יכולות של DM 800

קבצים ולינקים המיועדים לדרים בוקס 800 HD ו 800se בלבד
שלח תגובה
arigo saki
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי arigo saki »

שלום חברים
אני חדש באתר שלכם ואשמח לכמה תובנות.
עד כה השתמשתי מספר שנים בממיר DM500S באופן די בסיסי עם מפתחות בלבד (וללא חיבור לאינטרנט) ולאחר מעבר דירה (עדיין לא הרכבתי את הצלחת, אם יש לכם גם מתקין מומלץ אשמח) ורכישת טלויזיה FHD ברצוני להינות משידורים איכותיים במידה ויש כאלה HD ובטוח שאלך רק על דרים 800HD! (מה שאי אפשר בדרים 500) כמה שאלות בנושא הממיר
1. האם עדיף ניתן להשתמש ב DM800 כמדיה סנטר לכל דבר? תמונות סרטים אינטרנט? וכו'. האם מניסיונכם זה נוח?
2. לגדעכתכם מצדיק להוסיף מנוע לצלחת 1.2 שלי או להשאר עם 4 ראשים ומערכת מקובעת? עוד לא החלטתי לאיזה לווינים לכוון 1W מרכזי או 13E שכיום מאד רדוד.
3. מה יתרונות נוספים של DM 800 מול מחשב מדיה סנטר עם כרטיס מחשב לקליטות לווין לדעתכם? איך איכות הצפיה בסרטים? יכולת פענוח וכו' 2 טיונרים טיונר לקליטת DTT ועוד ?
4. העלויות זהות מבחינתי כי ראיתי שבגרמניה DM800 בעלות של מחשב מדיה באיזור 2000+ ש"ח בחנות שאתם מליצים ובתוספת מכס (שעדיין לא בררתי כמה זה).
5. האם ניתן להשתמש בו כסטרימר? אם כן איך הוא מתפקד מניסיונכם עם כתוביות בעברית וכו'?
6. האם החיבור שלו לאינטרנט גם אלחוטי או רק חוטי?
האם תוכלו לפרוס לי קצת מניסיונכם? אשמח מאד !
שפות מועדפות לצפיה עבורי הם אנגלית בעיקר אך גם גרמנית איטלקית וצרפתית! אנחנו צופים בעיקר בספורט חי (כדורגל כדורסל מירוצים של GP וF1 ואופניים) אך מעונינים בסרטים וסדרות.
תודה לעוזרים !

|hello|
סמל אישי של משתמש
vipersvcd
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vipersvcd »

הDM800 הוא באמת ממיר מעולה - לא תתאכזב .
כן הוא יכול להיות גם אלחוטי עם התקן USB שנירכש בניפרד.
נכון שהDM800 יכול להיות גם סטרימר - אבל התמיכה בעברית - עד כמה שידוע לי חלשה או לא קיימת בכלל - ויתקנו אותי מי שמשתמש ב DM800 כסטרימר עם כתוביות עברית
לדעתי אל תערבב - ממיר לוויני לטלויזיה עם מדיה סנטר
תמונה
aboren
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי aboren »

קיבלתי בדיוק השבוע את הXTREAMER
והוא הצטרף לפופקורן 110 שיושב בסלון.
בהחלט best value for money
עושה את העבודה
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על
Has thanked: 32 פעמים
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי ahgi »

שאלה:

לא הבנתי למה צריך סטרימר ??
מה השימוש בו??

תודה למשיבים
מילה טובה לא עולה כסף
aboren
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי aboren »

סטרימר
יודע לקחת תכנים שנמצאים ברשת הביתית או בדיסק חיצוני או בפנימי בתוך המכשיר ולהקרין אותם.
תחשוב שזה מדיה סנטר רק בלי בעיות של קידודים ומארז יקר.
זה מערכת מבוססת לינוקס שיודעת להקרין כמעט כל פורמט שקיים.
ככה שאם אתה לוקח סרט בפורמט MKV והוא נמצא במחשב שלך בחדר אחר.
דרך הסטרימר שיושב בסלון אתה מקרין את הסרט ישירות לטלוויזיה.
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על
Has thanked: 32 פעמים
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי ahgi »

האם יש סטרימר מקליט??
מילה טובה לא עולה כסף
aboren
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי aboren »

עד כמה שאני יודע לא
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

מקליט מאיפה? מהלווין? ה 800 בהחלט יכול להקליט מהלווין
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
arigo saki
חבר ותיק
חבר ותיק

תודה לעונים
לגבי צלחות אני דווקא די מתמצא חרשתי את האתרים בשנים האחרונות וגם הרכבתי בעבר את 13E מרכז ולידו היו 4+7W ובצד השני 16E. המחשבה הכללית הייתה האם להחליף לצלחת 1 מטר ומנוע דייסק (כי 1.2 גדול למנוע דייסק?)

תקנו אותי אם אני טועה אבל היום עם הDTT למה צריך בכלל עמוס ? לא עדיף לחבר לטלויזיה ממיר DTT בנפרד? ולבזבז את ה LNB על משהו אחר? אפשר לחשוב מה רואים שם חוץ מפרסומות וזבל ריאלטי ארוז בעברית.

האם ניתן לשלב 13E ו 1W באותה צלחת ? הם נראים לי המעניינים כיום לשמושי ואלי גם 9E שדי חדש ואבחן אותו בקרוב !

בסך הכל תקציב חשוב ואני לא מעוניין להשקיע הרבה מידי כסף כיום מה גם שהעניינים די דינאמיים בתחום ראו מה קרה ל 13E פתאום ללא TPS ופולסאט שהיו ידידיי :angry: :angry:

המחשבה לגבי מדיה סנטר הייתה להוסיף כרטיס לוויני HD אם חיבור לאינטרטנט ואז אני משווה לDM800 זו הייתה כוונתי, התחלתי להבין את היתרונות והחסרונות אבל הלוואי שהיה מקום ללכת ולבחון את החלופות !
עדיין קצת מבולבל :unsure:

ל vipersvcd ראיתי שהצלחות שלך לא כ"כ גדולות מה ניתן לקלוט בארץ ב 19.2E ??? אני זוכר שצריך 1.8 מינימום.

דבר נוסף מחשבי הION בחנתי אותם הם די מוגבלים ומשתנקים ב HD 1080P ולא סוחבים 1080I דווקא ה Zotac IONITX 330 לדעתי הטוב ביותר מבינהם ראה במאמר הנ"ל http://www.linuxtech.net /features/nvidia_ion_products_overview.html וניתן לרכוש בארץ במחיר סביר !
אני אעדיף נכון להיום להשקיע בסתם מחשב מדיה סנטר רגיל ופשוט !
סמל אישי של משתמש
vipersvcd
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vipersvcd »

היי

עניתי לך לגבי 1W ו 13E - ערוצי ה HD על אלומת T2 בלווין הזה לא ניקלטים צדדי ל 13E .

אני חושב שלהשקיע 50 ש"ח ב LNB ל 4W עדיין עדיף מממיר DTT ב 400 ש"ח - גם קליטה טובה יותר .

צלחת מטר ומנוע דייסק בהחלט אופציה חביבה שוב בהנחה שאין יותר מממיר אחד בבית ,
גם צלחת מטר מתכת יכולה להיות כבדה מידי למנוע דייסק - אלא אם כן תרכוש צלחת מטר אלומיניום של
חברת גיברטיני שהם משמעותית יותר קלות מהצלחות מתכת באותו הגודל .

לא לדעתי לא תוכל אף פעם להשוות מערכת לווינית מבוססת מחשב לממיר לוויני יעודי ועוד לאחד כמו DM800
הרבה התעסקות והרבה פחות נוח .

אלומה חדשה שעלתה השנה על 19.2E 1M WIDE - ניקלטת בצלחת קטנה - קרוב ל 250 ערוצים :
תבדוק באתר LYNGSAT ותיראה את הערוצים שנמצאים על אלומת WIDE ב 1M .

אני לא יודע מה אתה בדקת אבל כל המחשבים שמבוססים ION סוחבים 1080P ו BLURAY בלי בעיה יש להם האצת חומרה יעודית והדבר נבדק ונבחן באין סוף אתרים - כל המחשבים שהצעתי לך מבוססי
ION עם מעבד ATOM ליבה כפולה 330 .
אין שום הבדל בין ה ZOTAC לבין ה ACER לבין ASROCK לבין ASUS לכולם יש לוחות אם מבוססי
ION ATOM - מבחינת ביצועים כולם זהים - המעבד זהה והציפסט זהה - כולם מתפקדים ומריצים 1080P בלא כל קושי - הרי זו היחודיות של הציפסט החדש של NVIDIA - רק ה ZOTAC הוא לוח אם בלבד - ומה שאני הצעתי אלו מחשבים מושלמים מבוססי אותה חומרה ION ATOM .
תמונה
arigo saki
חבר ותיק
חבר ותיק

לא כ"כ הבנתי את התשובה שענית לגבי
"עניתי לך לגבי 1W ו 13E - ערוצי ה HD על אלומת T2 בלווין הזה לא ניקלטים צדדי ל 13E"
האם תוכל להסביר שוב? לא כ"כ הבנתי

"אני חושב שלהשקיע 50 ש"ח ב LNB ל 4W עדיין עדיף"
אתה צודק לחלוטין חשבתי שהממירים האלו עולים כ 100 ש"ח מכסימום

"כל המחשבים שמבוססים ION סוחבים 1080" - טוב לדעת הייתי בטוח מפורומים של מחשבים שלא ASROCK כתב עליו מישהו שהוא ממש השתנק ולא עמד בבלוריי אבל לא אתווכח פחות אלוונטי כיום מבחינתי !

יש היום עדיין צלחות ברזל ? צלחת מטר רגילה שנמכרת היום לא תחזיק מנוע דייסק פשוט ??
:o :o
סמל אישי של משתמש
vipersvcd
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vipersvcd »

היי

קשה לי להיות יותר ברור - אבל אני אנסה :
הגודל המינימלי לקליטת ערוצי ה HD שנמצאים על לווין 1W -באלומה T2 - היא שה LNB של 1W חייב להיות מרכזי בצלחת בגודל מטר .

אז זהו ממירי DM800 לא מצטיינים בעוצמת החשמל שהם מוציאים המהטיונר ומאוד גבוליים .
צלחת מטר ברזל היא באמת הגבול הקיצון לדעתי - כמעט כל מנוע דייסק בהתחלת העבודה\ מאמץ צורך
350ma לפי נתוני יצרן והממיר DM800 מוציא רק 300ma לפי נתוני יצרן -
(יש ממירים שהטיונר מוציא 500ma) .
ולכן כך בחשבון שאם הצלחת שלך תהיה על לווין מערבי (נמוכה) ותהיה צריכה לעבור ללווין מזרחי גבוה - זה הזמן שבו המנוע הכי מתאמץ ואם בחרת במיקרה בערוץ שעובד על VERTICAL אז המנוע קיבל רק 13V
יש מצב שהיא לא תזוז או תזוז מאוד לאט או תשחק מהר את הגלגלי שיניים ולא תחזיק .
יש חבר בפורום mola10 שמפעיל צלחת 1.20 אלומיניום עם מנוע דייסק וממיר DM800 - ויש גם צלחת כזאת למכירה יד שניה בפורום - ההבדל במישקל בין האלומינים לברזל הוא מאוד משמעותי .

אבל בגלל שיש לך כבר צלחת כזאת - אז תיקנה רק את המנוע ותנסה ,
אם לא יעבוד - תשאיר את הצלחת מטר ברזל הישנה כקבועה - ותיקנה צלחת אלומיניום גיבריטיני .
ותרכיב את המנוע עליה .
תמונה
arigo saki
חבר ותיק
חבר ותיק

תודה רבה על העזרה,

סתם שאלתי על צלחת ברזל (חה חה), שלי היא 1.2 מפח מאד דק ולדעתי קלילה מאד! אבל הבנתי את הרעיון של משקל צלחת מול יכולות החשמל של הטיונר של DM800!
דווקא חשבתי שהרוח תפריע לתזוזה של המנוע אשים לב לזאת תודה.

מה שהתכוונתי לגבי 1W זה כי במידה ואני אשים אותו כמרכזי ניתן יהיה להוסיף לו את 13E כצדדי? או שאין סיכוי אקלוט רק סיגנלים חזקים ?

תודה רבה למדתי המון ואחשוב בימי הקרובים מה ואיך לעשות!

שאלה אחרונה מישהו יודע כה אחוז המכס של ממירים??? חשוב לי מאד לדעת כרגע

עוד שאלה יש איפהשהו מקום לראות את המכשיר בפעולה?
שלח תגובה