טוב צירפתי תמונה להודעה הזאת בתמונה רואים מאוורר על הסינק של המעבד SH4 שזה מאוורר שאני הוספתי והמאוורר נוסף שבא עם המארז , המאוורר שהשתמשתי בו הוא מאוורר של לוח אם של מחשב הלחמתי אותו ישירות לחיבורים של המאוורר הנוסף
הגירסה שאני משתמש בה היא :
PKT 6 E2 SIFTEAM
וכן אחד הדברים שהפסקתי לראות זה שלג שגרם לי לכבות את המכשיר לגמררי כי לפעמים לא הייתי יכול לצאת מהמצב הזה .
אבל אני מוכרח לציין עכשיו פשוט וואו זה ממיר אחר לגמריי
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
מפרמטים דיסק און קי בפורמט של EXT3 ופשוט פותחים את הTAR עליו וכדי לעשות ממנו בוט אתה צריך לשנות את הבוט לואדר שידע לעשות בוט מהדיסק אם אתה רוצה משהו יותר מפורט אני אוכל לכתוב איזה מדריך מדוייק יותר
2.האם המארז נסגר אחרי הוספת המאוורר??
כן הוא נסגר המארז מאוד גדול יחסית ל PCB עם המעבד
mikiha @ 15/11/2009, 14:33 כתב:
1.איך מתקינים את הגירסא הזאת?? Stick Version
מפרמטים דיסק און קי בפורמט של EXT3 ופשוט פותחים את הTAR עליו וכדי לעשות ממנו בוט אתה צריך לשנות את הבוט לואדר שידע לעשות בוט מהדיסק אם אתה רוצה משהו יותר מפורט אני אוכל לכתוב איזה מדריך מדוייק יותר
2.האם המארז נסגר אחרי הוספת המאוורר??
כן הוא נסגר המארז מאוד גדול יחסית ל PCB עם המעבד
mikiha @ 15/11/2009, 12:40 כתב:
טוב צירפתי תמונה להודעה הזאת בתמונה רואים מאוורר על הסינק של המעבד SH4 שזה מאוורר שאני הוספתי והמאוורר נוסף שבא עם המארז , המאוורר שהשתמשתי בו הוא מאוורר של לוח אם של מחשב הלחמתי אותו ישירות לחיבורים של המאוורר הנוסף
הגירסה שאני משתמש בה היא :
PKT 6 E2 SIFTEAM
וכן אחד הדברים שהפסקתי לראות זה שלג שגרם לי לכבות את המכשיר לגמררי כי לפעמים לא הייתי יכול לצאת מהמצב הזה .
אבל אני מוכרח לציין עכשיו פשוט וואו זה ממיר אחר לגמריי
מיקי
לאיפה אתה מבריג/מדביק את המאוור שעל המעבד (איך הוא נתפס?)?
אין כמו דרים 800 הסיני דגם PRO טיונר M. פשוט חבלז
IPBOX 900H + 180 to 30W + 120 to 13E 9E 10E 16E 7W
+100 to 1W
+120 to 19E 7E
אוקיי אני ארשום את זה מההתחלה כדיי שזה יהיה ברור
את המאוורר הדבקתי מלמעלה אל הסינק - שים לב לא למעבד עצמו בעזרת דבק חם
משחה טרמית זה בשביל לחבר סינק אל מעבד
דבק חם נמס בטמפ של 100 בערך ולכן לא יימס ב60-40 מעלות
ושוב אני ארשום את המאוור חיברתי אל הסינק בעזרת הדבק את הסינק של היצרן לא פירקתי ולכן אין לי שימוש במשחה טרמית
המשחה לא תעזור לך
במקרה שמישהו פה מחפש אני הזמנתי שני מאוררים כאלו http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksp ... a&cat=3879
ואני אשים אותם אצלי בממיר אחד יחליף את מה שבא עם הממיר והשני על המעבד
הוא עולה 30 שקל ליחידה אז זה לא ממש נורא