חברים - קריאה למר דיש
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
חברים - קריאה למר דיש
לאור הסליחות ההדדיות והאוירה המחודשת של סלחנות כאן אני מבקש מכולכם להרים קריאה למר דיש לשוב ולכתוב כאן ולהשתתף איתנו במיוחד כעת לקראת החג.
יוסי - בבקשה ממך, חזור.
ישראל
יוסי - בבקשה ממך, חזור.
ישראל
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- משה גמ
- תותח על

- יצירת קשר:
- משה גמ
- תותח על

- יצירת קשר:
- שלמה רוזן
- תותח על

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
יא היקר - אולי משהו מככככככככככל מה שכתבתי לאחרונה לא הובן..........א. גם אם אאזוב - לא אעשה זאת עד שתחזור ארצה!!! ב. הסיבה היחידה שתגרום לי לעזוב היא אם לא אצליח להשליט על הפורום את דעתי הקובעת והצודקת. ודעתי לגבי הפורום כבר נמרחה פה יותר מידי מאז התקרית האחרונה....גם את יא אני אביא לאותה הדעה (בעזרת השם...
) ולא הוא ולא אני נגרום לסגירת הפורום ובודאי שאני אעשה הכל שלא יהיו כאן פורשים או אנשים ממורמרים!!! זה הדבר היחיד שמפריע לי ואפשר לפתור זאת בקלות!!! זה תלוי בכולנו - אז............חג שמח ושנה טובה ומבורכת לכולכם

100עכוז
-
hulday
- תותח על

-
מונטגומרי ברנז
- חבר ותיק

שנה טובה לכולם.
עד עכשיו לא הגבתי בכל הבלאגן שהתחולל פה בימים האחרונים.
אני חושב שכדאי לכולנו לחזור לבסיס של המקום הזה, ולשאול את עצמינו את השאלה "האם זה מקום טוב לכתוב בו על לווינים?"
אני חושב שהתשובה היא "כן" מהדהד. הפורום הזה מאז היווסדו, והחברים בו, הוכיחו את עצמם מעל לכל ספק.
יש פה הרבה חברים, עם טעמים שונים, דעות שונות, דרכי התבטאות שונות, הומור שונה. הרבה מאד אנשים שונים.
אבל כולנו מחזיקים בצלחת, מקלט, וכמה כרטיסי פיצוח לפחות, כולנו מחפשים פידים מענינים, כולנו מתרגשים מפיצוחים חדשים, כולנו מבלים מול המסך יותר מדי זמן, כולנו משקיעים בציוד יותר מדי כסף, וכולנו מסתכסכים יותר מדי פעמים עם הנשים שלנו בגלל זה.
אנחנו לא חייבים להסכים במאה אחוז אחד עם השני בכל נושא. לדעתי, אין סיבה אמיתית להפוך נושא כל כך לא רלוונטי כמו בדיחה במדור צדדי, והעובדה שהמנהל מחק או לא מחק אותה, לגורם עקרוני לקיומו של המקום הזה.
יכול להיות שהבדיחה היתה צריכה להופיע. יכול להיות שהיא היתה צריכה להמחק. יכול להיות ש יא צדק בתגובה שלו. יכול להיות שהוא טעה. אז מה? אסור לטעות? אסור לא להסכים אחד עם השני? יש רק צדק אחד מוחלט, והוא במקרה נמצא בלעדית אצל כל אחד מהצדדים? לא חבל להרוס פורום נהדר כזה בגלל ההתחפרויות הללו?
ואיך כל זה משפיע על הקליטה של הצלחת שלי????
ועוד עניין קטן אחד. לכולנו מאד טבעי להיכנס לפורום הזה. אבל הקיום של הפורום הזה הוא לא מובן מאליו. זה פורום סגור, שמאחוריו עומד בן אדם שמשקיע מזמנו, כשרונו, מרצו, ויש שמועות שגם מכספו. אכפת לו, והוא עושה את זה כבר לא מעט זמן. אני חושב שמגיעה לו על זה לפחות תודה.
עד עכשיו לא הגבתי בכל הבלאגן שהתחולל פה בימים האחרונים.
אני חושב שכדאי לכולנו לחזור לבסיס של המקום הזה, ולשאול את עצמינו את השאלה "האם זה מקום טוב לכתוב בו על לווינים?"
אני חושב שהתשובה היא "כן" מהדהד. הפורום הזה מאז היווסדו, והחברים בו, הוכיחו את עצמם מעל לכל ספק.
יש פה הרבה חברים, עם טעמים שונים, דעות שונות, דרכי התבטאות שונות, הומור שונה. הרבה מאד אנשים שונים.
אבל כולנו מחזיקים בצלחת, מקלט, וכמה כרטיסי פיצוח לפחות, כולנו מחפשים פידים מענינים, כולנו מתרגשים מפיצוחים חדשים, כולנו מבלים מול המסך יותר מדי זמן, כולנו משקיעים בציוד יותר מדי כסף, וכולנו מסתכסכים יותר מדי פעמים עם הנשים שלנו בגלל זה.
אנחנו לא חייבים להסכים במאה אחוז אחד עם השני בכל נושא. לדעתי, אין סיבה אמיתית להפוך נושא כל כך לא רלוונטי כמו בדיחה במדור צדדי, והעובדה שהמנהל מחק או לא מחק אותה, לגורם עקרוני לקיומו של המקום הזה.
יכול להיות שהבדיחה היתה צריכה להופיע. יכול להיות שהיא היתה צריכה להמחק. יכול להיות ש יא צדק בתגובה שלו. יכול להיות שהוא טעה. אז מה? אסור לטעות? אסור לא להסכים אחד עם השני? יש רק צדק אחד מוחלט, והוא במקרה נמצא בלעדית אצל כל אחד מהצדדים? לא חבל להרוס פורום נהדר כזה בגלל ההתחפרויות הללו?
ואיך כל זה משפיע על הקליטה של הצלחת שלי????
ועוד עניין קטן אחד. לכולנו מאד טבעי להיכנס לפורום הזה. אבל הקיום של הפורום הזה הוא לא מובן מאליו. זה פורום סגור, שמאחוריו עומד בן אדם שמשקיע מזמנו, כשרונו, מרצו, ויש שמועות שגם מכספו. אכפת לו, והוא עושה את זה כבר לא מעט זמן. אני חושב שמגיעה לו על זה לפחות תודה.
- sateyes
- אחלה חבר

יוסי,
כמו שכולנו יודעים, לכל קבוצה ישנם עליות וירידות. ואנחנו לא שונים
מאף אחד. צר לי שלקחתה קשה את כל ההיתפתחויות האחרונות
לכולנו לא היה פשוט. מה שחשוב שאנו חייבים לדבר ולהסביר בכדי
לשכנע אחד את השני, בצורה תרבותית עם כל המשמאויות בכך
קשה לי עוד יותר לקרוא שאדם תורם כמוך רוצה לעזוב אותנו,חבל
מאוד, כי אין כמו האוירה שאתה נותן לנו פה בחלקה הצנועה שלנו.
כולנו מאוד צריכים אותך וכמה שיותר פעיל.
שיהיה לך וכל משפחתך שנה נפלעה.
כמובן שאני מאחל לכולנו שנה טובה, ושנתגבר על כל הקשיים

כמו שכולנו יודעים, לכל קבוצה ישנם עליות וירידות. ואנחנו לא שונים
מאף אחד. צר לי שלקחתה קשה את כל ההיתפתחויות האחרונות
לכולנו לא היה פשוט. מה שחשוב שאנו חייבים לדבר ולהסביר בכדי
לשכנע אחד את השני, בצורה תרבותית עם כל המשמאויות בכך
קשה לי עוד יותר לקרוא שאדם תורם כמוך רוצה לעזוב אותנו,חבל
מאוד, כי אין כמו האוירה שאתה נותן לנו פה בחלקה הצנועה שלנו.
כולנו מאוד צריכים אותך וכמה שיותר פעיל.
שיהיה לך וכל משפחתך שנה נפלעה.
כמובן שאני מאחל לכולנו שנה טובה, ושנתגבר על כל הקשיים
אל תיקח את החיים ברצינות, ממילא לא תצא מהם חי

![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)