לכל חבריי בפורום
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
עזוב סיגרים - זה לא נחשב... סיגרים מעשנים בשביל להנפיח עשן, לא לוקחים פנימה (חוץ מהדרך של מוניקה) ושנית, סיגרים זה לא ענין של חמש דקות, בשביל סיגר אתה צריך זמן, אין דבר כזה עשיון חפוז ובכלל זה לא אותו הדבר כמו סגריות.
העניין הוא שאי אפשר לעבור מסגריות לסיגרים באופן ישיר. אני הפסקתי לעשן ורק חמש שנים לאחר מכן התחלתי עם סיגרים.
אז קדימה, נראה אתכם... [קאובוי]
העניין הוא שאי אפשר לעבור מסגריות לסיגרים באופן ישיר. אני הפסקתי לעשן ורק חמש שנים לאחר מכן התחלתי עם סיגרים.
אז קדימה, נראה אתכם... [קאובוי]
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
hulday
- תותח על

- sateyes
- אחלה חבר

יוסי ועמרי,
זו ללא ספק החלתה מאוד קשה. הייתי בסרט הזה לפני לפני 23 שנה , הייתי קטר אמיתי, בין 3 ל4
חפיסות ביום ולילה. היתוררתי בכדי לעשן ופעמיים שרפתי את המזרון, עד שיום אחד פשוט הפסקתי לעשן
ההתחלה היתה מאוד קשה, אבל עם הזמן העסק נרגע. אני מאחל לכם אמון סבלנות כי הצד שלכם הוא
חשוב כאין כמו הוא, אתם תבינו את זה אחרי איזו תקופה, אך הרגשה הכללית תשתפר
אמון אצלחה

זו ללא ספק החלתה מאוד קשה. הייתי בסרט הזה לפני לפני 23 שנה , הייתי קטר אמיתי, בין 3 ל4
חפיסות ביום ולילה. היתוררתי בכדי לעשן ופעמיים שרפתי את המזרון, עד שיום אחד פשוט הפסקתי לעשן
ההתחלה היתה מאוד קשה, אבל עם הזמן העסק נרגע. אני מאחל לכם אמון סבלנות כי הצד שלכם הוא
חשוב כאין כמו הוא, אתם תבינו את זה אחרי איזו תקופה, אך הרגשה הכללית תשתפר
אמון אצלחה
אל תיקח את החיים ברצינות, ממילא לא תצא מהם חי
-
schachar
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
על איזה לווין אתם משדרים [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] [נשקליתתחת] ממש קשור לנושא תנסו לחפש פורום למעשנים ושמנים ![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
If we go back far enough we're all related
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר: