הודעה על הפסקת פעילות בפורום
-
WaterS
- חבר ותיק

באתי לפורום מתוך כוונה כנה לתרום ולהתפתח, להכיר עמיתים לתחביב ולהשתתף בידע.
במהלך זמן חברותי אכן תרמתי בתחום השיתוף, התפתחתי מקריאה והחלפת ידע, והכי חשוב- הגעתי "עני" מבחינה של חברים ויצאתי "עשיר". עמיתים לתחביב הם דבר חשוב מאד עבורי.
לפיכך, אני מרגיש מחוייב להסביר (ממש בקצרה) את השתלשלות האירועים אשר הביאו אותי להחלטה הזו:
לאחר אירוע לא מכובד שבו נתגלה כי הפרסומים שלי מהפורום מועתקים לפורום (ז"ל) של יורם, החלטתי על עידכון פרטי, ולאחר מכן- מדור סגור. ניהול הרשאות כניסה למדור הופקד בידיי, יחד עם "מנהל העל".
אתמול, לתדהמתי, התברר לי שאותו "מנהל על" התיר כניסה לפורום לאנשים אשר בזמנו העתיקו חומר זה ללא רשות, וזאת תוך הפרת הסמכות שהופקדה בידיי.
נסיון לברר מה קורה הניב תשובה של "זה המצב", וכאשר התרעמתי נאמר לכולם שאני "עושה שרירים" וכי "יש גבול לחוצפה".
כמובן שבמקביל הוגבל חשבון המשתמש שלי באותו פורום.
לאור זאת, הגעתי למסקנה שאני מפסיק פעילות בפורום (הלא כל כך פעיל בין כה וכה) הכחול.
אני אקדיש את זמני והאנרגיה שלי לפורום אחד, באופן בלעדי, וכולי תקווה שנוכל להמשיך וליהנות יחד.
במהלך זמן חברותי אכן תרמתי בתחום השיתוף, התפתחתי מקריאה והחלפת ידע, והכי חשוב- הגעתי "עני" מבחינה של חברים ויצאתי "עשיר". עמיתים לתחביב הם דבר חשוב מאד עבורי.
לפיכך, אני מרגיש מחוייב להסביר (ממש בקצרה) את השתלשלות האירועים אשר הביאו אותי להחלטה הזו:
לאחר אירוע לא מכובד שבו נתגלה כי הפרסומים שלי מהפורום מועתקים לפורום (ז"ל) של יורם, החלטתי על עידכון פרטי, ולאחר מכן- מדור סגור. ניהול הרשאות כניסה למדור הופקד בידיי, יחד עם "מנהל העל".
אתמול, לתדהמתי, התברר לי שאותו "מנהל על" התיר כניסה לפורום לאנשים אשר בזמנו העתיקו חומר זה ללא רשות, וזאת תוך הפרת הסמכות שהופקדה בידיי.
נסיון לברר מה קורה הניב תשובה של "זה המצב", וכאשר התרעמתי נאמר לכולם שאני "עושה שרירים" וכי "יש גבול לחוצפה".
כמובן שבמקביל הוגבל חשבון המשתמש שלי באותו פורום.
לאור זאת, הגעתי למסקנה שאני מפסיק פעילות בפורום (הלא כל כך פעיל בין כה וכה) הכחול.
אני אקדיש את זמני והאנרגיה שלי לפורום אחד, באופן בלעדי, וכולי תקווה שנוכל להמשיך וליהנות יחד.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
מה לא עושים בשביל אדם וכל מה שמקבלים חזרה זה יריקה בפרצוף.
רק לבוא בטענות אתה יודע - שתיהיה לי בריא.
גם כך התרומה שלך לפורום לא היא שהחזיקה את הפורום.
אין לאף אחד זכות לפסול אדם אחר כאן. אתה הודעת על הפסקת ההודעות שלך בשיתוף ורק אחרי זה פנית אלי מעל גבי הפורום. כשקבלת תשובה שלא מצאה חן בעיניך רצת מהר למחוק את האוצר (חסר הערך) שלך. לכן גם הורדנו לך את היכולת לערוך.
אתה רוצה להפסיק פעילות כאן - שיערב לך ואני מקווה שיקבלו אותך בפורומים אחרים. אנחנו כבר הרבה פעמים אמרנו שאנחנו לא מחזיקים בכח אף אחד.
רק לבוא בטענות אתה יודע - שתיהיה לי בריא.
גם כך התרומה שלך לפורום לא היא שהחזיקה את הפורום.
אין לאף אחד זכות לפסול אדם אחר כאן. אתה הודעת על הפסקת ההודעות שלך בשיתוף ורק אחרי זה פנית אלי מעל גבי הפורום. כשקבלת תשובה שלא מצאה חן בעיניך רצת מהר למחוק את האוצר (חסר הערך) שלך. לכן גם הורדנו לך את היכולת לערוך.
אתה רוצה להפסיק פעילות כאן - שיערב לך ואני מקווה שיקבלו אותך בפורומים אחרים. אנחנו כבר הרבה פעמים אמרנו שאנחנו לא מחזיקים בכח אף אחד.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
אני יכול רק לאחל לך פעילות ענפה יותר בעתיד....היכן שלא תבחר להשתתף. אין אנו יכולים לאפשר מצב בו מי מהחברים יכתיב, יחרים או ינדה חבר אחר, גם על סמך חשד...גם אנו לא נהגנו כלפיך כך, למרות פיקפוק בכוונותיך והתנהלותך כאן. אין לי אלא להיצר על צעדך זה ואני קורא לך לחשוב שוב על החלטתך. רצונך - כבודך. באשר להצטרפותו של איקרי לצעדך - מצאנו לנכון למחוק את מה שכתב ולחסום אותו כיוון שתקף אישית אותנו והטיף בגלוי לעזוב את הפורום.
100עכוז
ווטרS אתה פרובקטור ותמיד היית
אין לי שום קשר להעתקות בפורם שהיה
הכל פרי דימיוני של שלך
ביזמנו נתתי ליא את כל הפרטים שהיה חשש להעתקה
תיתבייש לך זה מראה כמה" איחוד אחוה חברי יש לך על חברי הקהילה"(במרחאות כמובן)
אנשים כמוך יוצרים מילחמות וכנוניות ושינאה.
מספיק היה לנו אחד כזה בעולם שסוף סוף הלך לעולמו אתמול.
מכאן אני קורא לך לחזור בך ולהיתאשת מהודעותך המושמצות כלפי
אין לי שום קשר להעתקות בפורם שהיה
הכל פרי דימיוני של שלך
ביזמנו נתתי ליא את כל הפרטים שהיה חשש להעתקה
תיתבייש לך זה מראה כמה" איחוד אחוה חברי יש לך על חברי הקהילה"(במרחאות כמובן)
אנשים כמוך יוצרים מילחמות וכנוניות ושינאה.
מספיק היה לנו אחד כזה בעולם שסוף סוף הלך לעולמו אתמול.
מכאן אני קורא לך לחזור בך ולהיתאשת מהודעותך המושמצות כלפי
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
- dr
- חבר ותיק

-
Hlias sat
- מתקין

- יצירת קשר: