צה"ל מתנתק מהוט ו-yes ורוכש 10,000 ממירי DTT

בחודש אוגוסט 2009 מדינת ישראל התחילה בשידורים דיגטליים קרקעיים. כל מה שרצית לדעת ולשאול
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

סמל אישי של משתמש
זורו44
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי זורו44 »

אני רואה את התסריט:
חייל במועדון שנמצא במוצב מוגן בטון וברזל,מחפש קליטה עם אילטורים של חוטי נחושת וקואקס.
אם כבר היו רוכשים ממירי לווין ומשתמשים בתשתית של יס.
אידיוט מי שזורק כסף ומעניש תחיילים.
emh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי emh »

עם כמה שאני בעד שידורי עידן, אין שם ערוצי מוזיקה עדיין.
כשהייתי חייל היה לנו כבלים (97-2000) והערוץ הכי נצפה היה MTV.
(מדי פעם צפו גם בשידורי ספורט וסדרות מערוץ 2)

לדעתי שיעברו לצלחות ששם יש המון ערוצי מוזיקה חופשיים,
הבעיה - רוב האנשים לא מודעים לזה.
סמל אישי של משתמש
זורו44
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי זורו44 »

קח בחשבון שהחיילים קיבלו שבת של כדורגל בחבילה.
עכשיו יתחילו הברזות או מכירת שבת ,על מנת לצפות במשחק .
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

מוריי ורבותיי אתם לא קולטים שזאת תחילת מהפכה שכולנו רצינו? יש פלטפורמה לקליטת ארוצים כמעט ללא הגבלה וזאת ללא הוצאות מטורפות לקליטת לווינים. ההחלטה של צה"ל מעולה ונותנת אפשרות להוספת ערוצים נוספים לחבילה העני השל היום. לא מובן לי למה צה"ל צריך לשלם YES לחיילים במקום לרכוש סוללה של "כיפת ברזל".
שלכם,
פרופלור
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

פרופלור @ 8/4/2011, 09:27 כתב: מוריי ורבותיי אתם לא קולטים שזאת תחילת מהפכה שכולנו רצינו? יש פלטפורמה לקליטת ארוצים כמעט ללא הגבלה וזאת ללא הוצאות מטורפות לקליטת לווינים. ההחלטה של צה"ל מעולה ונותנת אפשרות להוספת ערוצים נוספים לחבילה העני השל היום. לא מובן לי למה צה"ל צריך לשלם YES לחיילים במקום לרכוש סוללה של "כיפת ברזל".
שלכם,
פרופלור
כל מילה בסלע!! עדיף שהכסף הזה יעבור לדברים חשובים מאשר לטלוויזיה שגם ככה אין להם הרבה זמן לצפות בה.

אגב, בממירי DTT יש כניסה לUSB והם יכולים לראות דרכו סרטים ולשמוע מוסיקה שזה גם טוב בשבילם.

את הכדורגל הם ישמעו ברשת ב' ולא יראו בטלוויזיה. נכון שמגיע להם את הטוב ביותר אבל הם לא נמצאים בבית ועדיף שבשעת אמת יהיה להם משחת שיניים תחתונים ואוכל מאשר משחק כדורגל.
ממיר AZBOX PREMIUM HD+

3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

פרופלור @ 8/4/2011, 09:27 כתב: לא מובן לי למה צה"ל צריך לשלם YES לחיילים במקום לרכוש סוללה של "כיפת ברזל".
שלכם,
פרופלור

לכל ארגון גדול, יש חלוקת תקציב שנתית.
יש תקציב ל"תשתיות", יש תקציב "הצטיידות" וכן.....יש תקציב שנקרא תקציב "רווחה".
גם תקציב "רווחה" הוא דבר חשוב לחיילים, ואני לא מבין מה הקשר בין חסכון של עלות YES/HOT לבין הצטיידות של מערכת אמל"ח כזאת או אחרת ?
מי קבע שרווחה זה לא חשוב ???
ההחלטה בעיניי היא לא צודקת, ומן הראוי לפחות שביחידות קרביות כן יאפשרו לחיילים לצפות בשידורים איכותיים, קצת מעבר לתכולת הערוצים הציבוריים.

רווחה לחיילים זה דבר מאוד חשוב בעיניי, ומאוד מתבקש.
אני באופן אישי מצר על ההחלטה הזאת.
Cessna 172-4XCGQ
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

אני לא מבין מה הבעיה?
מי אמר שחיילים חייבים לצפות בכל הערוצים?
האם לכל חייל יש טלוויזיה אישית שהוא יכול לבחור לצפות באיזה ערוץ שיחפוץ? אני מניח שלא. יש טלוויזיה אחת לכל מספר חיילים (במועדונים), ויש גם מכשירי DVD.
גם ככה לחיילים קרביים אין כמעט זמן לצפות בטלוויזיה, וכשנשארים שבת, תמיד מישהו מביא איזה סרט ב-DVD.

אני זוכר מהימים בהם אני שירתתי בצבא (וזה היה עוד לפני שהתחילה הטלוויזיה הרב ערוצית).
אמרנו תודה על זה שהיתה לנו טלוויזיה במועדון שראתה ערוץ 1 עם שלג ושהיה מכשיר וידאו ישן שידע לנגן את גבעת חלפון בע"פ, גם בלי קלטת, מרוב ניגונים חוזרים שהוא עשה על הסרט.
גם היום כשאני עושה מילואים, אני לא רואה שיש בכל מקום ממיר של יס או הוט.

ההחלטה של הצבא בעיני היא נכונה והוגנת.
שלח תגובה