לאחר הפעלת "דייסק מהיר" בתוכנה , המעבר מהיר למדי. בערך בין חצי ל שלושת רבעי השנייה , אולי אפילו פחות. נדמה לי שיש גם DELAY בגלל הרינדור של MYTEVII. ייתכן שעם תוכנה אחרת זה יהיה יותר מהר.
התוכנה הכי מהירה זאת smartdvb. יש אפשרות שתעלה תמונה של הגדרות הדייסק 1.1 ? יש לי כרטיס לווין tt 3200 רוצה לבדוק איך הוא יעבוד עם הדייסק הזה.תודה מראש
מסתבר שכבר הרבה זמן אני עובד עם הדייסקים שלי בצורה לא נכונה. יש לי 3 דייסקים של טלראן (זה השם עליהם) , ואני הייתי שולך להם פקודות של קודם COMMITTED ואח"כ UNCOMMITTED, ועוד עם REPEAT כפול. מסתבר שכל זה בעצם לא נכון , וצריך לשלוח להם בסדר הפוך , ואז אין אפילו צורך בREPEAT. לאחר ששיניתי זאת אתמול , הDM800 התחיל לעבור דייסקים במהירות מטורפת , הכרטיס התחיל להעביר בצורה תקינה בין כל כניסה לכניסה (ולא משנה איפה היא בדייסק) , הDM500 גם ככה העביר מהר מאוד , כך ששם לא ראיתי הבדל.
אני צריך לבדוק מחדש את כל התוכנות , אך כרגע אני יכול לדווח שMYTEVII עובדת מצוין, כולל HADU.
נראה שיש לכרטיס בעיה נוספת: מפעם לפעם הוא פשוט מציג קליטה 0 איכות 0 , עם קפיצות בחזרה למצב הרגיל ואז עוד הפעם ל0, כאילו שאני מנתק ומחבר את הכבל. זה קורה במספר תוכנות. הפתרון במצב כזה הוא תמיד לעשות ריסטרט למחשב , אבל חוסר יציבות בעבודה כזה לא מוצא חן בעיני כלל, כי זה דופק לי הקלטות. היום שינמכתי לדרייבר הקודם , נראה מה יהיה. יכול להיות שאצטרך להחליף כרטיס...
טוב , באמת שנמאס לי מההתנהגות הזאת של איבוד הקליטה פתאום... אני אצטרך להחליף כרטיס , לדעתי הכרטיס הנוכחי תקול.
י א, יש אצלך כרטיס נוסף כך שאוכל להחליף?