אפשר לחשוב שהבעיות יותר מסובכות מה סכסוך הישראלי- פלסטיני
הכל מתחיל באגו שלי שלך אני קובע ולא אתה ולא חשוב מה הנושא אם זה פורם,שליטה או אדמה....
אם נלמד כצת להתחשב כצת לדבר ולא יודע מה..... אולי לא היו מלחמות הלו נשחפתי קצתץ
ואנא סלחו לי אני בעד איחוד בואו נחפש את המשותף בכדי שנהיה יותר חזקים ויעילים .....
הכוונה היא לאחד את שני הפורומים לפורום אחד,כלומר שהפורום השני יתחבר לפורום הזה וזה בגלל שהפורום הזה הוא הפורום המקורי וגם מכיוון שרוב החומר של רוב החברים נמצא בפורום הזה.
בקשר לשאלה מי ינהל מי ינוהל ואיך,אני חושב שזה די משני ממש משני,אם רוב החברים רוצים איחוד וכל אחד יכול להבין שהחברים רוצים איחוד אז מה שחשוב הוא האיחוד עצמו ולא מי ינהל.
ועכשיו לעיקר,מנהלי הפורום השני יודעים כבר שמה שכל חברי הקהילה רוצים זה איחוד ואם דעתם של החברים מעניינת אותם אז ההיגיון אומר שהם צריכים לעבוד שיהיה איחוד.
עכשיו....בגלל שהפורום הזה הוא המקורי והם אלה שעזבו את הפורום אני ושאר חברי שני הפורומים מצפים לשמוע מהם מה יחזיר אותם לפורום ??? מה התנאים שלהם ???
אולי אנחנו סתם רבים ??? אולי התנאים שלהם הם כ"כ פשוטים שאנחנו יכולים לקיים אותם ולהחזיר אותם ???
אז אני ושאר חברי הקהילה שדורשים איחוד מצפים לשמוע מה התנאים שלהם ???
למה לטרטר את כל החברים בין שני פורומים....
זכי ידידי
ביום חמישי (המיפגש) גילתי שכל רובם של החברים הם מאוחדים ויש איחוד.
קרוב ל50 איש הגיעו זה אומר הרבה מאוד.
והיו יכולים לבוא עוד אנשים אם היה להם אמצעים כספיים ותחבורתיים
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
עופריקו: ברור שהכל זה נקודת ההשקפה. שלך היא כשלהם ולכן זה נראה לך שהם בכלל לא בקשו כלום. אך מנקודת ההשקפה שלי ושל מנהלים אחרים כאן - היא כתב כניעה והשפלה. לא יקום ולא יהיה.
אם הם ירצו לחזור - שיסגרו שם ויחזרו. לא יותר ולא פחות.