כדורגל ישראל - צרפת : נכון ש....? (שתי הערות בנושא)

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
max2003
אחלה חבר
אחלה חבר

כדורגל ישראל - צרפת : נכון ש....? (שתי הערות בנושא)

שליחה על ידי max2003 »

1. נכון שרגעים כאלה, שבהם חובבי כדורגל היסטרים בלחץ שלא ייראו את השידור מחר, הם הרגעים שבהם אתם אומרים לעצמכם תודה שאתם לא צריכים להסתמך על יס או הוט?

2. לא שהמשחק הזה מעניין אותי, אבל מבחינת זכויות מרתק לדעת אם יהיה שידור מחר בישראל. עד היום תמיד היה שידור בסוף איפשהו. רק איימו והשתמשו בתקשורת כדי להוריד מחיר (במקרה של הערוץ הרוכש) או להעלות (במקרה של בעל הזכויות). כרגע הם רוצים 250,000$. לכאורה, בשורה התחתונה, שווה להם למכור ברגע האחרון אפילו ב 20 שקל. אם לא ימכרו אין להם מה לעשות עם זה אח"כ. אבל אם זאת חברה שיהיו לה עוד עסקים עם ישראל בעתיד שווה לה אולי "לחנך" את התקשורת כאן.
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

מקס הלוחם בדרכים....כל מילה בסלע!!! אבל...אני לא בא בטענה כלשהי לאף אחד מהערוצים הציבוריים-ממלכתיים שלנו. אני שם את האשם בשני גורמים עיקריים. הראשון הוא הגורם הפוליטי המופקד על כל נושא התקשורת במדינה המזדיינת הזו שלנו...והגורם השני, שלא פחות אשם באבסורד (כמו גם באבסורד המוחלט ושמו "הכדורגל הישראלי"...) והוא ההתאחדות לכדורגל...גוף ארכאי ומושחת של אוכלי-חינם ומוצצי-דם, שלא עשו דבר כדי להצדיק את קיומם העלוב והפאטתי!!! נוכל לנשום אויר-פסגות ולהיות גאים בנבחתנו רק כאשר הנושא ילקח (אולי בכוח...) מידי העלוקות הפוליטיות המנהלות לנו את הספורט במדינה ונשים מבטחנו בכשרונות עסקיים ראויים שידעו איך ומה לעשות !!!וחוץ מזה - תתקשר בשבוע הבא... |biglaugh|  |hello| |לחיים|
100עכוז
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

max2003,

להחרים את רשות השידור .......אין תמורה לאגרה !

|angry| |angry| |angry| |angry| |angry| |angry| |angry| |angry|
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

דיש ידידי,עלה לי רעיון, אם תכניס את כל הגופים הפוליטיים והציבוריים מכל המגזרים בארץ, כל גוף לשקופית נפרדת, שים את כל השקופיות אחת על השניה, ותקרין. תקבל את אותה תמונה כאילו הייתה שקופית אחת במקרן,ולגבי לקיחת הנושא מהעלוקות..... קודם רצוי וצריך לקחת מהם את ניהול המדינה, אבל אנו אזרחים מטומטמים ומגיע לנו כל מה שקורה כאן !!!
who dares wins
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

נא לימחוק את התגובה הזו
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים