האם אתם בעד איחוד ???
- Zacky
- sateyes
- אחלה חבר

- karpada
- חבר ותיק

- Zacky
- karpada
- חבר ותיק

- Zacky
- שלמה רוזן
- תותח על

- Zacky
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
- Zacky
תודה לגילי ולאריאל,
אני ציפיתי שנקבל פה שירשור הרבה יותר ארוך מהחברים המעוניינים באיחוד...
בבקשה חבר'ה תביעו את דעתכם,היא מאוד חשובה.
בכל הקשור לאיחוד זה מאוד קל,עם הכל הכבוד לכל ההנהלות(שאני בנתיים נמנה ביניהם) יהיה קל מאוד לחברים לכפות את דעתם על כל ההנהלות...צריך רק רוב מוחץ לאיחוד והשאר זה מאוד קל.
המשוואה היא פשוטה....אם אין חברים אין הנהלה....
אז בבקשה תרשמו את דעתכם כאן כדי שכל ההנהלות יוכלו לקרוא את דעתכם הכתובה,ונראה מה הם מחליטות בעניין,ההגיון הבריא אומר שההנהלות יעשו מה שהחברים רוצים.
זה מאוד פשוט,מאוד מאוד מאוד פשוט,רק תכתבו את דעתכם,בבקשה.......
אני ציפיתי שנקבל פה שירשור הרבה יותר ארוך מהחברים המעוניינים באיחוד...
בבקשה חבר'ה תביעו את דעתכם,היא מאוד חשובה.
בכל הקשור לאיחוד זה מאוד קל,עם הכל הכבוד לכל ההנהלות(שאני בנתיים נמנה ביניהם) יהיה קל מאוד לחברים לכפות את דעתם על כל ההנהלות...צריך רק רוב מוחץ לאיחוד והשאר זה מאוד קל.
המשוואה היא פשוטה....אם אין חברים אין הנהלה....
אז בבקשה תרשמו את דעתכם כאן כדי שכל ההנהלות יוכלו לקרוא את דעתכם הכתובה,ונראה מה הם מחליטות בעניין,ההגיון הבריא אומר שההנהלות יעשו מה שהחברים רוצים.
זה מאוד פשוט,מאוד מאוד מאוד פשוט,רק תכתבו את דעתכם,בבקשה.......
- איציק
- אחלה חבר

-
max2003
- אחלה חבר

זכי, רק בגלל שביקשת - אני מתייחס לנושא.
אז תשמע....
אני לא יודע למה התפצלו הפורומים לארבעה
אני לא יודע למה התאחדו חזרה לשניים
נראה לי שיש כל מיני ענינים סופר רגישים בין המנהלים השונים של הפורומים השונים.
אין ספק שכל חובב מהשורה יתמוך באיחוד.
מצד שני - אי אפשר להכריח. עם כל השאיפה ל"דמוקרטיה" בפורום הזה ובפורום של שבע, בסופו של דבר, כדי לקיים פורום מישהו צריך לתרום מזמנו ומכספו. מי שעושה את זה - זכותו להחליט אם הוא רוצה או לא רוצה להתאחד.
כחובב נושא הלויינים אני מוקיר תודה לכל מי שתורם מזמנו וכספו כדי לקדם את הנושא. אשמח אם הכוחות יתאחדו לפורום אחד, ואבין אם זה לא יקרה. כולם בני אדם ולא כל אחד יכול להסתדר עם השני.
וחוץ מזה זכי, ברוך שובך!!! סוף סוף!
אז תשמע....
אני לא יודע למה התפצלו הפורומים לארבעה
אני לא יודע למה התאחדו חזרה לשניים
נראה לי שיש כל מיני ענינים סופר רגישים בין המנהלים השונים של הפורומים השונים.
אין ספק שכל חובב מהשורה יתמוך באיחוד.
מצד שני - אי אפשר להכריח. עם כל השאיפה ל"דמוקרטיה" בפורום הזה ובפורום של שבע, בסופו של דבר, כדי לקיים פורום מישהו צריך לתרום מזמנו ומכספו. מי שעושה את זה - זכותו להחליט אם הוא רוצה או לא רוצה להתאחד.
כחובב נושא הלויינים אני מוקיר תודה לכל מי שתורם מזמנו וכספו כדי לקדם את הנושא. אשמח אם הכוחות יתאחדו לפורום אחד, ואבין אם זה לא יקרה. כולם בני אדם ולא כל אחד יכול להסתדר עם השני.
וחוץ מזה זכי, ברוך שובך!!! סוף סוף!
- Zacky
תודה לך מקס על תגובתך,
אני לא אמרתי שכולם צריכים להסתדר עם כולם...אבל אפשר לא להסתדר גם בפורום אחד...לא צריך בשביל זה 2 פורומים,כמו שיש לי שכנים שאני לא מסתדר איתם יכולים להיות גם חברים בפורום שאני לא מסתדר איתם....זאת לא בעיה כ"כ גדולה.
אני לא אומר להכריח,מה שאני מציע בנתיים זה שהחברים המעוניינים בפורום מאוחד יביעו את דעתם,ואז נראה מה המנהלים אומרים,כלומר למה הם לא מוכנים להתאחד מחדש לפורום אחד ומשם נראה לאן מתקדמים.
לא יכול להיות שחבורה קטנה שלא מסתדרת בינה לבין עצמה תכתיב לקהילה שלמה 2 פורומים ותסכים איתי שכל מה שכתוב בפורום השני כתוב גם כאן ומה שכתוב כאן כתוב גם שם והכל מועתק מהפורומים בחו"ל.
חוץ מזה,המנהלים של הפורום השני כתבו שמה שמעניין אותם זה לא הניהול ולא הכח,אז אני חושב שלא תהיה בעיה לתת להם את מה שהם מבקשים בתמורה לאיחוד.
נראה מה הצד השני אומר.
אני לא אמרתי שכולם צריכים להסתדר עם כולם...אבל אפשר לא להסתדר גם בפורום אחד...לא צריך בשביל זה 2 פורומים,כמו שיש לי שכנים שאני לא מסתדר איתם יכולים להיות גם חברים בפורום שאני לא מסתדר איתם....זאת לא בעיה כ"כ גדולה.
אני לא אומר להכריח,מה שאני מציע בנתיים זה שהחברים המעוניינים בפורום מאוחד יביעו את דעתם,ואז נראה מה המנהלים אומרים,כלומר למה הם לא מוכנים להתאחד מחדש לפורום אחד ומשם נראה לאן מתקדמים.
לא יכול להיות שחבורה קטנה שלא מסתדרת בינה לבין עצמה תכתיב לקהילה שלמה 2 פורומים ותסכים איתי שכל מה שכתוב בפורום השני כתוב גם כאן ומה שכתוב כאן כתוב גם שם והכל מועתק מהפורומים בחו"ל.
חוץ מזה,המנהלים של הפורום השני כתבו שמה שמעניין אותם זה לא הניהול ולא הכח,אז אני חושב שלא תהיה בעיה לתת להם את מה שהם מבקשים בתמורה לאיחוד.
נראה מה הצד השני אומר.
-
עופריקו
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
עופריקו היקר - אולי פעם אחת נעשה זאת הפוך....לא ההנהלה תציע פתרון אלא אנחנו - הפרולטריון נפגין את דעתנו....
למשל, אתה - מה לדעתך צריך להיות המוצא מהמצב האידיוטי הזה? מה צריך לעשות? אני מאד אשמח לקבל את דעת החברים בעניין....כי אף אחד - אבל ממש אף אחד לא קטל ולא ביקר ככה את מה שעשו אלה שנטשו אותנו והקימו את האתר המתחרה...אז......מה דעתכם?
100עכוז

![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)