אני חדש באתר שלכם ואשמח לכמה תובנות.
עד כה השתמשתי מספר שנים בממיר DM500S באופן די בסיסי עם מפתחות בלבד (וללא חיבור לאינטרנט) ולאחר מעבר דירה (עדיין לא הרכבתי את הצלחת, אם יש לכם גם מתקין מומלץ אשמח) ורכישת טלויזיה FHD ברצוני להינות משידורים איכותיים במידה ויש כאלה HD ובטוח שאלך רק על דרים 800HD! (מה שאי אפשר בדרים 500) כמה שאלות בנושא הממיר
1. האם עדיף ניתן להשתמש ב DM800 כמדיה סנטר לכל דבר? תמונות סרטים אינטרנט? וכו'. האם מניסיונכם זה נוח?
2. לגדעכתכם מצדיק להוסיף מנוע לצלחת 1.2 שלי או להשאר עם 4 ראשים ומערכת מקובעת? עוד לא החלטתי לאיזה לווינים לכוון 1W מרכזי או 13E שכיום מאד רדוד.
3. מה יתרונות נוספים של DM 800 מול מחשב מדיה סנטר עם כרטיס מחשב לקליטות לווין לדעתכם? איך איכות הצפיה בסרטים? יכולת פענוח וכו' 2 טיונרים טיונר לקליטת DTT ועוד ?
4. העלויות זהות מבחינתי כי ראיתי שבגרמניה DM800 בעלות של מחשב מדיה באיזור 2000+ ש"ח בחנות שאתם מליצים ובתוספת מכס (שעדיין לא בררתי כמה זה).
5. האם ניתן להשתמש בו כסטרימר? אם כן איך הוא מתפקד מניסיונכם עם כתוביות בעברית וכו'?
6. האם החיבור שלו לאינטרנט גם אלחוטי או רק חוטי?
האם תוכלו לפרוס לי קצת מניסיונכם? אשמח מאד !
שפות מועדפות לצפיה עבורי הם אנגלית בעיקר אך גם גרמנית איטלקית וצרפתית! אנחנו צופים בעיקר בספורט חי (כדורגל כדורסל מירוצים של GP וF1 ואופניים) אך מעונינים בסרטים וסדרות.
תודה לעוזרים !