נהיינו אמריקה

מדור לדיונים על כל הנושאים הקשורים בתקשורת באופן כללי, ספקי אינטרנט קווי וסלולרי, LTE, 4G ו 5G, VDSL, כבלים, סיבים אופטיים וטלפונים חכמים ומחשבים
סמל אישי של משתמש
tiptip
תותח על
תותח על

שליחה על ידי tiptip »

ישראל יש מחר ב 10 בבוקר אירוע השקה של אורנג
באיכל נוקייה ל V.I.P בלבד
לא עדיף מאשר בחצות??
dream 800 hd
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

חזרתי מתל אביב. ב אידיגיטל היו יותר שומרים ומוכרים מאשר קונים. לא נראה לי שמישהו קנה
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
nira
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי nira »

אולי בפעם הבאה יזיזו את שעת הפתיחה ל 3:30 בבוקר וכך ישפרו אתהמוטיבציה ותחושות הכבוד לשל הקונים הפוטנציאלים...

בכול הכנות ....שמחתי לראות שהציבור הישראלי לא יצא פרייר וגילה בגרות!!! [כפיים]

לא ניתן ליצור התרגשות מדומה ממוצר שמסתובב ביננו כבר מספר חודשים וניתן לקניה בקלות ב- YAD2, תראו כמה טלפונים 3GS חדשים בקרטון מוצאים למכירה..... חלקם אפילו מספקים אחריות בחנויות מקומיות, שלא לדבר על המחיר טוב יותר מרשתות הסולולאר ....

לסיכום: אחד אפס לציבור הלקוחות מול חברות הסולולאר,

מקווה שמערכת השיווק בחנויות תקבל מכה דומה ואז נוכל כולנו להתחדש במכשירי אייפון בעלויות סבירות....
תודה מראש
ניר א.
סמל אישי של משתמש
michagold
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי michagold »

אני לא מבין את החברות שבאמת ציפו לחגיגות בליל ההשקה, הרי הטלפונים האלה כבר נמכרים בארה"ב שנתיים, וכל מי שבאמת נהנה לאמץ טכנולוגיות ראשון - כבר השיג את האייפון על כל דגמיו.
חבל שאפל התעלמה כל השנים מאיתנו הישראלים - חשבתי שהחזיקו מאיתנו מדינת הייטק...
ולכל מי שחושב שנהיינו אמריקאים, חזרתי לפני שבוע מארה"ב ומה שקורה בלילה שאחרי חג ההודיה שלהם נקרא BLACK FRIDAY, החנויות נפתחות בחצות וחלק ב 4 בבוקר ויש מכירות בהנחות של 80% עד לשעה 12 בצהריים, זה פשוט מטורף והזוי.
מי שקנה אייפון, שיהנה, אני מחכה לירידת מחיר כשהם יבינו למה הם התחייבו מול אפל,
מיכה.
שלח תגובה