למה אף אחד לא מגיב<:?

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
שלח תגובה
raz251
חבר פורום
חבר פורום
יצירת קשר:

למה אף אחד לא מגיב<:?

שליחה על ידי raz251 »

שלום לכולם שאלתי כמה שאלות למטה ואף אחד לא טורח לענות.למה?
yusuf10
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי yusuf10 »

תבדוק למטה
יוסוף
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

רז אני מקוה שאתה קורא אנגלית,
Posted: Fri Sep 17, 2004 3:05 pm Post subject: Guide How to Patch Humax with HoT Emu

--------------------------------------------------------------------------------

During all time there is always someone who needs a step by step guide how to.
Taken from Delphi and amended by me for hot use.

This is to help new users:

First download Humax Toolbox by Mr Dude. This is a very good toolbox which contains all necessary tools for uploading, firmware, key.bin, PMCT etc etc. Alternatively you can download separately and use tools that you might need.

1. Install Toolbox into your PC
2. Download the +CAM firmware: ( HoT emu xx)
This is the software you have to upload in your receiver in order to have the multi-CAM mode. It’s a file with the extension HDF, and is created by ToH/HoT team.
3. Prepare for installing :
3.1. Turn off your Humax (so put it in STAND-BY modus) the card you used up to now it should be in the slot all the time.
3.2. Connect your PC to the STB using a RS-232C null modem cable
3.3 Start the Humax Uploader program (HU15.EXE from step 2), and set up the correct COM port and baud rate
3.4 When you click on humax uploader, 'Open HDF File' choose the HDF file you have downloaded and unzipped at step number 2. An automatic integrity check out is done through the file, next windows should appear if the file it's authentic and OK
4.Start installation of new firmware:
4.1 If everything was setup correct, click the 'Upload [PC->STB]' button. You need to turn on the Humax from Stand-by button manually to have the download started. During the process, you should see a progress bar.
4.2 After 100% a screen opens and tells you to turn on your Humax. The display will show a blinking ‘END’ word. Push the Stand-by button again.
5.From the receiver remote control, select 'Menu' ->'Config'-> Select Emu or Emu-K instead of Card

Uploading the Key.Bin

1. Download the latest key.bin and unzip then in you preferable folder
2. Start your humax in a channel (preferably FTA channel)
3. Connect you PC with Humax by RS-232C null modem cable
4. Open Humax Toolbox, click on DRS9500 EmuEd xx or S+Humy Edit xx, „ File„ Open File and point to the saved unzipped key bin (see 1). Press open „ Write, you
who dares wins
raz251
חבר פורום
חבר פורום
יצירת קשר:

שליחה על ידי raz251 »

שלמה תסלח לי שלא הסברתי נכון את השאלה אני יודע איך לעדכן את הממיר הבעייה שלי ושוב אני אסביר אותה.
הצלחת שלי נשארה אצל אבי בבית אצלו אין מחשב והוא גם לא מסוגל להתעסק עם כל הקבצים והיות ואצלי כרגע אין צלחת אז מה שביקשתי בסך הכל זה לדעת אם יש פא'ץ עדכני שמסוגל לעבות עם פאנכארד כמו שהיה בשנתיים האחרונות מבלי שום שיכות לשיתוף ולקבצי BIN אני מקווה שסוף סוף מישהו הבין את השאלה שלי ואם יש כזה פא'ץ אשמח אם תפנו אותי אליו.
תודה.
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי ariel »

רז כל מה שאתה צריך זה לצרוב funcard4 עם קובץ 6in1 וזה יפתח לך את רוב הערוצים למעט פולסאט

קבצים נין להוריד מwww.rdi-sat.com ותוריד תקובץ של mach 1 6in 1

בהצלחה
תמונה
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

רז אריאל צודק,תצטרך רק לעשות גם שינוי ב-config של היומקס ל-card . אם אין לך אתרי הורדה דווח בבקשה.
who dares wins
raz251
חבר פורום
חבר פורום
יצירת קשר:

שליחה על ידי raz251 »

חברה תודה על היחס.
אבל עדיין אף אחד לא ענה לשאלתי מבין איזה עשר פאצ'ים איזה להוריד?
הבנתי שחלקם דופקים את הממיר,אגב אני עדיין עובד עפ פאן 2(עדיין לא התקדמתי...)
גם לא הבנתי כל כך את השינוי שצריך לעשות ב config מה זה ואיפה זה נמצא,וכמובן מה צריך לעשות עם זה?
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

רז, איזה פאצ' יש לך כרגע ??? שינוי ה-config נעשה דרך השלט של היומקס אבל אם מעולם לא עשית שינוי,בנתיים אל תיגע.
who dares wins
raz251
חבר פורום
חבר פורום
יצירת קשר:

שליחה על ידי raz251 »

ToH3[1][1].2_HoT1.8
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

אם ככה, לא צריכה להיות לך בעיה, עדכן את כרטיס ה-fun תכניס לממיר ואתה אמור לראות.
who dares wins
שלח תגובה