"חזרתי רק לרגע לאכול משהו..."
- זורו44
- אחלה חבר
גבר אחד (לא חשוב מאיזו עדה), חוזר הביתה מהעבודה ולא מוצא את אישתו בבית. הוא מחפש אחריה בכל העיר, מתקשר לחברותיה, מפרסם את תמונתה בעיתון, אך כלום. נאדה. האישה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה. אחרי שלושה ימים של חיפושים, הוא חוזר הביתה עייף ומוצא את אישתו האבודה יושבת במטבח ומחסלת צלחת ספגטי. "יא כפרה, את בחיים", הוא מתנפל עליה בנשיקות, "כל כך דאגתי לך, איפה היית כל הזמן הזה?". האישה מסתכלת לו בעיניים ואומרת: "חמישה גברים חטפו אותי והפכו אותי לשיפחת המין שלהם למשך שבוע שלם". "זה נורא יקירתי", מזדעק הבעל, "אבל רגע, הרי נעלמת רק לשלושה ימים". "אני יודעת", עונה לו האישה, "חזרתי רק לרגע לאכול משהו..."
- זורו44
- אחלה חבר
- זורו44
- אחלה חבר
הצבא האמריקאי גילה, שיש לו יותר מדי קצינים והחליט להציע להם תוכנית לפרישה מוקדמת. 1000 דולר על כל אינץ' בין שתי נקודות בגופו של הקצין לפי בחירתו. הקצין הראשון ביקש שימדדו מקודקודו ועד כפות רגליו וכך קיבל 72.000 דולר. הקצין השני, שהיה קצת יותר חכם, מתח את ידיו מעל לראש וביקש שיחשבו את המרחק בין קצות אצבעותיו וכפות רגליו, וכך הוא קיבל 96.000 דולר. הקצין השלישי, איש צבא וותיק, שממילא היה אמור לפרוש לגימלאות, ביקש שימדדו מקצה הזין שלו עד לביצים. אנשי הפנסיה ניסו לשכנע אותו לבחור אחרת, כשהם נוקבים בסכומים אותם קיבלו הקצינים האחרים, אבל הוא התעקש. אנשי הפנסיה הביאו רופא, כדי שיבצע את המדידות. הרופא פנה אל הקצין הוותיק: "תוריד את המכנסיים". הרופא התכופף אליו עם סרט המדידה, ולפתע נרתע לאחור כשהוא צועק: "רגע, איפה הביצים שלך?". "בבגדד", ענה לו הקצין.
- זורו44
- אחלה חבר
אילנה דיין החליטה לערוך כתבה על השתלבותם של העולים החדשים מרוסיה במשק. היא יצאה לרחוב עם צלם טלוויזיה ואת הרוסי הראשון שנתקלה בו שאלה: "נו אדוני, איך אתה משתלב בארץ?". הרוסי: "תודה רבה, מצויין", אילנה דיין: "יופי, ובמה אתה עובד?". הרוסי: "אני מזיין מתים". אילנה דיין החלה להחסיר פעימות, עד שהילד הקטן בוריס, החל לצעוק על אביו: "אתה בחיים לא תדע עברית. כמה פעמים צריך להגיד לך: "ממיין זיתים".