מקלט דיגיטלי קרקעי חדש - Nowcom
-
- תותח על
- יצירת קשר:
-
- תותח על
-
- תותח על
- יצירת קשר:
-
- תותח על
-
- חבר פורום
- מתי
- תותח על
במפרט שלו הממיר הזה כתוב ככה :
מקלט DVB-T קטן מידות, קל משקל , בעל רגישות גבוהה , המתחבר ליציאת הUSB במחשב הנייד או הביתי ומאפשר צפיה
בשידורי הטלוויזיה הדיגיטלית בישראל - ערוצים: 99,33,10,2,1
משהוא מבין למה הכוונה שהוא מתחבר ליציאת הUSB במחשב הנייד או הביתי ומאפשר צפיה .
מקלט DVB-T קטן מידות, קל משקל , בעל רגישות גבוהה , המתחבר ליציאת הUSB במחשב הנייד או הביתי ומאפשר צפיה
בשידורי הטלוויזיה הדיגיטלית בישראל - ערוצים: 99,33,10,2,1
משהוא מבין למה הכוונה שהוא מתחבר ליציאת הUSB במחשב הנייד או הביתי ומאפשר צפיה .
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
-
- תותח על
- nirz
- תותח על
אני קניתי מקלט USB כזה בדיל אקסטרים (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8325) - עובד היטב עם המדיה סנטר של ווינדוס 7 (לא דורש התקנה של שום תוכנה או דרייברים, ווינדוס 7 עושה את זה לבד, חוץ מהקטע שלא ניתן לעבוד עם השלט רחוק שמגיע איתו).
אחד היתרונות של הדונגל הספציפי הזה הוא שיש לו חיבור אנטנה רגיל (רוב הדונגלים מגיעים עם חיבור קטן שמתאים רק לאנטנה העלובה שמגיעה איתם).
אם הייתי צריך לקנות אחד כזה היום, הייתי קונה כבר בארץ (http://oceantv.the6thocean.com/documents/dvb-t.html) - משלם עוד 20 ש"ח, אבל מקבל את זה בזמן סביר (לקח לי חודש וחצי לקבל את הדונגל מדיל אקסטרים).
אחד היתרונות של הדונגל הספציפי הזה הוא שיש לו חיבור אנטנה רגיל (רוב הדונגלים מגיעים עם חיבור קטן שמתאים רק לאנטנה העלובה שמגיעה איתם).
אם הייתי צריך לקנות אחד כזה היום, הייתי קונה כבר בארץ (http://oceantv.the6thocean.com/documents/dvb-t.html) - משלם עוד 20 ש"ח, אבל מקבל את זה בזמן סביר (לקח לי חודש וחצי לקבל את הדונגל מדיל אקסטרים).
-
- תותח על
- nirz
- תותח על
-
- תותח על
-
- תותח על
- nirz
- תותח על
לא צריך להתקין דרייברים לWin7. הוא מוצא לבד דרייברים לדונגל הזה.
פשוט השוואתי בין הדרייברים שהגיעו עם הדונגל לאילו מהאתר הישראלי - והמסקנה היא שמדובר בדיוק באותה חומרה - זה בקשר לשאלה שלך אם באמת מדובר באותו דונגל.
לגבי האמינות של האתר הישראלי - אני לא יודע. בכל אופן, עסקת אשראי טלפונית/אינטרנטית שנעשית בארץ ניתנת לביטול עד 14 יום בלי שום בעיה.
פשוט השוואתי בין הדרייברים שהגיעו עם הדונגל לאילו מהאתר הישראלי - והמסקנה היא שמדובר בדיוק באותה חומרה - זה בקשר לשאלה שלך אם באמת מדובר באותו דונגל.
לגבי האמינות של האתר הישראלי - אני לא יודע. בכל אופן, עסקת אשראי טלפונית/אינטרנטית שנעשית בארץ ניתנת לביטול עד 14 יום בלי שום בעיה.
-
- תותח על
-
- חבר פורום
הדילמות לא נגמרות ושאלה על USB TV ממירים.
האם הממיר המתחבר בשקע ה USB יעבוד עם המכשירי פלסמה ו LCD החדשים בעלי שקע USB או שהם מוגבלים למחשבים בעלי מערכות הפעלה בלבד?
יוצא שמי שרוצה לצפות גם בטמבלביזיה וגם במחשב צריך בעצם לקנות שני ממירים נפרדים אך מה יהיה הסוף?
כל כמה חודשים לקנות ממירים ומכשירים חדשים כבר הכל מוגבל ומבולבל מרוב מכשירים ושלטים.
יש ממיר או דונגל שתומך בשני סוגי המכשירים?
תודה, שיהיה לכם אחלא לילה.
האם הממיר המתחבר בשקע ה USB יעבוד עם המכשירי פלסמה ו LCD החדשים בעלי שקע USB או שהם מוגבלים למחשבים בעלי מערכות הפעלה בלבד?
יוצא שמי שרוצה לצפות גם בטמבלביזיה וגם במחשב צריך בעצם לקנות שני ממירים נפרדים אך מה יהיה הסוף?
כל כמה חודשים לקנות ממירים ומכשירים חדשים כבר הכל מוגבל ומבולבל מרוב מכשירים ושלטים.
יש ממיר או דונגל שתומך בשני סוגי המכשירים?
תודה, שיהיה לכם אחלא לילה.
-
- תותח על
ממיר USB בונה על עוצמת העיבוד של המחשב, כלומר פענוח התמונה נעשה במחשב, לא בדונגל (ממיר USB). לכן, אם תחבר אותו לשקע בטלויזיה, זה לא ייתן לך כלום.
אתה לא חייב לקנות כל מכשיר חדש שיוצא, אבל אם אתה רוצה לראות גם במחשב וגם בטלויזיה, אז כן צריך 2 מכשירים.זה גם לא מאוד נוח להעביר ממקום למקום, כולל את האנטנה וכד'.
לגבי שלטים , על זה נאמר ביידיש "חסרון שהכלה יותר מדי יפה"- קנה לך שלט חכם, לומד, ותוכל להשתמש בו עם כל המכשירים.
אתה לא חייב לקנות כל מכשיר חדש שיוצא, אבל אם אתה רוצה לראות גם במחשב וגם בטלויזיה, אז כן צריך 2 מכשירים.זה גם לא מאוד נוח להעביר ממקום למקום, כולל את האנטנה וכד'.
לגבי שלטים , על זה נאמר ביידיש "חסרון שהכלה יותר מדי יפה"- קנה לך שלט חכם, לומד, ותוכל להשתמש בו עם כל המכשירים.
-
- חבר פורום
-
- תותח על
-
- תותח על
- יצירת קשר: