שאלה ל-WATERS או לכל מי שיכול לענות

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
azikri2004
חבר ותיק
חבר ותיק

שאלה ל-WATERS או לכל מי שיכול לענות

שליחה על ידי azikri2004 »

יש לי 2 צלחות אחת מכוונת לHOTBIRD ושני LNB על הצלחת השנייה שאחת מהם מכוונת לטלסאטר ואחת לניילסאט כמובן כל השלושה מחוברים ל-דייסק כמובן

ה- LNB של הוטבירד מחובר לכניסה 1 בדייסק

טלסטאר 2 ו- ניילסאט ליצאה 3 .

יש לי 5400 ואני מצליח לראות רק את הוטבירד ו-טלסטאר את ניילסאט אני לא רואה (שכתי לציין שהתקנתי את ה- פאטץ האחרון) חשבתי שהבעייה בדיסק אבל מתברר שלא ,נראה לי הבעיה ב- PMCTOOL שהתקנתי התבלבלתי קצת מכל הנושא של ה- PMC מישהו יכול לעשות סדר איזה פצבאםםךד להתקין :cry: :cry: :cry:
WaterS
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי WaterS »

לא ידוע לי שיש בעיה בזיהוי התחנות של הניילסאט עם הפאץ' החדש, כשאתה עושה סריקה ( חיפוש ) על ניילסאט , לפחות אתה מזהה שיש קליטה של תדר? . אם אתה מבין למה אני מתכוון .

אם יש קליטה , ולא מצליח לקלוט תחנות אז באמת יש בעיה בהגדרת התחנות . ה PMCT

אם אין קליטה , אז צריך לסדר את הצלחת ולנסות ולקלוט את הלווין , הוא מאוד קרוב לעמוס אבל צריך הרבה עצבים ודיוק אם אין לך פוזישינר...

בהצלחה
azikri2004
חבר ותיק
חבר ותיק

כשאני לא מחובר לדייסק אני קולט את היילסאט אך כשאני כן מתחבר אין שום סיגנל והבעיה לא בדייסק כי החלפתי באחד חדש ועדייין עם אותה בעייה :(
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

תנסה להתקין בחזרה את ה-1.8 כך תדע להגדיר איפה הבעיה, בפאצ' החדש או בדייסק.
who dares wins
azikri2004
חבר ותיק
חבר ותיק

חברה הבעיה נפתרה בעזרתו האדיבה של אלכס מאורביט בבניין פנורמה והדבר שצריך לעשות הוא פשוט לבטל ב-CONFIG את האפשרות של CASCADE DISEQ .
WaterS
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי WaterS »

טוב לשמוע...

צפיה נעימה

|כן|
שלח תגובה