שלום, אני משתמש הרבה זמן במדיה סנטר לסרטים וסדרות והייתי רוצה להשתדרג ולחבר את המחשב לשידורי יס, כך שאני יוכל להקליט סדרות וסרטים ללא הגבלה על המחשב.
אז הבנתי שאני צריך כרטיס לוויני + קורא כרטיסים...
בארץ ראיתי שמוכרים את TT-Budget S2-3200 CI HDTV-S2 PCI MCE/VISTA, שמגיע עם קורא כרטיסים ב 800 שקל (Satshop.co.il) בעוד שבחו"ל זה עולה הרבה פחות.
השאלה היא, האם הקורא כרטיסים הזה טוב ואמין לכרטיס של יס?
כמו כן, TechnoTrend TT-budget S2-1600, PCI card for satellite HDTV שעולה לי כ-360 שקל עם משלוח (vesalia.de) + קורא כרטיסים Smart Mouse Pro ב200 שקל (satshop.co.il)
הייתי רוצה לשמוע על מה אתם ממליצים, על החלקים האלה או אחרים ? מאיפה לקנות ?
אני רוצה להזמין את הפיריטים כבר מחר, ככה שאני יחזור מהצבא עוד כמה שבועות אז הכל כבר יהיה פה...
נ.ב
באתר hometheater, ראיתי שרק הקורא כרטיסים Smart Mouse Pro עובד עם הכטרטיס של יס וכל השאר שורפים אותו או משהו כזה.... האם זה נכון ואניחייב את הקורא כרטיסים הזה ?
תודה מראש, עידו.
לפני קנייה - כרטיס לוויני ליס במחשב
-
- חבר פורום
אוקי... אז באמת נראה לי שאני יילך על האופצייה השניה ..
ועוד שאלה, יש לך או לאחד מחברי הפורום ניסיון בקנייה דרך vesalia.de ? כי אכן ראיתי שהם מבצעים משלוחים לארץ אך כשאני בוחר בישראל זה רושם Tbd במקום המחיר של המשלוח....
ומה ההבדלים בין TechnoTrend TT-budget S2-1600 ל S2-3600 ? (חוץ מזה שה3600 מחובר בUSB).
ועוד שאלה, יש לך או לאחד מחברי הפורום ניסיון בקנייה דרך vesalia.de ? כי אכן ראיתי שהם מבצעים משלוחים לארץ אך כשאני בוחר בישראל זה רושם Tbd במקום המחיר של המשלוח....
ומה ההבדלים בין TechnoTrend TT-budget S2-1600 ל S2-3600 ? (חוץ מזה שה3600 מחובר בUSB).