DM800 סיני

קבצים ולינקים המיועדים לדרים בוקס 800 HD ו 800se בלבד
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

לאחר מחקר שעשיתי בנושא החיקויים הסינים מתברר שאין בכלל סים ברמה מעבר ל 72. הסינים לקחו אימגים של ג'מיני ועשו להם התאמות דריברים שיעבדו על BL 72 וגם שיציגו מידע פיקטיבי שכאילו זה BL 75.

בנוסף, אסור להתקין אימגים מקוריים מעבר לג'מיני 4.2 כי הממיר יתקע ועלול אף לשבוק חיים. יש אימגים שמותאמים לממירים הסיניים וגם אותם צריך לבדוק היטב כי יש כמה סוגי SIM ולא לכל סוג האימגים מתאימים.

בבירור עם הגברת של הספק שפה הומלץ - הם מספקים SIM מסוג 2.0 שמכיל BL גרסה 72 בלבד! היא גם אמרה שאין עדיין לאף יצרן גרסה מתקדמת יותר ומי שאומר זאת הוא משקר (כולל היא עצמה).

נכון זה זול - אבל לזול יש מחיר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

המשך, בעיות של איטיות בסריקה ועוד בעיות שכבר מזמן נפתרו בתיקוני secondstage שוב מופיעים בממיר הסיני. שוב, בגלל BL נמוך.
maordan
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי maordan »

כך או כך אני מאוד מרוצה מהממיר,התמונה יפה מאוד בערוצים של HD והוא מתפקד יפה מאוד בהחלפת ערוצים עד היום לא נתקע לי אפילו פעם אחת עם ג'מיני 4.4
למעט סריקת ערוצים איטית מאוד לא מצאתי בו חסרונות אפילו לא מצאתי הצדקה לתלונות על מאוורר מרעיש אבל אלה סובייקטיביות כמובן.
לעניות דעתי הממיר עומד בכבוד רב במבחן התמורה אם להתייחס למחיר המופרךשל המקורי .
סמל אישי של משתמש
vipersvcd
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vipersvcd »

תירשם לאתר הזה - יש שם את כל ה IMAGES בתצורת NFI פרוצים
ותנסה אולי גימיני 4.5 או NABILOSAT 012 או NEWNIGMA 2.8.1

http://www.8a8f8.com/ubbthreads.php/for ... _Images_fo
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אני בדקתי את כל האימגים האלה כולל ה 4.5 - אין שום הבדל מהותי. אפילו הבעיות עם הכתוביות DVB שנפתרו ב 4.5 המקורי לא עובדים ב 4.5 הסיני.

כל זמן שהסינים לא יציליחו ליצר SIM 75 אמיתי הממיר יסרוק לאט ולא יעבוד כתוביות כמו שצריך ואיכות התמונה לא חדש כמו במקורי ושאר הדברים שכבר כתבתי.

לגבי התמורה למחיר - אני מגדיר זאת כך: מי שאין לו אפשרות לשלם את המחיר של המקורי שילך על סיני. מי שמשלם על מסך 50 אינטש 15-20 אלף שקל שלא יחשוב להתפשר.
drsignal
תותח על
תותח על

שליחה על ידי drsignal »

א. שאלה בנוגע לאורור : הדרים הגיע עם מאורר ? או גוף קירור פסיבי ?

ב .את הג'מיני של הסינים , קיים לו IMAGE בקובץ שניתן לחזור אליו ? (במידה ומנסים דברים אחרים)

ג. מבחינה חומרתית האם לא מומלץ ללכת על IPBOX HD 250 של דיג'יסטיישן \ אי.בי.קום ABCOM ?

כלומר האם לא עדיף במקום חיקוי סיני ללכת על מוצר קוראני ?

ד. תעדכן איזה אימג'ים עובדים טוב , אין ספק הסינים בסופו של דבר יבנו ממיר שיעבוד יותר טוב מהמקורי

ככל הנראה החומרה תשתפר , ויכול להיות כבר היום שהממיר שרכשת יחזיק יותר ממכשיר מקורי

ה DM500 המזוייפים של עכשיו עברו איזה 10 גרסאות מאז שהתחילו לזייף ויתכן שמתקלקלים פחות ביחס למקוריים
maordan
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי maordan »

יש לו מאוורר שומעים אותו פועל לעיתים אבל לא ברמת רעש בלתי נסבלת.
בנוגע לאימג' ראיתי פה בפורום היו דיבורים על החלפות סימים וצריבת אימג'ים לממירים סינים. אני לא מתכוון להתעסק בזה.
לפני כמה חודשים קניתי 250HD שלא עבד טוב היה נתקע ושיגע אותי אז החזרתי אותו וביטלתי את העיסקה יכול להיות ששיפרו אותו היום והוא משתלם יותר מה800 הסיני.
בכל מקרה בהשוואה לקיוב קפה/ מוטאנט שיש לי שכשהוא נתקע וצריך להוציא מהחשמל...זה שינוי מרענן.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

המאוורר שלו משנה את עוצמתו בהתאם לעומס המעבד. כשניסיתי את הממיר והוא היה במרחק כמטר ממני זה הפריע לי. הבעיה עם המאווררים האלה זה שאחרי קצת זמן שהם צוברים ליכלוך וחום הם מתחילים להרעיש ממש ואז זה הופך לבעיה.

לא ברור לי למה הם בכלל שמו את המאוורר. הרי המקורי הוא בלי מאוורר ולמרות שמתחמם עד היום לא שמעתי שקרה למישהו משהו מזה. אני הייתי שוקל לנתק אותו בסיני.
שלח תגובה