ישראל יש מחר ב 10 בבוקר אירוע השקה של אורנג
באיכל נוקייה ל V.I.P בלבד
לא עדיף מאשר בחצות??
נהיינו אמריקה
- tiptip
- תותח על
- nira
- אחלה חבר
אולי בפעם הבאה יזיזו את שעת הפתיחה ל 3:30 בבוקר וכך ישפרו אתהמוטיבציה ותחושות הכבוד לשל הקונים הפוטנציאלים...
בכול הכנות ....שמחתי לראות שהציבור הישראלי לא יצא פרייר וגילה בגרות!!!
לא ניתן ליצור התרגשות מדומה ממוצר שמסתובב ביננו כבר מספר חודשים וניתן לקניה בקלות ב- YAD2, תראו כמה טלפונים 3GS חדשים בקרטון מוצאים למכירה..... חלקם אפילו מספקים אחריות בחנויות מקומיות, שלא לדבר על המחיר טוב יותר מרשתות הסולולאר ....
לסיכום: אחד אפס לציבור הלקוחות מול חברות הסולולאר,
מקווה שמערכת השיווק בחנויות תקבל מכה דומה ואז נוכל כולנו להתחדש במכשירי אייפון בעלויות סבירות....
בכול הכנות ....שמחתי לראות שהציבור הישראלי לא יצא פרייר וגילה בגרות!!!
![[כפיים] [כפיים]](./images/smilies/clap.gif)
לא ניתן ליצור התרגשות מדומה ממוצר שמסתובב ביננו כבר מספר חודשים וניתן לקניה בקלות ב- YAD2, תראו כמה טלפונים 3GS חדשים בקרטון מוצאים למכירה..... חלקם אפילו מספקים אחריות בחנויות מקומיות, שלא לדבר על המחיר טוב יותר מרשתות הסולולאר ....
לסיכום: אחד אפס לציבור הלקוחות מול חברות הסולולאר,
מקווה שמערכת השיווק בחנויות תקבל מכה דומה ואז נוכל כולנו להתחדש במכשירי אייפון בעלויות סבירות....
תודה מראש
ניר א.
ניר א.
- michagold
- אחלה חבר
אני לא מבין את החברות שבאמת ציפו לחגיגות בליל ההשקה, הרי הטלפונים האלה כבר נמכרים בארה"ב שנתיים, וכל מי שבאמת נהנה לאמץ טכנולוגיות ראשון - כבר השיג את האייפון על כל דגמיו.
חבל שאפל התעלמה כל השנים מאיתנו הישראלים - חשבתי שהחזיקו מאיתנו מדינת הייטק...
ולכל מי שחושב שנהיינו אמריקאים, חזרתי לפני שבוע מארה"ב ומה שקורה בלילה שאחרי חג ההודיה שלהם נקרא BLACK FRIDAY, החנויות נפתחות בחצות וחלק ב 4 בבוקר ויש מכירות בהנחות של 80% עד לשעה 12 בצהריים, זה פשוט מטורף והזוי.
מי שקנה אייפון, שיהנה, אני מחכה לירידת מחיר כשהם יבינו למה הם התחייבו מול אפל,
מיכה.
חבל שאפל התעלמה כל השנים מאיתנו הישראלים - חשבתי שהחזיקו מאיתנו מדינת הייטק...
ולכל מי שחושב שנהיינו אמריקאים, חזרתי לפני שבוע מארה"ב ומה שקורה בלילה שאחרי חג ההודיה שלהם נקרא BLACK FRIDAY, החנויות נפתחות בחצות וחלק ב 4 בבוקר ויש מכירות בהנחות של 80% עד לשעה 12 בצהריים, זה פשוט מטורף והזוי.
מי שקנה אייפון, שיהנה, אני מחכה לירידת מחיר כשהם יבינו למה הם התחייבו מול אפל,
מיכה.