thestalker שלום לך
למה אתה חושב שאני לא קולט?אני קולט בסיגנל יפה מאוד את הצרפתים את גרמניה ואת MTV של גרמניה אם אתה רוצה ליקלוט מעבר ל1M זה משהו אחר.בתמונה יש לי צלחת 1.20 ואני כיונתי לפי satlook m3
וSATLOOK SM2500 ונתן לי מדויק יש לי איפשרות לשים יותר LMB כמו אצלך אבל אל תישכח כמה שאתה ממלא את הצלחת בהרבה LMB אתה מוריד לך סיגנל בכמה לוינים.אני ממליץ גם לאנשים אחרים לשים גג 4 LMB ב 1.20 כדי לקבל איפקט של סיגנל
בצלחת אופסט אין חשיבות להסתרה\ כמות ה LNB's
אבל יש חשיבות למשקל וליציבות ברוחות - ככל שיש יותר LNB בקצה המוט
ברוחות חזקות הוא יזוז הרבה - ויקח לו יותר זמן להתייצב בחזרה .
vipersvcd שלום לך
בקשר לחשיבות גם על המישקל אתה צודק אבל לשים LMB יותר אני לא מסכים איתך למשל ניסיתי להכניס את 16 E ליפני 19 לא ניקלט כל התדרים 19 ניכנס בקלות של 1M וקיבלתי סיגנל מאוד גבוה.
לא אמרתי שלא איפשר להכניס הרבה עיניים איפשר אבל אתה מוריד מעוצמה מאחרים
לא בגלל הכמות הוא לא ניקלט
אלא בגלל המקום\צפיפות - את הבעיה הזאת ופתרתי ע"י מיקום 16E מרכזי בצלחת
ו 19E ו 13E בצדדים שלו כל אחד בצד אחר בצלחת 1.20 - תנסה בעצמך .
כל התדרים בכל שלושת הלווינים הנ"ל ניקלטים באיכות טובה מאוד .
vipersvcd אתה לא חושב שלא ניסיתי קלטתי תדרים אבל לא מקסימום למשל תדר שרציתי הוא
12726 H
3333 לא קלטתי אותו מכל כיון.למשל בסיריוס אני קולט תדר חלש 12680H9404 בסיגנל 50 אחוז מה שלא קלטתי
תבין .
הסיבה שלא הבנתי באיזה לווין התדר הוא
בגלל שהצעתי לך לשים את 16E מרכזי בצלחת ואז ברור לך שכל התדרים על 16E היו ניקלטים לך מעולה
וכמוכן 13E צדדי לו מצד אחד ו 19E צדדי לו מצד שני ניקלטים גם כן טוב מאוד .
זה מה שאתה צריך לנסות - ולא להצמיד את 16E ל 13E מרכזי שניהם סובלים מהסידור הזה .
מה שאני ממליץ ללקחות זה 16 E מרכזי וגם לא לשים 13 לידו ביגלל שזה קרוב מאוד תבין גם 16 מרכזי ולידו 13 גם שמה יכול לרדת סיגנל למשל במצב כמו שלי איפשר 16 מרכזי לידו 19 וילדו 26 ו25.5ומצד שני 5 E וצלחת שנייה 13 מרכזי מצד 7W ו4 W ו7E 9E