההרמה של הצלחת ביחס לעמוד(זווית די קטנה-נמוכה)
שים לב שהLNB צריך להיות מסובב נגד כיוון השעון כשהחוט היוצא ממנו ימצא בשעה 5(כשאתה מול הצלחת)
אם החוט יוצא מאחורי הLNB אז יש קווים עליו מלמעלה-שים שיהיה 0 או אמצע על אמצע המוט שמחזיק אותוותן לו סיבוב קטן נגד כיוון השעון
אם לא תביא את הצלחת בשבת ונכוון אותה
ברגע ש LNB מחובר תקבל LEVEL שהוא לא חשוב
מה שחשוב זה רק ה QUALITY
אין צורך בהגדרות כמו ממיר כללי כי הממיר הזה עושה הכל לבד(אלא אם מישהוא שיחק בהגדרות)
אם האזימוט נכון אז יש טעות בזווית ההרמה של הצלחת ביחס לעמוד(זווית די קטנה-נמוכה)
שים לב שהLNB צריך להיות מסובב נגד כיוון השעון כשהחוט היוצא ממנו ימצא בשעה 5(כשאתה מול הצלחת)
אם החוט יוצא מאחורי הLNB אז יש קווים עליו מלמעלה-שים שיהיה 0 או אמצע על אמצע המוט שמחזיק אותוותן לו סיבוב קטן נגד כיוון השעון
אם לא תביא את הצלחת בשבת ונכוון אותה
-
Guyhaha
- חבר פורום

-
Guyhaha
- חבר פורום

איך בדקת את זוית העילוי ? זאת צלחת אופסט ...ולכן זוית העילוי
הינה : הזוית עילו - זוית האופסט = זוית הכיוון של הצלחת ,
במילים פשוטות הזוית התיאורטית פחות כ 21 עד 23 מעלות שזה בדר"כ האופסט של רוב היצרנים
אני בטוח שכיוונת את הצלחת ללא הפחתה של האופסט ולכן הצלחת שלך מורמת למעלה מידי ...
דרך אגב - איפה אתה באיזור עזה ? גם הבת שלי משרתת באיזור כרגע ...חח
הינה : הזוית עילו - זוית האופסט = זוית הכיוון של הצלחת ,
במילים פשוטות הזוית התיאורטית פחות כ 21 עד 23 מעלות שזה בדר"כ האופסט של רוב היצרנים
אני בטוח שכיוונת את הצלחת ללא הפחתה של האופסט ולכן הצלחת שלך מורמת למעלה מידי ...
דרך אגב - איפה אתה באיזור עזה ? גם הבת שלי משרתת באיזור כרגע ...חח
-
Guyhaha
- חבר פורום

-
Danny Pipko
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
מניסיון שהיה לי עם חיבור של זה בבסיס ,מאוד מאוד קשה לתפוס עם ממיר של יס לוקח לו מלא זמן להתעדכן ,יצא לי פעם אחת לתפוס איתו קליטה בשטח כדי לשדר לחיילים את הקלאסיקו ,אבל שרציתי לחבר אותו במועדון לא הצלחתי ונאלצתי להביא מהבית ממיר מגנום ,לתפוס איתו את הקליטה ורק לאחר מכן לחבר את הממיר יס .
ב-2 ביולי 2003 מדריד קנתה את בקהאם. ב-18 ביולי ברצלונה רכשה את רונאלדיניו. מאז, מדריד מוכרת חולצות וברצלונה מוכרת כדורגל"
-
Danny Pipko
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
עוד משהו שנזכרתי בו במהלך כל השירות שלי אנשים חיברו ממירי יס עם הכבל בלי הראש פשוט כבל חשוף והסיכוך כלל לא התחבר ,תבדוק האם יש לך ראשים לשתי הכבלים ולא רק מחברים את האמצע הקשיח מנחושת למאחורה של הממיר
ב-2 ביולי 2003 מדריד קנתה את בקהאם. ב-18 ביולי ברצלונה רכשה את רונאלדיניו. מאז, מדריד מוכרת חולצות וברצלונה מוכרת כדורגל"
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר: