יש פה מישהו עם 250HD שעובד לו טוב?
- vipersvcd
- תותח על
-
- תותח על
-
- חבר פורום
-
- חבר פורום
המכשיר נמצא אצלי כחודשיים, בהתחלה ניסיתי עם אניגמה 2 אבל היו בעיות עם ערוצי ה HD כרגע אני עם האימג האחרון של SIF ועובד ללא העיות מיוחדות גם בערוצים רגילים וגם ב HD.
אני מחובר עם INCUBUS לשרת CCCAM ועובד כמו ממיר ה ITGATE שיש לי ( מלבד הערוצים של אל גאזירה ספורט שנתקעים אחרי שפתחו את כל התחנות החדשות).
אני מחובר עם INCUBUS לשרת CCCAM ועובד כמו ממיר ה ITGATE שיש לי ( מלבד הערוצים של אל גאזירה ספורט שנתקעים אחרי שפתחו את כל התחנות החדשות).
-
- חבר פורום
אני עברתי לסיף ההחרון.
קלטטי הכל ידנית לסנן רק את החבילות שאני רוצה.
הincubus עובד בסדר עם הכל אבל קשה לו עם nds אבל השאר חלק.
אבל גם בcccam נדיר למצאו nds חלק.
תמונה יפה מאוד וה HD טוב מאוד.
אין תלונות אלה:
1) הUSB hdd לא מזוהה בגירסה ההחרונה של סיף. הורידו את hddcheck בstartup
ואני לא יודע איך להחזיר אותו.
אם משהו יודע איך, בבקשה לזרוק מילה...
2)ההקלטה עם incubus לא עבדה לי עד כה בגירסאות הקודמות. רק בערוץ fta.
קלטטי הכל ידנית לסנן רק את החבילות שאני רוצה.
הincubus עובד בסדר עם הכל אבל קשה לו עם nds אבל השאר חלק.
אבל גם בcccam נדיר למצאו nds חלק.
תמונה יפה מאוד וה HD טוב מאוד.
אין תלונות אלה:
1) הUSB hdd לא מזוהה בגירסה ההחרונה של סיף. הורידו את hddcheck בstartup
ואני לא יודע איך להחזיר אותו.
אם משהו יודע איך, בבקשה לזרוק מילה...
2)ההקלטה עם incubus לא עבדה לי עד כה בגירסאות הקודמות. רק בערוץ fta.
-
- חבר ותיק
-
- חבר פורום
-
- חבר ותיק
ל יא הממיר גם מטלראן - לא הספקתי לבדוק את הכל אני איש לינוקס אז יותר שיחקתי עם המערכת הפעלה ושיפצרתי אותה תגיד לי איזה ערוצים קופצים בדיוק ואני אבדוק
אני גם אעשה השוואה מול SIF TEAM היות ועשיתי מולטי בוט על אותו דיסק און קי של SIF ו ENIGMA2
ל DSmooch
יש לי מחשב עם לינוקס עליו אז פירמטתי את STICK עם EXT3 עליו עליו פתחתי את קובץ הטאר
לפני זה הייתי צריך לעדכן את ה BOOT של המכשיר את זה אתה עושה עם http://www.cubebox4u.com/cube250hd.php
יש שם שני קבצים אחד uboot 1.33 שאותו אתה שם על DOK כקובץ בשם usb_update.img
ואותו אתה צורב למכשיר ע"י כיבוי המכשיר והדלקה תוך כדיי לחציה ארוכה על כפתור הכוח במכשיר
ועוד קובץ בשם multiboot config שגם אותו אתה צורב באותה השיטה כמו הקבץ הקודם
אני לצורך העניין שיניתי את הקובץ של המולטיבוט ככה שאני אוכל להכניס עוד מערכת הפעלה נוספת על המכשיר
דרך אגב לישראל
לא יודע אם שמת לב לת'רד הקודם שיש בפורום הזה
אבל הצלחתי לעקוף את הבדיקה שלהם של הרד דיסק והקלטתי ישירות לרשת עם המכשיר גם ערוצים ב HD וגם ערוצים בשיתוף וזה עובד מעולה
אני גם אעשה השוואה מול SIF TEAM היות ועשיתי מולטי בוט על אותו דיסק און קי של SIF ו ENIGMA2
ל DSmooch
יש לי מחשב עם לינוקס עליו אז פירמטתי את STICK עם EXT3 עליו עליו פתחתי את קובץ הטאר
לפני זה הייתי צריך לעדכן את ה BOOT של המכשיר את זה אתה עושה עם http://www.cubebox4u.com/cube250hd.php
יש שם שני קבצים אחד uboot 1.33 שאותו אתה שם על DOK כקובץ בשם usb_update.img
ואותו אתה צורב למכשיר ע"י כיבוי המכשיר והדלקה תוך כדיי לחציה ארוכה על כפתור הכוח במכשיר
ועוד קובץ בשם multiboot config שגם אותו אתה צורב באותה השיטה כמו הקבץ הקודם
אני לצורך העניין שיניתי את הקובץ של המולטיבוט ככה שאני אוכל להכניס עוד מערכת הפעלה נוספת על המכשיר
דרך אגב לישראל
לא יודע אם שמת לב לת'רד הקודם שיש בפורום הזה
אבל הצלחתי לעקוף את הבדיקה שלהם של הרד דיסק והקלטתי ישירות לרשת עם המכשיר גם ערוצים ב HD וגם ערוצים בשיתוף וזה עובד מעולה
-
- תותח על
מיקי, איך בכלל הצלחת להכניס עוד מערכת הפעלה על הממיר, אין מקום להכניס עוד מערכת הפעלה, כל הממיר יושב על 32 MB ??, הדרך היחידה והנורמלית להכניס מספר מערכות היא אך ורק דרך NFS בלבד.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

-
- חבר ותיק
שמתי 2 פרטישנים על הדיסק און קיprince_amir @ 16/9/2009, 15:03 כתב: מיקי, איך בכלל הצלחת להכניס עוד מערכת הפעלה על הממיר, אין מקום להכניס עוד מערכת הפעלה, כל הממיר יושב על 32 MB ??, הדרך היחידה והנורמלית להכניס מספר מערכות היא אך ורק דרך NFS בלבד.
והעלתי קובץ קונפיג חדש לבוט לואדר של המכשיר שאומר שאופציה 5 זה פרטישן אחד ואופציה 6 היא פרטישן 2
-
- חבר ותיק
בהמשך לביקורי אצלך היום (תודה רבה על הארוח)י א @ 16/9/2009, 12:23 כתב: הבעיה אצלי בהוטבירד אינה ערוצים קופצים, הוא פשוט לא קולט את התחום העליון. ממיר שני שזה קורה.

כמו שאמרת יש חוסר תאימות בין הממיר ל LNB שלך
אצלי עובד כבר כמה שעות ללא תקלות כלל
לסיכום:
הממיר לא מסתדר עם LNB של אינווקום
מילה טובה לא עולה כסף