הגדרות לצלחת ממונעת עם גמיני 4.5

קבצים ולינקים המיועדים לדרים בוקס 800 HD ו 800se בלבד
שלח תגובה
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

אחרי מעל לחודש שקבלתי את הממיר החלטתי מסקרנות לעלות את הג'מיני 4.5 כמובן שהכל פורמט.התחלתי לעלות את הוטברד והתפלאתי שבסקטור של הטיונר אין פה בחירה של סימון הלויין כמספר דבר שכן היה לי בתוכנה המקורית. סרקתי את הלויין קבעתי את הפוזישיונר ל כיון הנכון ואז עברתי ללויון השני כנ"ל.עבר בסדר. ואז רציתי לבדוק ומתברר שהממיר לא פוקד על הפוזשיונר לנוע ללויין המבוקש!מה לעשות?כרגע אני מניע את הצלחת בעזרת השלט של הפוזישיונר והדבר מסורבל ולא נכון! קודם לכן היו לי 29 לויינים והדילוג נעשה ללא כל בעיה וכעת-כלום!אני מיואש ומחכה לעזרתכם.עדיין גם לא הבנתי מה היתרון שבג'מיני 4.5 , לעומת המקורי שהגיע עם המכשיר כולל תוכנת בארי אלן שג"כ הורדתי היות ואינני מחובר לשתוף.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אם מבטלים את האופציה של USALS אז נפתח אופציה למספר
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

לפי השעה אתה יכול להבין שאני לא שקט הלילה...! איפה נמצא הUSALS ? בנוסף מכל המשחקים שמתי לב שגם בפקודה ,,נועה מערבה או מזרחה או חפש "הפוזישינר פתאם עושה קפיצה קצרה שלא כבהתחלה שעבד נורמלי,ורץ לפי הפקודה.ניתקתי חשמל לפוזישיונר ואז חברתי מחדש ללא שפור ממשי.כנראה שינתי את הגדרת המקור.בכל אופן תודה ולילה טוב.
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

תפריט מרכזי--TUNER CONFIGURATION--- תלחץ עלטיונר ADVANCE
תגלול בדף שנפתח עם שם לווין עד הסוף ואז תראה אופציה של USALS וככה בכל לווין
סמל אישי של משתמש
yoramro
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yoramro »

דרך אגב,

אם הפוזישיונר של תומך ב USALS באותו מקום שקיבלת הפנייה אליו תוכל לעדכן את הקואורדינטות של המיקום שלך ואז הממיר מחשב לבד לאיזו זוית לכוון את הצלחת.
למיטב ידיעתי פוזישנרים מסוג VBOX שמיועדים לצלחות גדולות לא כוללים תכונה זו.

יורם
Nokia 9600 - DVB2000 - SCSI * SKYSTAR2 * TT-S2-3200 * OFFSET 1.2 * 0.6DB LNB * Diseqc Motor
Mutant 200 * Jonsa 180 * Invacom 0.3 * Motorised
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

תודה על העזרה אמנם הצלחתי לאתר לאן נעלם הקטע הנ"ל שבמקור היה בהתחלה ואכן הצלחתי להניע את הצלחת לפי בקשתי .ואז ,שוב חזרה התופעה... יש לי הרושם שאני הולך לפרמט להתחלה ולחזור לתוכנת הבסיס .מה אתם אומרים?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

מה הכוונה חזרה אותה תופעה? איזה תופעה?
מה זה תוכנת בסיס?
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

עליתי בסוף על הבעיה: הבנתי שעשיתי טעות וצריך לאתרה.מסתבר שבחיפוש ברשימת הלוינים בקטע של tuner configuration ,פתחתי בטעות את 4 הקבצים של all satelite ואז בכולם נרשם מיקום 001 דבר שתקע את הפוזישונר.ברגע שסגרתי את הקבוצה הפוזשיונר השתחרר וכך התקדמתי וסרקתי עד כה 15 לויינים[מתוך ה-29 שאני רוצה לסרוק-כמקודם].נוצרה שאלה חדשה =ברשימה חסר ה-75.0E כיוון ששיך לקבוצה מזרחית איך ניתן לצרפו לרשימה? בתוכנה הבסיסית שבאה עם הממיר[אניגמה] היתה רשימה מלאה שכללה גם את הלויין הזה.עד כה היתרון בג'מיני שאני שמח עליו הינה היכולת מראש אם לעלות הכל או FTA.כמובן שיש המון מה ללמוד על תוכנה זאת ועל בארי אלן שג"כ הורדתי.נלמד ונראה עם באמת שוה.
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

סיימתי אתמול לסרוק 28 לויינים.נשאר לי לסרוק את 75.0E הבעיהכפי שציינתי שלא קיים ברשימה[ראה מכתב קודם]השאלה לפורום===איך ניתן להוסיף אותו?? בתודה.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

יש במסך הכחול sattelite.xml loader אשר מאפשר לטעון רשימת לווינים והתדרים שלהם. דובר ל זה רבות במדורי הדרים בוקס
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

ישראל תודה רבה[אתה ממש נחמד אלי!] הפתרון שאני אילתרתי היה לקחת את 72.0E ולאחר שיצבתי את הצלחת במיקום של ה-75.0E העלתי את התדרים ידנית וסרקתי אותם.כמובן שמה שאתה הדרכת אותי הוא הנכון וכמובן אנצל אופציה זאת ע"מ לתקן דבר זה.באותה הזדמנות איך ניתן לגבות את החומר שטענתי במיר ברגע שארצה לשדרג תוכנה?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

למה אתה לא עושה קצת חיפוש בפורום? אתה שואל שאלות בסיסיות שכבר דובר רבות
שלח תגובה