רק דבר אחד בנתיים השתנה (ולא באשמתינו), ניסוי נעשה כרגע על חבילת TPS שמשודרת בהוטבירד,גם בויאקסס 2. אני יודע שתגידו, מה, גם כך רואים אותם בלי שום שיתופים, אבל! הרי ניסוי אנחנו עושים בשביל לבדוק איך זה עובד, אם יש ניתוקים, תקיעות וכל השאר. זאת המטרה של הניסוי!
חוץ מזה בימים הקרובים , כרטיס שחדשתי לשואוטיים צריך לחזור אלי, ואנחנו נוכל לעשות ניסוי גם על זה. אבל בעקרון מספיק את TPS.
בניסוי שלנו , אנחנו עשינו דבר חדש שיועיל לכולם. כל אחד שנרשם יקבל שם משתמש וסיסמא שלו בלבד ואם הוא יעביר את הנתונים האלה למישהו אחר, אז ידפוק רק את עצמו, כי רק אצלו יהיו ניתוקים משרת. בנוסף לכך, התקנו פלאגין לשרת שמאפשר לראות מי בדיוק מחובר,ואם נראה שתחת שם אחד מפיעים שני כתובות IP, אז להתראות לאותו בן אדם, וכאשר נעשה שיתוף ממשי עם הכסף אז הכסף לא יוחזר! ראו הוזרתם !
זה הכל.
עכשיו הסבר מקוצר מה צריך לעשות בכדי להתחבר לשיתוף ניסיוני:
1) דבר ראשון תמחקו בתיקיה של הפרוג(או ALT) כל הקבצים שמתחילים בשם Winncd ותשימו רק את הקובץ המצורף בהודעה.
2) כנסו לPlugins , וקודם כל תבטלו את יאנקצה (תורידו " וי" מה ACTIVE שלו)
2) תבחרו ערוץ כלשהו בחבילה של TPS (בדוגמה מפיע FRANCE 3). תעשו קליק ימני על הערוץ וכנסו להגדרות שלו. תשנו את מה שצריך, כפי שמפיע בתמונה:
3) כנסו ל Pluging --->Winncd ---> Monitor ותלחצו על ADD.
יפתח לכם חלון הזה:
תעשו הכל לפי סדר המספרי בתמונה ובהתאם לנתונים שקבלתם במסר אישי.
4) כאשר תלחצו על ASK SERVER יופיע חלון הזה (בתנאי שעשיתם עד עכשיו הכל נכון). תעשו בדיוק איך שמפיע על התמונה ותלחצו על OK ,ואחר כך עוד הפעם על OK במסך של ההגדרות.
5) אחרי שעשיתם מה שרשום בסעיף 4 תגיוע למסך הראשי של הפלאגין. תסמנו Enable.
ואם עשיתם הכל כמו שצריך תקבלו את המסך של הפלאגין כפי שמפיע בתמונה, וכמובן תראו את התמונה של הערוץ
זה הכל. ניוסי נעים. דווחו על החוויות
נ.ב.
בדקות הקרובות אני אשלח לכל אחד שנרשם, פרטים שיצתרך להכניס לפי ההסבר הנ"ל. סבלנות ;-)





![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)