חדשות טובות לבעלי הטופילד...
- oriel
- תותח על

-
arie8004
- חבר פורום

- Zacky
אפשר למצוא עידכונים לכל המקלטים בכל האתרים המפורסמים...רק לא למקלטים שמיובאים לארץ....מוזר....או שלא......
אומרים לך שכדאי שתקנה בארץ בגלל האחריות אבל "דופקים" אותך בעידכונים...
מה נותן לי האחריות אם אני משלם על העידכונים ??? ממה שאני משלם על העידכונים יכולתי לקנות עוד דרים בוקס 500....
העיקר שיש אחריות.
אומרים לך שכדאי שתקנה בארץ בגלל האחריות אבל "דופקים" אותך בעידכונים...
מה נותן לי האחריות אם אני משלם על העידכונים ??? ממה שאני משלם על העידכונים יכולתי לקנות עוד דרים בוקס 500....
העיקר שיש אחריות.
- oriel
- תותח על

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
sathack
- תותח על

המצב קצת מוזר : מצד אחד הקבצים הללו לא ממש חוקיים, כי הם מיועדים לפתוח ערוצים שלא באמצעות הכרטיסים החוקיים. מצד שני ניתן להשיג אותם אצל המשווקים. מצד שלישי אין אותם באינטרנט, ומעבירים אותם רק ממקלט למקלט, כי הכל בחשאיות...
מוזר , לא ?
חסידי תיאוריות הקונספירציה (HILIAS - זה בשבילך) יטענו כי מכיון שהיצרנים לא יכולים לנצח, אז הם מצטרפים למשחק. את הכסף הם עושים ממכירת ממירים, ולא אכפת להם אם השימוש יהיה עם כרטיס חוקי או לא. יוצאים מן הכלל הם יומקס ונוקיה, שהתוכנות שלהן פותחו בבירור ע"י חובבים ולא ע"י החברה עצמה.
מוזר , לא ?
חסידי תיאוריות הקונספירציה (HILIAS - זה בשבילך) יטענו כי מכיון שהיצרנים לא יכולים לנצח, אז הם מצטרפים למשחק. את הכסף הם עושים ממכירת ממירים, ולא אכפת להם אם השימוש יהיה עם כרטיס חוקי או לא. יוצאים מן הכלל הם יומקס ונוקיה, שהתוכנות שלהן פותחו בבירור ע"י חובבים ולא ע"י החברה עצמה.