ממיר טופפילד
- לירן לדנשטיין
- חבר ותיק
-
- תותח על
תוריד למחשב מהמדור את הלואדר של טופפילד,תגדיר בלואדר cam1 .
תמשוך את הקובץ אל הלואדר(רק מה שמתאים ל- ID 505 ).
תוציא את הממיר מהחשמל ותחבר את הכבל המוצלב.
לחץ על אישור בלואדר,עכשיו תכניס את התקע לחשמל ותמתין בסבלנות עד לסיום מלא של ההעברה והצריבה במכשיר.נתק את הכבל המוצלב ,נתק את הממיר מהחשמל וחבר שנית-עכשיו מוכן .
תמשוך את הקובץ אל הלואדר(רק מה שמתאים ל- ID 505 ).
תוציא את הממיר מהחשמל ותחבר את הכבל המוצלב.
לחץ על אישור בלואדר,עכשיו תכניס את התקע לחשמל ותמתין בסבלנות עד לסיום מלא של ההעברה והצריבה במכשיר.נתק את הכבל המוצלב ,נתק את הממיר מהחשמל וחבר שנית-עכשיו מוכן .
- לירן לדנשטיין
- חבר ותיק
שלום לך צור...תודה לך מקרב לב על התשובה...ברשותך מספר שעלות
1- הורדתי את הלאודר בעברית מהמדור של טופפילד בלינק הזה האם זה מתאים למכשיר שלי לזה התכוונת ?
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... topic=9980
2- האם את ה-ID 505 של המכשיר שלי אני אמור לראות באחד התפריטים של MENU ?
3- האם כדי להתחיל להתקין את הקובץ של Softcam.key במכשיר אני צריך ללחוץ בתוך התוכנה של הלאודר על '' עיון '' ואחרי זה '' הורד '' או בממיר על DOWNLOAD CODE FROM PC".
4- אחרי שגומרים להעביר את הקובץ באיזה תפריט בממיר אני אמור לראות את הקובץ של Softcam.key ?
1- הורדתי את הלאודר בעברית מהמדור של טופפילד בלינק הזה האם זה מתאים למכשיר שלי לזה התכוונת ?
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... topic=9980
2- האם את ה-ID 505 של המכשיר שלי אני אמור לראות באחד התפריטים של MENU ?
3- האם כדי להתחיל להתקין את הקובץ של Softcam.key במכשיר אני צריך ללחוץ בתוך התוכנה של הלאודר על '' עיון '' ואחרי זה '' הורד '' או בממיר על DOWNLOAD CODE FROM PC".
4- אחרי שגומרים להעביר את הקובץ באיזה תפריט בממיר אני אמור לראות את הקובץ של Softcam.key ?
-
- תותח על
- fm13
- חבר ותיק
- לירן לדנשטיין
- חבר ותיק
- לירן לדנשטיין
- חבר ותיק
צור שלום לך...יש בעיה כולשהי אין אפשרות להתקין את Softcam.key שהעלתי לכאן
כשאני פותח את התוכנה אני מקבל הודעה של TFD File Download Manager וברגע שאני לוחץ בתוכנה של הלאודר על עיון כדי לבחור
את הקובץ של Softcam.key הוא לא מופיע התוכנה של הלאודר מבקשת בכלל קובץ עם סיומת של TFD מה עושים ?
כשאני פותח את התוכנה אני מקבל הודעה של TFD File Download Manager וברגע שאני לוחץ בתוכנה של הלאודר על עיון כדי לבחור
את הקובץ של Softcam.key הוא לא מופיע התוכנה של הלאודר מבקשת בכלל קובץ עם סיומת של TFD מה עושים ?
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.