עזרה להפעלת צלחת ממונעת בעזרת ה800HD

קבצים ולינקים המיועדים לדרים בוקס 800 HD ו 800se בלבד
שלח תגובה
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

אחרי מעל 10 שנים שהייתי קשור לממירים שונים ובעקר לHUMAX אותו אני מאד אוהב ומתמצא בו היטב קבלתי מתנה== DREAMBOX 800HD ==מקורי מגרמניה.ישבתי כל היום בנסיון להפעיל דרכו את הפוזישיונר ולא הצלחתי!!!הצלחת חונה על 13.0E כך שיכולתי לסרוק לויין זה ולהתרשם מטיב המכשיר ולמדתי חלק קטן מסודותיו. עדיין לא חברתי אותו למחשב[גם זאת בעיה ואודה עם תעזרו לי גם כאן] ואח"כ תוצר הבעיה של השתוף היות ועד כה הייתי עצמאי ובעזרת קאמים שונים וכרטיסים הצלחתי לראות הרבה מאד.אגב בנושא השיתוף אודה על אינפורמציה בפרטי.בנושא הצלחת הממונעת אנא עזרתכם... [כפיים] לדעתי המדריך הצורף כולל זה שבאתר הרסמי אינם מלאים ועדיין עליהם ללמוד מאילו של היומקס.
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

הבעיה נפתרה לאחר ניתוק הפוזישיונר מהחשמל ובורו מחדש. יש לשים לב לא לנתק את כבל האנטנה מהדרים בשעה שהוא מחובר לחשמל!! במיוחד שמדובר באנטנה ממונעת.הצלחתי עד כה להפעיל 5 לויינים הקליטה מדהימה הבעיה שאינני יודע איך להגדיר לממיר לסרוק רק תדרים FTA ואני סורק בנתיים הכל. האמת שהליך מיקום הצלחת דרך הפוזישיונר מייגע.האם לא ניתן לסרוק בSIMPLE ובדרך זאת ךהפעיל את תוכנתUSALS שהממיר מצוייד בה או אין מנוס מהליך דרךהADVANCED?ההיתי מודה לאותו אחד שיש לו ממיר זה ויהיה מוכן שאבוא אליו ע"מ ללמוד את רזי המכשיר המסובך הזה,תודה.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

חייבים ב advanced
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
משה גמ
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי משה גמ »

קדימה עודד
אתה מוזמן בזמנך הפנוי לחיפה.תקבל קפה עם עוגה ותקבל ממני הדרכה מקיפה.
אני ב0523997480
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

תודה על ההזמנה [כפיים] אתה תמיד נחמד! אחרי שאלמד עד כמה שאפשר לבד אצור אתך קשר ונפגש.בנתיים סרקתי 10 לויינים השתפרתי בטכניקה וכשאהיה בקיא אספר לכם כיצד הדבר נעשה.הסריקה עצמה איטית היות והתוכנה של הממיר מלאה בתדרים כולל כאילו שכבר כנראה ולא קיימים וכן הרבה פידים קטנים שהממיר עובר על כולם.סבלנות..
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

סיימתי לסרוק 29 לויינים חלקם ממש ריקים[4-5 תחנות] נדהמתי מרגישות המכשיר בעקר בלויינים רגישים לגבנו כמו 28.2E לא תארתי לעצמי שהוא לוקח ובאיכות יציבה מאד מעל 260 תחנות מאנגליה והSKY ממש חזק. אין לי שיתוף כך שקשה להתרשם מאיכויות הHD משם. בתחנות הHD הפתוחות התמונה מעולה[גם הודות למסך פלאזמה 60" פיוניר מהדגם האחרון[שיש לו יחיה חיצונית ובה ממיר לוייני שאיני משתמש בו].בשלב הבא אלמד את ענין החיבור למחשב שלו.מענין !
סמל אישי של משתמש
tiptip
תותח על
תותח על

שליחה על ידי tiptip »

אחי יש לך רולס רויס בבית
החלום שלי זה פיוניר ( אפשר גם פנסוניק B) ) 60'
ואתה במקום לשים לו בנזין ( ממיר HD ) ושיתוף לנסוע ולהנות
אתה שם לו סולר :rolleyes:
dream 800 hd
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
סמל אישי של משתמש
vipersvcd
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vipersvcd »

איזו גודל צלחת אתה מזיז שם - מה הקשת לווינים ?
תמונה
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

הצלחת היא 1.80 מ. של JONSA הLNB של אינבקום הקשת מתחילה ב-30.0W דהיינו עם היספאסט ונגמרת קצת מעל ל-85E יש לי עוד צלחת טובה שלא מופעלת[אבל מותקנת ואיננה ממונעת]
שלח תגובה