המערכת: צלחת שמונים עם LNB יחיד שמחובר למפצל לארבע שיורד לארבע טלוויזיות בבית.
קיוב קפה, דריםבוקס 800, שני ויזונט שקולטים רק את עמוס.
היום אני מגיע. אחרי שניתקתי את הקיוב קפה מהחשמל, אחרי הסערה הקצרה שהייתה. חיברתי את הקיובקפה.
פתחתי את הטלוויזיה שמחוברת לדרים בוקס וראיתי שאין קליטה בכלל מעמוס.
עליתי לחדר שינה איפה שיש ויזונט ושם גם אין קליטה.
הלכתי לחדר של הילד גם שם יש ויזונט, הדלקתי את הממיר שהיה בסטנד ביי, שם היה קליטה של עמוס.
ברגע שהממיר נדלק (לפני זה הוא היה בסטנדביי) עמוס חזר לעבוד בכל הטלוויזיות. כשאני מחזיר אותו לסטנדביי, בחזרה אין עמוס.
המשכתי לבדוק. ברגע שהוצאתי מחדש את הקיוב קפה מהחשמל.... הכל עובד, לא משנה מה קורה עם הויזונט.
מה יכולה להיות הבעיה???
עדכון - בעצתו של המתקין, ולאחר שסיפרתי לו את הסיפור, הוא טען שהבעיה בקיוב קפה שבטח השתבש לו המתח שהוא מקבל או משהו כזה מעמוס. הוא הציע לי למחוק לגמרי את עמוס, או לשפוך אימאג' חדש, מה שבלאו הכי חשבתי לעשות.
מחקתי את עמוס מההגדרות ועכשיו אני בכלל לא רואה אותו.
האם זה באמת נשמע כמו בעיה, כי בהתחלה חשבתי שזה מים שנכנסו למפצל שעל הגג.
חיברתי במקום הקיוב קפה ממיר מסוג ויזונט נוסף שיש לי ואין שום בעיה.
שפכתי IMAGE של ABCOM ולא הסתדרתי עם האימאג' הזה ועדיין זה תקע את עמוס בכל הבית.
האם יש אימאג' אחר מומלץ?
מה יכולה להיות הבעיה?
איך אני פותר את זה?
מכיוון והויזונט עובד בלי בעיה, זה די שולל בעיה של דייסיק או LNB או משהו בסגנון. זה כנראה באמת בעיה בהגדרות באימאג'
תקלה מוזרה עם עמוס
-
- חבר ותיק
הדבר היחידי אשר אני יכול לעזור לך זה זה: http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=37070
מעבר לכך , אחרי התקנה אל תשהכח להכניס דרך FTP את הקבצים המתאימים כגון SATELLITE.XML ןלסרוק את הלווין.
ההיגיון גם אומר כי עליך לנסות לחבר רק את הממיר הזה ע"מ לראות אם הוא מתפקד לחוד.![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
מעבר לכך , אחרי התקנה אל תשהכח להכניס דרך FTP את הקבצים המתאימים כגון SATELLITE.XML ןלסרוק את הלווין.
ההיגיון גם אומר כי עליך לנסות לחבר רק את הממיר הזה ע"מ לראות אם הוא מתפקד לחוד.
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
[FONT=Arial]מקווה למצוא ולתת תשובות ענייניות
לעזוב את יס והוט , לעבור לקליטה חופשית
לעזוב את יס והוט , לעבור לקליטה חופשית
-
- אחלה חבר