TeVii S470 - האם מישהו ניסה אותו?
-
- חבר פורום
היי.
אני מעוניין לקנות כרטיס DVBS2 , ומחפש כרטיס איכותי. ניסיתי כבר את הQBOX2 של TBS , אבל היו לו בעיות קשות של זליגת תדרים (או משהו דומה, בו הייתי מתכוונן לתדר אחד אך מקבל תדר אחר, או שהייתי מאבד LOCK באמצע הסריקה). קראתי קצת על ה TEVII החדש , ורציתי לברר האם ניסה אותו?
ברשותי DISEQC של 8 פורטים (משמע , הכרטיס חייב לעבוד עם 1.1 , ורצוי שהוא ייבדק עם דייסקים של טלראן.) התוכנה המועדפת עלי כרגע היא DVBDREAM , אך אם יש לכם תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה, אשמח לשמוע.
תודה.
אני מעוניין לקנות כרטיס DVBS2 , ומחפש כרטיס איכותי. ניסיתי כבר את הQBOX2 של TBS , אבל היו לו בעיות קשות של זליגת תדרים (או משהו דומה, בו הייתי מתכוונן לתדר אחד אך מקבל תדר אחר, או שהייתי מאבד LOCK באמצע הסריקה). קראתי קצת על ה TEVII החדש , ורציתי לברר האם ניסה אותו?
ברשותי DISEQC של 8 פורטים (משמע , הכרטיס חייב לעבוד עם 1.1 , ורצוי שהוא ייבדק עם דייסקים של טלראן.) התוכנה המועדפת עלי כרגע היא DVBDREAM , אך אם יש לכם תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה, אשמח לשמוע.
תודה.
-
- חבר ותיק
-
- חבר פורום
-
- חבר פורום
-
- חבר פורום
-
- חבר פורום
טוב , קניתי את הכרטיס הנ"ל. להלן רשימת תוכנות ותאימותן (הדייסק הוא 8 ל 1 של טלראן):
1. DVBDREAM - לא שולח פקודות דייסק , כל סריקה מגיעה רק מהלווין הראשון
2. SMARTDVB - שולח פקודות וסורק , אך לא יציב במיוחד...
3. ProgDVB - שולח דייסק וסורק. ישנה בעיה בלהעביר בין UNCOMMITED 0 ל 1 , צריך לבחור פעמיים את הערוץ. כנראה בעיית דייסק.
4. DVBVIEWER - אין אצלי , כך שלא נוסה.
5. ALTDVB - כמו DVBDREAM , לא שולח פקודות דייסק.
6. MYTEVII - מגיע עם הכרטיס, מבוסס על MYTHEATRE , כלום לא עובד. בזמן סריקה מעביר תוך שניות בודדות את כל התדרים , לא מוצא סיגנל באף אחד מהם.
בכולם , זמן העברת הערוץ הוא יחסית ארוך , כ3 שניות על אותו הלווין , 5 שניות על לווין אחר.
יש עוד תוכנות שאני לא מודע אליהן?
1. DVBDREAM - לא שולח פקודות דייסק , כל סריקה מגיעה רק מהלווין הראשון
2. SMARTDVB - שולח פקודות וסורק , אך לא יציב במיוחד...
3. ProgDVB - שולח דייסק וסורק. ישנה בעיה בלהעביר בין UNCOMMITED 0 ל 1 , צריך לבחור פעמיים את הערוץ. כנראה בעיית דייסק.
4. DVBVIEWER - אין אצלי , כך שלא נוסה.
5. ALTDVB - כמו DVBDREAM , לא שולח פקודות דייסק.
6. MYTEVII - מגיע עם הכרטיס, מבוסס על MYTHEATRE , כלום לא עובד. בזמן סריקה מעביר תוך שניות בודדות את כל התדרים , לא מוצא סיגנל באף אחד מהם.
בכולם , זמן העברת הערוץ הוא יחסית ארוך , כ3 שניות על אותו הלווין , 5 שניות על לווין אחר.
יש עוד תוכנות שאני לא מודע אליהן?
-
- חבר פורום
בקשר ל dvbdream תוריד גרסה אחרונה של DVBDream BDA Device v2.4
אולי יפתור את הבעיה
Changes since DD v1.4i:
-Diseqc switch support for Creatix/CTS added
-TeVii S630 & S660 support added
-DVBWorld DVB-S2 bug fixed
-DVBWorld remote controls are now supported
extract and copy bda.dev into DVB Dream \\devices folder. (overwrite)
http://www.dvbsupport.net/download/inde ... iew&id=222
אולי יפתור את הבעיה
Changes since DD v1.4i:
-Diseqc switch support for Creatix/CTS added
-TeVii S630 & S660 support added
-DVBWorld DVB-S2 bug fixed
-DVBWorld remote controls are now supported
extract and copy bda.dev into DVB Dream \\devices folder. (overwrite)
http://www.dvbsupport.net/download/inde ... iew&id=222
-
- חבר ותיק
כמובן שיש עוד תוכנות.ldti @ 18/3/2010, 10:37 כתב: יש עוד תוכנות שאני לא מודע אליהן?
לדעתי להשתמש במערכת חלונות כדי לראות טלויזיה זה לא פתרון שיכול להחליף בצורה מושלמת את הממיר. זה אולי נחמד אבל עדיין לא נותן הרגשה של ממיר.
התוכנות החזקות יותר שעובדות הרבה יותר חלק לדעתי נמצאות במערכת לינוקס.
אם אתה מתקין לינוקס על המחשב ועל הלינוקס את אחת התוכנות מדיה סנטר שיש, אתה תהנה הרבה יותר. ודברים יעבדו הרבה יותר חלק.
חלק מהתוכנות לא דורשות תואר שני במדעי המחשב

למשל, MYTHTV עובדת מהקופסא.
תוכל להתקין מערכת לינוקס מוכנה כבר עם MYTHTV שנקראת Mythbuntu
כמו שכבר אמרתי, בבלוג שלי אני בתהליך כתיבה של מדריך מפורט, לוקח לי קצת זמן גם בשל אילוצים אחרים אבל אני מקווה שבקרוב יהיה מדריך בעברית איך להתקין ולהגדיר MYTHTV בצורה קלה ללא צורך בידע מוקדם.
-
- חבר פורום
-
- חבר פורום
-
- חבר פורום
אז ככה , עדכון:
מסתבר שכבר הרבה זמן אני עובד עם הדייסקים שלי בצורה לא נכונה. יש לי 3 דייסקים של טלראן (זה השם עליהם) , ואני הייתי שולך להם פקודות של קודם COMMITTED ואח"כ UNCOMMITTED, ועוד עם REPEAT כפול. מסתבר שכל זה בעצם לא נכון , וצריך לשלוח להם בסדר הפוך , ואז אין אפילו צורך בREPEAT. לאחר ששיניתי זאת אתמול , הDM800 התחיל לעבור דייסקים במהירות מטורפת , הכרטיס התחיל להעביר בצורה תקינה בין כל כניסה לכניסה (ולא משנה איפה היא בדייסק) , הDM500 גם ככה העביר מהר מאוד , כך ששם לא ראיתי הבדל.
אני צריך לבדוק מחדש את כל התוכנות , אך כרגע אני יכול לדווח שMYTEVII עובדת מצוין, כולל HADU.
מסתבר שכבר הרבה זמן אני עובד עם הדייסקים שלי בצורה לא נכונה. יש לי 3 דייסקים של טלראן (זה השם עליהם) , ואני הייתי שולך להם פקודות של קודם COMMITTED ואח"כ UNCOMMITTED, ועוד עם REPEAT כפול. מסתבר שכל זה בעצם לא נכון , וצריך לשלוח להם בסדר הפוך , ואז אין אפילו צורך בREPEAT. לאחר ששיניתי זאת אתמול , הDM800 התחיל לעבור דייסקים במהירות מטורפת , הכרטיס התחיל להעביר בצורה תקינה בין כל כניסה לכניסה (ולא משנה איפה היא בדייסק) , הDM500 גם ככה העביר מהר מאוד , כך ששם לא ראיתי הבדל.
אני צריך לבדוק מחדש את כל התוכנות , אך כרגע אני יכול לדווח שMYTEVII עובדת מצוין, כולל HADU.
-
- חבר פורום