איך מחברים לפטופ (ווירלס) לדרימבוקס ?

קבצים ולינקים המיועדים לדרימון בלבד
tomer22
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי tomer22 »

המדריך עצמו נראה מדריך מרשים עם היה לי מערכת הפעלה של ויסטה יכול להיות שהיה לי יותר קל לפתור את הבעיה בנוסף לא הבנתי עדיין עם בשלב מס' 1 צריך ללחוץ בכפתור הימני של העכבר על Local Area connection הזמין אצלי כרגע לגלישה ברשת האלחוטית כדי להגיע לאפשרות Properties או שצריך ללחוץ קליק ימני בעכבר על Local Area connection הנוסף והלא זמין שיש אצלי בחיבורי רשת ושמודיע לי על רשת לא מזוהה ? חלונות 7 זה שונה לגמרי מווינדווס ויסטה ?
לא הבנתי גם עם אחרי שלב 6 של המדריך הכול מסתיים או שצריך להגדיר עוד משהו כי אחרי שלב 6 רשום במדריך למטה עבור להגדרת ה-Client הבא ואז מעבר לזה לא מופיע כלום במדריך
סמל אישי של משתמש
esorek
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה על ידי esorek »

1. ויסטה לא שונה מהותית מ - 7 פרט לעיצוב חזותי בסיסי. כנ"ל גם XP. התפריטים די זהים, בהנחה שאתה נכנס למנהל הגדרות הרשת. צריך נגיעה טכנית לדברים האלה, כי כמו שאמרתי, אתה יכול גם לבטל מרכיבים שעובדים, וחבל.

2. לא צריך לעשות שינויים בצד הלקוח, קרי הממיר. הממיר צריך להיות מוגדר על DHCP, על מנת שיקבל את הגדרותיו מהספק המארח (לצורך העניין, המחשב הנייד שלך. באותה מידה זה יכול להיות שרת מתווך או נתב).

3. אי אפשר לפשט את קלות ההגדרה יותר מעבר למדריך. המחשב משתמש באשף הגדרות מובנה וזה ממש לא מסובך למשתמש הקצה לבצע את זה היום, אלא אם אין לו ידע בסיסי במושגי רשת, כמו שציינתי בהודעות הקודמות (IP,DNS וכו'). אם תסתבך, אני שוב ממליץ על חבר טלפוני.

ג'ודלאק .
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *
תמונה
יוסף1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי יוסף1 »

ל tomer22

לא הרגזתה אותי
כשה ניסיתי לעזור לך יצאתי מהנחה שיש לך ידע בסיסי ואתה רק לא מסתדר עם הדרים
כמו כן לא צינת חלונות 7 שאם היתי יודע לא היתי נכנס לזה
אתה לא מצפה ממני שאכתוב לך כאן מדריך כמו ש חברינו esorek צרף לך.

מעבר לזה שכתבתי שאין באפשרותי לעזור לך יותר וירטואלית הכונה שדרך הפורום אין לי אפילו אפשרות לאמת שהכבל תקין ,שהדרים תקין ,וצאת וכרטיס הרשת שבמחשב שלך תקין .

כל זה שלא תחשוב רע.
tomer22
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי tomer22 »

אין לי הרבה ברירות אני אצטרך כעת לחפש עזרה בפורומים אחרים של רשתות שבהם יש אנשים שרוצים באמת לעזור ולא כאלה שנותנים חצאי תשובות
שלח תגובה