הודעה...

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
7eva
תותח על
תותח על

הודעה...

שליחה על ידי 7eva »

שלום לכולם!

ברצוני להודיע לכל החברים , של כל הפורומים, שאני עוזב את קהילת הלווינים ישראלית ומפסיק לקחת בה חלק פעיל. יש כמה סיבות שגרמו לי לקבל החלטה הזאת אבל אני לא אפרט אותם.

אני לא הולך להצתרף לאף פורום, אלה אמשיך רק לקרוא בפורומים שאני רשום בהם , שזה תפוז ופורום הזה. אני רוצה להגיד שאין לי שום טענה כלפי הנהלה של הפורום זה, וליא בפרט. פשוט הצטברות של כל מיני מקרים הוציא לי את כל החשק להיות פעיל.

אני הכרתי הרבה אנשים נהדרים בקהילה שלנו, ומצאתי הרבה חברים שהפכו להיות למאוד קרובים לי. לאור המצב שאני נאלץ להתמודד עם התופעה שאנשים קרובים אלי מפוצלים בין 4 פורומים שונים, בגלל בעיות אישיות שלהם, וזכותם כמובן! אני לא יכול גם כן להתפצל בין כמה מקומות, כי אני בן אדם שנוהג להתרכז רק בדבר אחד ולתת את כולי בשבילו.

זה היה קשה לראות שאני לא יכול לקחת חלק עם האנשים האלה בדרך החדשה שלהם..

אני מהתחלה היתי נגד התופעה של ריבוי פורומים כי זה לא בריא לקהילה, אבל ככה זה לא קרה ולדעתי זה לא עושה טוב לאף אחד.

פורום ישראלי היחיד שאני אצתרף אליו זה יהיה פורום שאני אראה שתחת הגג שלו נמצאים כולם, כמו שפעם היה בתפוז.

אחרת סלחו לי אבל לא אוכל..

כל אחד שמכיר אותי וירצה לדבר איתי מוזמן לדבר או דרך הICQ שלי שמספרו 300-073-982 או כרגיל דרך סולולארי שלי.

כמו כן אני מבטיח להביא לסיום את הפרוייקט שהתחלתי – שיתוף כרטיסים. אני אכנס לפורום זה לדבר עם אנשים רק על הנושאים הקשורים לשיתוף בלבד ובמסרים אישיים הקשורים לשיתוף בלבד. אני לא שכחתי את זה ואני לא יכול "לזרוק" אנשים שנרשמו והביאו עניין. כך שבכל מה שקושר לשיתוף תוכלו לקבל ממני את כל התמיכה ורצון לעזור.

אני מאחל לכולנו שנה טובה, הרבה בריאות ושמחה, ומקווה שבסופו של דבר באמת נוכל להפגש תחת גג אחד!

חג שמח!
reko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי reko »

אני המום מה שאני קורא מה קורה כאן לעזאזל?

אחינו שבע אתה נכס מאד יקר לפורום מה הביא אותך להחלטה קיצונית כאת??

עד שהתמנת למנהל בגלל כמה אנשים לא ישרים כאן אתה מעניש את כולם ??

לא מבין בכלל מה הניע אותך לקבל כזאת החלטה?

בקשה גדולה לנו אילך - אנא חזור בך מהחלטה הקיצונית הזאת

עכשיו אני מבין איך אתה לא עונה לשאלות שאני שואל

:cry:
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

חבל....אפילו חבל מאד, שבע ידידי, אני מקווה שלא נגרם לך עוול על ידי מישהו מחברי הפורום או מנהליו, אני באופן אישי משוטט בין הפורומים השונים, מנסה ללמוד מכולם ולתרום ככל שאוכל. כמובן שהיה הרבה יותר נוח אילו היה פורום אחד, אבל אין. ולדעתי לעולם לא יהיה.

תרומתך לפורום ענקית וחבל שהיא מסתיימת בטונים צורמים כל כך. בכל מקרה, אני מודה לך באופן אישי על כל שתרמת לפורום בכלל ולי בפרט. אני מקווה שאי פעם תשנה את דעתך ותחזור לפעילות.

חג שמח וכל טוב,

שלמה רוזן |upset|
who dares wins
em
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי em »

תודה רבה לך 7 שעזרת לי בתחילת הדרך שלי בכל מיני שאלות של מתחילים
reko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי reko »

לפי התשובות שלכם אני קורא את האשמים

כנראה שלא מספיק לכם פורום אחד ואתם מתפצלים לשישה פורומים כמו שציין את זה שבע

לצערי הרב אנחנו מאבדים כאן נכס מאד חשוב

שבע אנא אני לא יכול להתקשר איתך למספר שציינת הוא לא מכניס לי את המספר

:cry:
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

מה שקורה כאן - מאד לא רציני ! ! ! לי ברור שתחביב משותף של אנשים אינטליגנטים ובוגרים אמור להעלות חיוך על שפתי כל החברים, ומשום-מה יותר מידיי תקריות ופגיעות לוקחות חלק בהווי הפורום הזה. יכול לקרות לכל אחד שיחליק בלשונו או יאמר משהו שיש להתחרט עליו...מעירים לו על כך, בדרך כלל הוא מתנצל וחוזר בו ו......ממשיכים הלאה!!! אף אחד לא באמת מתכוון לפגוע ברעהו , בודאי לא כאן, כך שאני לא מבין למה החרא הזה ממשיך להציף את האתר, פעם אחר פעם, בכל פעם אנשים טובים ותורמים אחרים נפגעים ופורשים, נעלבים וטורקים את הדלת....כך היה גם בפורום "תפוז"....אולי די כבר מכל זה? מה, אנחנו בגן ילדים? אם אתם באמת רוצים לפתור את הבעיה הזו, אחת ולתמיד, אתם מתבקשים לכתוב בשרשור הזה את דעתכם - מדוע זה קורה ולמה??? איך, לדעתכם יש לפעול כדי שזה לא יחזור על עצמו ומה חייב להעשות!!!
100עכוז
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

הראל - מתוך שרידי הכבוד שנותרו בי כלפיך - אני עדיין משאיר את מה שמרחת פה........אבל אני דורש מימך: או שתחזור בך מהביטויים שכתבת או שתמחק בעצמך את ההודעה. אם יש לך מה לאמר - אתה נדרש לעשות זאת בדרך המקובלת על פורום זה, ללא ה"שנינות" שאתה מרבה להפגין....קאפיש??? |לא| |angry|
100עכוז
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

מה..... אין תגובה משאר המנהלים ??????
who dares wins
סמל אישי של משתמש
oriel
תותח על
תותח על

שליחה על ידי oriel »

חבל שיש פה כל הזמן מריבות |לא| ...חבל שאתה עוזב 7 עזרת לכולנו רבות...
Dreambox - 500, Topfield 3030F, Sky Star2, Tzorev ITT, Cam Viacsses, Fun2, Fun4, DISHES- 180,165,90.90,75
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

הראל, את מי בדיוק זרק יעקב מהפורום? הוא מנהל אותו אולי שבועיים...וגם אותך לא ממש זרקו מכאן...אתה התעקשת להמשיך ולהגזים בצורת הביטוי הבוטה מידי, ורק לאחר הרבה פניות שלי נאלצתי לקצץ אותך...כמו את קרמר. אני לא מגן על אף אחד שלא ראוי לכבוד מינימלי, כמו גם עליך...אבל - כך אני לא מוכן לנהל פורום! עם צורת ביטוי כזו יזרקו אותך מכל פורום. מה בקשתי? שתצנזר את מילותיך? אפשר להביע את רעיונותיך גם עם מלים אחרות...אנא, תקן את הודעתך הראשונה או שאמחק אותה. |לא|
100עכוז
reko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי reko »

אדון RRedarmy זה שיש לך סיכסוכים עם כל העולם זה לא אומר שמותר לך ללכלך כאן את הדף שאתה כותב עליו

ובעיקר ללכלך על בחור משכמו ומעלה שעוזר כאן לכולם ותורם רבות ואתה שמחרחר ריב ויכוחים צריך להעיף אנשים כמוך לכל הרוחות :twisted:

הפורום הזה הוא למטרה אחת בלבד תחביב של לווינים וכיוצ"ב

ונמאס מכל דמגוג כמוך שבא והורס את הפורום ומבריח מכאן את האנשים המקצועים והטובים ביותר :evil:
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

אני מאוד מפלא על הדיבורים הילדותיים, שבע תרם רבות לפורום ואני חושב שהפורום הזה עולה בהרבה ברמתו על פורומים שכנים, תציצו ותראו, אם תתנהגו כמבוגרים ותשמרו על כבוד השותפים בפורום הפורום רק יעלה את רמתו ולהפך יוריד את רמתו כך שהמסקנה היא שמי שגורם לסיסוכים אישים מוריד את רמת הפורום וחבל.

בקיצור תרגעו כולם
סמל אישי של משתמש
משה גמ
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי משה גמ »

7 היקר.ראשית כל תודה רבה מכל הלב.

כל מי שכותב שלא תרמת מספיק בפורום כנראה שלא מדייק וחבל.אחרי פרישתך וזו זכותך אנחנו בבעיה.משום מה נעלמים או ברעש גדול או בשקט חברים יקרים.אני מבקש ממך כמו שרבים לפני ביקשו ממך אל תיעלם.לא מעוניין בניהול אז אוקיי אך הימנעותך מלהשתתף בפורום?זו אכזבה לי ולרבים פה.הלא ראית את התגובות בפורום כשיא ביקש את דעת החברים עליך.

שמע מחבר אמיתי=תירשם בכל הפורומים.תשתתף בכל אפשרות.בסך הכל גדלנו בואלא ובתפוז ולי אישית כואב שהגענו למצב שתפוז במצב כזה.רק אתמול החלטתי אחרי תקופה ארוכה לאחל לחברים בתפוז שבאמת שיהיה לכולם שנה טובה.כשזכי החליט לפרוש מתפוז וביחד עם יא הוקם פורום זה היתה היענות גדולה .אני חושש שבעקבות פרישתך אנשים ינצלו את המצב לפתוח במלחמות אישיות .

ולהנהלה קבלו ממני המלצה =קחו את הפורום בטיפ טיפה פחות ברצינות.כולנו בני אדם ולא כולם שווים.

לא פעם ראינו הערות לא נעימות שיכלו לגרור אותנו לויכוחים מיותרים,לכן אני ממליץ שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו.
webguy
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי webguy »

חבל !!

אבל תחרות אישית זה דבר לא נדיר וטבעי ...

הבעיה שהפורומים הם חנמיים ... ולכן כל אחד נרשם ,מה כבר יכול להיות ..

הפתרון פורום לא חינמי בתשלום אשר יתכן ערך מוסף של אניפורמציה נוספת

או שיתוף ... וירחיק כל מיני נודניקים !!

ומי שאוהב את הנושא אז שיוציא עוד כמה שקלים ... משהו טוב עולה כסף ... ואני

אישית אוהב לשלם על איכות .. ולא איכפת לי שגם מישהו ירוויח כסף תמורת ההשקעה והזמן שהוא משקיע , זה הוגן ...

שיהיה לכולם חג שמח .... ומתוק מדבש [דבורה]
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

חברים,

אין לי שמץ מושג מה הביא את 7 להחלטתו - לא רבנו, נהפוך הוא, הייתה ועדיין יש ביננו הבנה ושיתוף פעולה. בקשתי את הסבריו אבל הוא סרב לתת.

פנה אלי היום גם דיש בקשר לכל הנעשה פה כמוגם מה קרה עם רביב וחולדאי - אז רבותי - גם לי נמעס!!

מבחינתי - אני סוגר את הפורום הזה וכל העניין יסתיים כפי שהתחיל.

יש פה אנשים יותר מידי רגישים שאסור לומר להם מילה - שאם מסרבים לבקשה אז הם כמו תינוקות רוקעים ברגל ונעלבים. ההרגשה היא של גנון אחד גדול וזה עבר את הגבול. רק לדוגמא ראו את דברי ההבל של הראל.

קצת קשה לבקש מ 7 שיחזור בו במיוחד לאור העובדה שהסיבה לא ידועה - ומה קרה בין שלשום להיום??? הרי רק שלשום נפגשתי איתו אצלי בבית והיה הכל מצוין... אז מה קרה ומה הביא לשינוי הקיצוני???

אם מישהו מכם יודע אז בבקשה לספר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
schachar
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי schachar »

שנה טובה לכולם :oops:

תהיו רציניים

זה אמור להיות פורום מקצועי
If we go back far enough we're all related
סמל אישי של משתמש
איציק
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי איציק »

הראל

צניעות אף פעם לא הזיקה לאיש.הרושם שאתה משאיר פה זה כמו מישחק סנוקר.

אתה פוגע באדם שהוא האחרון שצריך לפגוע בו.אבל ניצלת היזדמנות לפגוע

במישהוא אחר.

אגב ..לא הירגשתי את תרומתך בפורום!!!!!!!

מדוע לא כתבת לפני זה?
במקום שאין איש הייה איש
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

7eva,

אנני יודע מה הסיבות לעזיבתך , אני בטוח שיש סיבות טובות .............

אך בכל זאת יש כאן ציבור גדול מכובד ומקצועי שמהווה את הפלטפורמה המקצועית

היחידה שיכולה להוות פורום לוייני רציני באמת ,

יש כאן ציבור גדול שתומך בך וחושב שאתה נחוץ לפורום אז אנא ממך שקול שוב צעדיך .

בכל מקרה אני מאחל לך ולכל חברי הפורום שנה טובה ומקוה להמשך פעילותך גם בשנה הבאה .

גילי
שלח תגובה