עם איזה מערכת הפעלה מגיע ה 200s ?
-
- חבר ותיק
-
- תותח על
לא זוכר את השם אבל כך את האתר הזה
ויש לך את מה שאתה צריך תוכנות להוריד ולהתקין אם צריך וכו'
http://www.denktenk.com/modules/news/
ויש לך את מה שאתה צריך תוכנות להוריד ולהתקין אם צריך וכו'
http://www.denktenk.com/modules/news/
-
- תותח על
מערכת הפעלה לינוקס
ממשק גראפי GUI , מבוסס על ENIGMA
הפצה ספציפית למכשיר , זה אימג' תוכנה ABCOM IPBOX
מה שכן יש הרבה אימג'ים למכשיר כגון Gemini , sifteam, ועוד ... לא חסרים מערכות שאפשר להתקין עליו
והוא גם עובד כמו DREAMBOX לכל דבר
לדרים בוקס מעבד mips , נדמה לי שיש להם אותו מעבד כך שניתן להשתמש עקרונית בכל תוכנה
שמתאימה לדרים בוקס
אולי אופן העתקה ל flash שונה בצורה הרגילה , עקרנית ניתן להשתמש בפקודות של לינוקס (מתאים לכל מכשיר)
מספיק SSH\TELNET ומעתיקים ל /dev/mtd/3 (מה שאמרתי מתאים למי שמבין ממש במחשבים לאנשים רגילים תעשהו עם dreamup או עם USB או בדרך הנפוצה למכשיר , אל תהיו פריקים כמוני אבל אתם יכולים לנסות : )
אני לא מכיר מספיק את המכשיר כדי לעת את חוזק החומר , בכל מקרה למכשיר ספק פנימי
שמתחבר ללוח אם של המכשיר
יש הטוענים לזליגה בערוצים ושהם נמחקים , אני לא יודע אם יש פגם סדרתי במכשיר או לא , את זה תבדוק עם מי שכן יש לו המכשיר
בהצלחה !!
ממשק גראפי GUI , מבוסס על ENIGMA
הפצה ספציפית למכשיר , זה אימג' תוכנה ABCOM IPBOX
מה שכן יש הרבה אימג'ים למכשיר כגון Gemini , sifteam, ועוד ... לא חסרים מערכות שאפשר להתקין עליו
והוא גם עובד כמו DREAMBOX לכל דבר
לדרים בוקס מעבד mips , נדמה לי שיש להם אותו מעבד כך שניתן להשתמש עקרונית בכל תוכנה
שמתאימה לדרים בוקס
אולי אופן העתקה ל flash שונה בצורה הרגילה , עקרנית ניתן להשתמש בפקודות של לינוקס (מתאים לכל מכשיר)
מספיק SSH\TELNET ומעתיקים ל /dev/mtd/3 (מה שאמרתי מתאים למי שמבין ממש במחשבים לאנשים רגילים תעשהו עם dreamup או עם USB או בדרך הנפוצה למכשיר , אל תהיו פריקים כמוני אבל אתם יכולים לנסות : )
אני לא מכיר מספיק את המכשיר כדי לעת את חוזק החומר , בכל מקרה למכשיר ספק פנימי
שמתחבר ללוח אם של המכשיר
יש הטוענים לזליגה בערוצים ושהם נמחקים , אני לא יודע אם יש פגם סדרתי במכשיר או לא , את זה תבדוק עם מי שכן יש לו המכשיר
בהצלחה !!
- razf
- אחלה חבר
-
- חבר ותיק
-
- תותח על
בשל כך שהמעבד הוא mips אתה יכול להתקין כל אימג' שעובד ב DREAMBOX
אניגמה של SIFTEAM
http://www.sateliti.info/showthread.php?p=95867
בכל מקרה: תשאל מישהו שיש לו המכשיר תוכל לקבל תשובות מדוייקות יותר במה המכשיר חלש יותר ומה היתרונות של המכשיר על פני מכשירים אחרים , גם לגבי תאימות תוכנה
אתה יכול להתקין mgcamd,cccam (על ה sifteam)
פה בפורום ראיתי הודעות על אנשים שניסו להתקין אמולטורים מסויימים , אני לא יודע אם המכשיר לא תומך טוב
או שמי שניסה להתקין לא מבין גדול במחשבים , בכל מקרה על הנייר דריםבוקס והממיר הנל ~ אותו דבר אמור לעבוד
אמוטור מעניין
אפשרות מעניינת oscam הוא בניגוד לאחרים כן קוד פתוח(וניתן לראות גם איך הקוד עובד) , פרוייקט פעיל ומתוחזק , קשת להגדיר יותר
היתרונות שיתוף חלק יותר איתו (לדעתי הצורה בה הוא מתחבר לשרת טובה ומהירה יותר , החסרונות שלו לא תמיד מוצא ECM)
[אני איש תוכנה בעיקרי , וכן עובד בלינוקס שולחן ראשי במחשב וכן פעיל בתחזוקת פרוייקטים ולכן אמולטור שהוא קוד פתוח קוסם עבורי במיוחד , כך ניתן לתת תמיכה טובה יותר ותאימות טובה יותר , בנוסף כל אחד ואחד יכול לראות איך האמולטור הזה כתוב , ומי שמתכנת יכול גם לשפר בו פונקציות מסויימות ]
אניגמה של SIFTEAM
http://www.sateliti.info/showthread.php?p=95867
בכל מקרה: תשאל מישהו שיש לו המכשיר תוכל לקבל תשובות מדוייקות יותר במה המכשיר חלש יותר ומה היתרונות של המכשיר על פני מכשירים אחרים , גם לגבי תאימות תוכנה
אתה יכול להתקין mgcamd,cccam (על ה sifteam)
פה בפורום ראיתי הודעות על אנשים שניסו להתקין אמולטורים מסויימים , אני לא יודע אם המכשיר לא תומך טוב
או שמי שניסה להתקין לא מבין גדול במחשבים , בכל מקרה על הנייר דריםבוקס והממיר הנל ~ אותו דבר אמור לעבוד
אמוטור מעניין
אפשרות מעניינת oscam הוא בניגוד לאחרים כן קוד פתוח(וניתן לראות גם איך הקוד עובד) , פרוייקט פעיל ומתוחזק , קשת להגדיר יותר
היתרונות שיתוף חלק יותר איתו (לדעתי הצורה בה הוא מתחבר לשרת טובה ומהירה יותר , החסרונות שלו לא תמיד מוצא ECM)
[אני איש תוכנה בעיקרי , וכן עובד בלינוקס שולחן ראשי במחשב וכן פעיל בתחזוקת פרוייקטים ולכן אמולטור שהוא קוד פתוח קוסם עבורי במיוחד , כך ניתן לתת תמיכה טובה יותר ותאימות טובה יותר , בנוסף כל אחד ואחד יכול לראות איך האמולטור הזה כתוב , ומי שמתכנת יכול גם לשפר בו פונקציות מסויימות ]
- razf
- אחלה חבר
תשמע דוקטור אתה חופר
jupiter1 נתתי לך קישור לפורום של המיוטאנט 200
את השאלה שלך שאלו כבר עשרות פעמים אתה מוזמן לקרוא בקישור שנתתי לך
את הכל על המכשיר הזה
לגבי האימג'
אם אתה עובד עם שיתוף אז עדיף גימיני 4.4 ומעלה
כולם מכירים את הפונקציות של זה והתמיכה רבה
אם אתה לא מתכון לעבוד עם שיתוף אז תקח SIFTEAM יש מדריך איך להתקין
היא תוכנה יותר יציבה

jupiter1 נתתי לך קישור לפורום של המיוטאנט 200