הודעה לכל החברים והאורחים של פורום זה.

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

הודעה לכל החברים והאורחים של פורום זה.

שליחה על ידי mr dish »

הודעת פרישה מוחלטת מכל השתתפות שהיא בכל הפורומים השונים,

כמו גם זה...מיום ה-8 לאוקטובר, כיוון שלא הצלחתי למנוע (שוב...) את הפילוג האחרון וכיוון שאי ההצלחה הזה "הוטח" בפניי ככשלוני האישי ( דבר די נכון לכשעצמו...) אני מודיע לכם - חבריי המנהלים על צעדי זה. הוא נעשה בצער, לא מתוך בחירה והעדפה אלא מתוך מחאה חריפה וברירת-מחדל בלעדית! אני מביא את טענותיי לפתחו של כל מי שגרם/בחש/בישל/הביא/הוציא/תקף/עודד ומה לא...לי נשבר הזיין מכל הבוכנטריה הזו...כל מי שחפץ לשמור איתי על קשר אישי - יכול לפנות אליי במסר או טלפון. תודה רבה לכם על תמיכתכם עד היום, כל טוב. יוסי.

ובנוסף - פניה שהפניתי לעמרי חולדאי: המסר האחרון ששלחתי לחולדאי ורביב, היום אחה"צ, כמו מסר דומה ששלחתי ליורם...."הקלת עליי את ההודעה....בלי ליצור ויכוח מיותר....אתה, רביב וכל היתר צודקים ב 1000אחוז....יעקב עשה את מעשה הפילוג מתוך מניעים ממש אידאולוגיים...ללא כל אגו....וגם פתר את כל תחלואי האופי האנושי, ורק טיפש כמוני לא הבין זאת בזמן וסתם ניסה להלחם את המאבק הדון-קישוטי שלו אל מול הרוח....צדקתם בטענה שנכשלתי טוטלית....ובזה הבאתם אותי להחליט על פרישה סופית ומוחלטת מכל הפורומים הקיימים בארץ. זה יעשה מיד ביום חזרתו של ישראל ארצה. אני אומר לך ולחביריך האיכותיים, עאלק, בפרצוף --- זה לא הגיע לישראל. לא כך ולא אחרת....מי מכם היה בנעליו? מי מכם הזיז ביצה בזמנו, כאשר נקלענו למצב חרא בפורום הישן....אז יופי - תהנו מהמיזם הזה שרובכם נטלתם בו חלק (כולל עלי שביט ועוד כמה שלא האמנתי שכך ינהגו...) ו....אל תפנו אליי כלל כאשר כל האשליה הזו תתנפץ לכם נכוחה ומלחמת האגו הבאה תפרוץ....ביי"
100עכוז
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

ולמען הגילוי הנאות - שהוסתר מכם ע"י מקימי הפורום החדש - הנה עקרונות הניהול שלו, שנלקחו אחד לאחד מכל מה שכתבתי לחולדאי, שבע, ישראל, רביב, משה גמ, גלובל ועוד אנשים פה...שיקומו החצופים ויכחישו!!! אז מה הואילו חכמים בתקנתם???? הרי זה מוכיח קבל-עם את טענותיי בדבר מלחמות-אגו, שאף אחד אינו נקי מהן!!!! ישראל יכול להעיד (כמו הרבה אחרים...) שזה הפתרון איליו חתרתי ודחפתי כאן!!! -----------------------------------------

מבנה הפורום: בפורום חברים, הנהלה המורכבת ממנהל קבוע ושני מנהלים נבחרים (או שלושה מנהלים נבחרים במידה והמנהל הקבוע הודח מתפקידו), וצוות היגוי.

חברים: אלו הם חברים מן המניין אשר עמדו בכל תנאי הרישום והתקנון.

הנהלה: מורכבת ממנהל קבוע (מייסד הפורום) ושני מנהלים נבחרים.

צוות היגוי: מורכב מחמישה (5) חברי יסוד הנמנים על המייסדים.

הנהלה

תפקידי ההנהלה: לאכוף את תקנון הפורום, לפתח ולשפר את הפורום, לנהל ולקיים את הפורום באופן שוטף על כל הכרוך בכך. בכל מעשי ההנהלה עליה לשקול את טובת הפורום. שיקולים זרים, כגון טובת המנהלים או כל צד שלישי, פסולים מעיקרם. על ההנהלה לדווח באופן שוטף על מצב הפורום, לתקשר עם החברים ולהסביר את מעשיה במידה ונדרשה לכך ע"י החברים: לשם כך תשתמש ההנהלה במדור תלונות, מענות והצעות. השרת של הפורום ומסמכים חיוניים יימצאו אצל המנהל הקבוע, והעתק המסמכים ושרת גיבוי אצל צוות ההיגוי. החלטות תילקחנה לפי החלטת הרוב. המנהל הקבוע בפורום זה הינו יעקב רזניק (כינוי: שבע).

בחירות להנהלה

תיערכנה בכל 12 חודש, כאשר לכל חבר זכות הצבעה יחידה. הבחירות תיעשנה לתפקיד שני המנהלים הנבחרים. על מועמד לניהול להיות בעל תכונות הנדרשות לניהול פורום, ידע נדרש במחשבים, ידע בתחום הלווינים, זמן מספיק ורצון ומוטיבציה לתרום למען הפורום והחברים.

אופן ההצבעה ייקבע ע"י ההנהלה ויתבצע באופן כזה אשר יבטיח שקיפות, קול אחד לכל חבר והגינות.

צוות היגוי

תפקידו לאכוף את התקנון על ההנהלה, במידה ויידרש. ברשותו יימצא שרת גיבוי וכל הנחוץ לפעולת חירום במידה וההנהלה מעלה בתפקידה. בסמכות צוות ההיגוי להדיח את המנהל הקבוע. אופן פעולת צוות ההיגוי ייעשה לפי החלטת הרוב. חבר צוות היגוי אינו יכול למלא גם תפקיד מנהל: במידה ונבחר למנהל, ייבחר לו ממלא מקום זמני לצוות ההיגוי.

שמות חברי צוות ההיגוי:

עלי שביט

Amego

Raviv

Hulday

------------------------------
100עכוז
סמל אישי של משתמש
איציק
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי איציק »

צר לי . ועוד יותר צר לי שאתה פורש בהרגשה הזאת ולא על דרך המליצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
במקום שאין איש הייה איש
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

רק דעו לכם,

שכל מי שנרשם ופעיל בפורום ההוא שיראה עצמו כחלק מהסיבה לכך.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

אנשיים כפויי טובה

אני למדתי להעריך אותך במשך הזמן ישראל ידידי.

עושים טובה ועוזרים לחברים בסוף יורקים לך על הפנים :x

אני בכל אופן מיתנצל על המריבות שהייה לי בזמנו איתך - הייתי יותר מידי ילדותי ולקחתי ללב.

חזק ואמץ ואל תשבר...
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

יוסי היקר

בנוסף למה שאמרתי לך גם באופן אישי .

לי באופן אישי יהיה מאד חבל לא לקרוא את הגיגך בפורום זה או אחר .

אני מאד מקוה שתימצא הדרך שתשכנעך לחזור בך ,

ושתחזור לכתוב בפורום זה....... או במידה ויסגר בלית ברירה ............אז בפורום אחר .

גילי
WaterS
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי WaterS »

חבל מאוד

מקווה שתשנה את ההחלטה , אבל אתה צודק איכשהו

בהצלחה בהמשך דרכך

|כן|
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

גלובל,

יסגר??? לא ולא! לא אתן לחבורה ההיא את התענוג הזה.

אני לגבי אשקול את צעדי, אבל הפורום ישאר פתוח למי שירצה למעט אותה חבורה.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

הנבואה שלי מתחילה להיתגשם . מה שכתבתי ליפני 8 חודשים
רק הטכנאי קרמר
רק משה
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה על ידי רק משה »

איזה משתמש פתח פורום חדש?
נ נח נחמ נחמן מאומן
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

מסר ששלחתי לצדיק חולדאי שלשום....מיותר יהיה לציין שהוא לא טרח לענות....."אין בך בושה? מה יכל לגרום לך לסגור בפניי את המסנג`ר מיד אחרי שיחת-הועידה עם ישראל? רק החתרנות וכפילות הלשון שלך...כבר בעת השיחה ידעת את פועלך ולכן ניתקת מגע...הא? אני לפחות יכול כל חיי לרחוץ בניקיון כפיים מלא....תתביש, עמרי." הלו? איטי??? [אקדחים] |fu| מישהו בבית? לך תעשה עסקים עם אנשים כאלה.... :oops:
100עכוז
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

חחח, יצור מכוכב אחר... |rof|
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

וואלק , לא הייתי פה שבוע בחוה"מ וכבר מלחמת עולם...

בלאגן, בלאגן, כל היום בלאגן...
שלח תגובה