שלום לכם חברים. אני שמח לא יודע לכמה זמן. אך אני רואה ערוץ ישראלי. ובחינם. במידה ואין שידורי טלוויזיה אז שומעים את רשת ב .וכל זה בפינלנד. .....
hotbrit - iba channel 3
קודם כל - כיף לך שאתה בפינלנד. יש סרטים של אקי קוריסמקי ?
שנית - הערוץ שאתה רואה ישאר כנראה עוד זמן רב. אין לך מה לחשוש. הוא לא זמני או מקרי וכד'.
זה ערוץ 33 , שאוחד עם הערוץ בערבית.
עם איזה גודל צלחת אתה מקבל את hotbird ? באיזה איכות ?
תודה רבה לך..אבל איפו נימצא הביביסי פיריים. אני מאוד מעוניין לדעת אם יש לי אפשרות לקלוט עוד תחנות ישראליות. אני מחכה לרגע הזה הרבה זמן.אני בדרך כלל מביט. בסיריוס . אודבריט.. ואסטרה.. יש לי הפשרות לקלוט עוד לווינים. כי יש לי מנוע על הצלחת. ניכנסתי לעמוס. אבל הוא לא נותן לי כלום. כאמור יש לי צלחת בקוטר 80 סמ. ואני קולט מצוין. אם אני מגדיל את הקוטר של הצלחת.האם אוכל לקלוט יותר תחנות ישראליות. אני מתגורר בפינלנד. תודה.
לא תוכל לקלוט עוד תחנות, גם אם תגדיל מאוד את גודל הצלחת. בהוטבירד יש עכשיו ערוץ ישראלי חדש, אבל הוא בתשלום - בדוק כאן בפורום פרטים עליו.
פרט לכך יש לך את רשת א' באותו תדר בהוטבירד שמצאת את 33 הישראלי. בדוק ברדיו - הוא בוודאי נכנס כאשר מצאת את 33.
הנתונים של ביביסי פריים :
11131V
5632
3/4
לחץ על הסמל של הכתוביות בשלט - subtitles - יפתח לך תפריט. בחר מתוכו heb DVB או משהו כזה.
|helljavascript:emoticon(' |hello|')
smilieo|
שלום לך שוב. ותודה רבה על הידע הרב שלך. אני מתגורר בעיר בשם .kouvola דרום מזרח להלסינקי.
135 ק"מ. מזג האויר .נע במינוס - 10 אצלי . ובצפון מעל 20 מינוס.. ושוב תודה. ובמידה ויהיה לך שוב מדע אשמח לשמוע. וגם לענות לך . אריה
נכון. שכחתי לספר לך עליה, כי היא לא ממש מעניינת - זוהי תחנה דתית פיראטית, המנסה להחזיר אנשים בתשובה.
גם בתחנת "מהרישי" יש לעיתים פסקול בעברית, אבל זה כבר ממש לא מעניין...
התחנה של "מהרגי" (לא מהרישי)
רק לידיעתך יש בארץ מין כת כזה שמיסתובבת בארץ ומשדרת את שידוריו בשידור ישיר בכל מיני מקומות על מסך רחב.
יש לי ידידה שהולכת לכל ההרצאות שלו
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
[מנגן ]שלג יורד כל הזמן. אבל יש לציין שאני קולט נהדר ללא הפרעות. בנתיים יש לי ערוץ ישראלי אחד 33 . אם ידוע לכם על עוד ערוצים שמסתובבים חופשי אשמח לשמוע . רדיו יש לי מספיק דרך המחשב.
ARIEAV
הערוץ הכי הכי כרגע הוא הערוץ הישראלי שמשודר כרע ב FTA כי אין להם מספיק
כרטיסים למכירה , ומכיבן שיש לך צלחת ל HOT BIRD רוץ וכוון לך ותהנה ממנו כרגע בחינם .
ואולי אח"כ תרצה לעשות לך מנוי 20 EURO לחודש .
פרטים באתר שלם : http://www.theisraelinetwork.com/indexu.htm
תדר 10990 V
SR 27500
FEC 3/4
שידורים מערוצים 1, 2 , 10 , ספורט 5 , ועוד חלקם בשידור ישיר חלקם מוקלטים .
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.