שלום לכולם, לחברים הותיקים ולאלו החדשים!
-
schachar
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
-
schachar
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
קודם כל ברצוני להבהיר שאין לי כל קשר מכל סוג עם רביב!
כמו כן אינני חושב שלבקש משהוא זה דבר פסול לכן מדוע שלא תהיה זאת זכותי.
אם נחשוב בהיגיון, החתימה הזאת היתה די מעליבה.
בכל אופן שמתי לב שהחתימה שונתה במקצת וזה כבר דבר חיובי
כנראה ש yoramile1 חשב על מה שכתבתי.
כמו כן אינני חושב שלבקש משהוא זה דבר פסול לכן מדוע שלא תהיה זאת זכותי.
אם נחשוב בהיגיון, החתימה הזאת היתה די מעליבה.
בכל אופן שמתי לב שהחתימה שונתה במקצת וזה כבר דבר חיובי
כנראה ש yoramile1 חשב על מה שכתבתי.
If we go back far enough we're all related
-
schachar
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
- איש המציאות
- אחלה חבר

גם בעיני הסמל/לוגו של יורמיל העליב, ועשה לי לא טוב להסתכל עליו - אפילו שלא מדובר בי ...
(אפילו אם מדובר על בדיחה , היא על חשבון מישהו אחר...)
זו דעתי בכל מקרה...
אמיר.
(אפילו אם מדובר על בדיחה , היא על חשבון מישהו אחר...)
זו דעתי בכל מקרה...
אמיר.
my collection so far :
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
-
Raviv
- תותח על

ישראל,
לפי דיבוריך בשירשור על יוסי ( http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... topic=4726 ) אני מבין שהגענו כרגע להסכם זמני של נקיון הפורומים מאמירות שליליות, לטיהור האוירה ולאימוץ גישה חיובית לקראת מהלכים נוספים.
אני מאמין שהמחיר שאתה משלם באופן אישי והפורום באופן כללי, בשל הסיכסוך הוא גדול. מלבד בריאות, עצבים, זמן, אנרגיה ועיסוק בנושא, זה אך טבעי שחל פיחות בכח בשל הצורך בעזרה "למלחמה". הפורום איבד חברים משכמם ומעלה, ולהוציא את יעקב ועמרי, יש להזכיר את מר קרפד, אמיגו, ווטרס, עודד, רולי ויסלחו לי אלו אשר לא ציינתי.
כל זה מיותר כעת.
באנו לעשות שלום. לא באנו להוכיח אותך או שאתה תוכיח אותנו.
כל שצריך זה קצת גמישות. בזמן סערה חזקה עצים חזקים וחסונים נשברים, אולם שיבולת גמישה נשארת במקומה.
הגמישות שנדרשת היא למען חברי הפורומים והקהילה. אנו כעת בזמן סערה, ועמידה עיקשת ואיתנה במקום לא תביא לפיוס ועיומו לסיום חיובי של הסיכסוך.
לפי דיבוריך בשירשור על יוסי ( http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... topic=4726 ) אני מבין שהגענו כרגע להסכם זמני של נקיון הפורומים מאמירות שליליות, לטיהור האוירה ולאימוץ גישה חיובית לקראת מהלכים נוספים.
אני מאמין שהמחיר שאתה משלם באופן אישי והפורום באופן כללי, בשל הסיכסוך הוא גדול. מלבד בריאות, עצבים, זמן, אנרגיה ועיסוק בנושא, זה אך טבעי שחל פיחות בכח בשל הצורך בעזרה "למלחמה". הפורום איבד חברים משכמם ומעלה, ולהוציא את יעקב ועמרי, יש להזכיר את מר קרפד, אמיגו, ווטרס, עודד, רולי ויסלחו לי אלו אשר לא ציינתי.
כל זה מיותר כעת.
באנו לעשות שלום. לא באנו להוכיח אותך או שאתה תוכיח אותנו.
כל שצריך זה קצת גמישות. בזמן סערה חזקה עצים חזקים וחסונים נשברים, אולם שיבולת גמישה נשארת במקומה.
הגמישות שנדרשת היא למען חברי הפורומים והקהילה. אנו כעת בזמן סערה, ועמידה עיקשת ואיתנה במקום לא תביא לפיוס ועיומו לסיום חיובי של הסיכסוך.
- Zacky
ברוך הבא רביב !!!
שמח לראות אותך כאן !!! (-:
למרות שידוע לכולם מה דעתי האישית לגביך אני ממש שמח שהחלטת לכתוב בפורום הזה בדיוק כמו שאני כותב בפורום המכובד שלכם,זה תורם לכיוון שאני ישראל שאר המנהלים והחברים כאן שואפים אליו.
אז בוא נפסיק לדבר על העבר ועל מה שהיה ועל הוויכוחים שהיו ונפסיק להזכיר כל פעם את החברים שעזבו או נשארו ונתרכז בעיקר בתחביבנו המשותף(לא....אני לא מתכוון לליכלוכים הדדיים
) הלווינים.
אני אשמח לראותך כאן תורם גם בנושא הלווינים ולא רק כותב על מה שהיה.
שוב,ברוך הבא ואני מברך אותך על צעדך זה.
שמח לראות אותך כאן !!! (-:
למרות שידוע לכולם מה דעתי האישית לגביך אני ממש שמח שהחלטת לכתוב בפורום הזה בדיוק כמו שאני כותב בפורום המכובד שלכם,זה תורם לכיוון שאני ישראל שאר המנהלים והחברים כאן שואפים אליו.
אז בוא נפסיק לדבר על העבר ועל מה שהיה ועל הוויכוחים שהיו ונפסיק להזכיר כל פעם את החברים שעזבו או נשארו ונתרכז בעיקר בתחביבנו המשותף(לא....אני לא מתכוון לליכלוכים הדדיים
אני אשמח לראותך כאן תורם גם בנושא הלווינים ולא רק כותב על מה שהיה.
שוב,ברוך הבא ואני מברך אותך על צעדך זה.
- oriel
- תותח על

-
Raviv
- תותח על

- Zacky
רביב,
די כבר....
זה נמאס.....
למה אתה חייב תמיד לרדת לפסים אישיים ???
פתחנו חסימות פתחנו דף חדש וכל מה שיש לך לתרום זה פגיעה אישית בישראל...זה רק מוכיח לי שוב את כל מה שכתבתי על הסכסכנות שלך...למה ? למה ? למה ???
הרי בהודעה החזרה המנוסחת יפה שלך כתבת שכל כוונתך הוא לתרום לחברים כאן ולתרום להרגעת הרוחות,מה ההשתלחויות שלך בישראל עוזרות ???
בבקשה ממך...תרגיע....
בוא נדב כבני אדם תרבותיים,בבקשה ממך...
די כבר....
זה נמאס.....
למה אתה חייב תמיד לרדת לפסים אישיים ???
פתחנו חסימות פתחנו דף חדש וכל מה שיש לך לתרום זה פגיעה אישית בישראל...זה רק מוכיח לי שוב את כל מה שכתבתי על הסכסכנות שלך...למה ? למה ? למה ???
הרי בהודעה החזרה המנוסחת יפה שלך כתבת שכל כוונתך הוא לתרום לחברים כאן ולתרום להרגעת הרוחות,מה ההשתלחויות שלך בישראל עוזרות ???
בבקשה ממך...תרגיע....
בוא נדב כבני אדם תרבותיים,בבקשה ממך...