האם מישהו רוצה לקנות Dreambox?
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
7eva
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
תראה - אם הייתי מרויח מהעניין אז היה שווה לטרוח ולהסביר ולהבטיח, אבל אני מרגיש שאפילו עוד טרם הדברים המרושעים שהוא כתב שם שהיו פה אנשים שפיקפקו בדברי על כך שאני לא מרויח וזה כבר הוציא לי את הרוח מהמפרשים. אז עכשיו אחרי מה שהוא כתב, הרי ברור שיהיו פה כאלו שיתחילו לחשוב שאולי יש דברים בגו וזה ממש לא בשבילי להתחיל עם זה.
מה לעשות, ניסיתי אבל כפי שאמרתי, מי שמנסה לעשות טובה יוצא נפגע ואין לי כוונה לצאת נפגע. לכן אני יורד מהענין, מי שרוצה לקנות שיקנה בכוחות עצמו ולא יצטרך לחיות עם פקפוקים שמה אולי אני "ארגנתי" לו איזה עקיצה.
בכך תמו ימי העזרה שלי בדבר קניות.
מה לעשות, ניסיתי אבל כפי שאמרתי, מי שמנסה לעשות טובה יוצא נפגע ואין לי כוונה לצאת נפגע. לכן אני יורד מהענין, מי שרוצה לקנות שיקנה בכוחות עצמו ולא יצטרך לחיות עם פקפוקים שמה אולי אני "ארגנתי" לו איזה עקיצה.
בכך תמו ימי העזרה שלי בדבר קניות.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
ns
- חבר פורום

-
hulday
- תותח על

אפשר לקבל ללינק לדברי הרשעים ???
ליא:
אני חושב שאתה צריך להשלים את המשימה. איכותו של הפורום הזה תמדד באפשרויות שהוא פותח לחבריו.
אתה התחלת בעשיה מבורכת, ומספר חברה אמורים להנות ממנה. זה נותן לפורום הזה קיום, מעבר ל"קשקושים" שלנו.
אם הפורום הזה יעזור לחבריו ברכש, בשתופים וכו.., לאורך זמן שאר הפורומים יעלמו ויהפכו לחסרי חשיבות.
חברות והשתתפות בפורום הזה, תהפוך לכיף והנאה, וע"מ לזכות בכל אלה, אנשים יצטרכו להוכיח לאורך זמן, את הגינותם, ואת יושרם.
גם אני יכול להשבר מנושא השתוף, יש אנשים שדרך הפניה שלהם, מעצבנת אותי מאד, אז מה, אני עונה להם וזהו.
מצד שני, יש פה חברה, שלשתף אותם זו הנאה צרופה, ולקבל את התודות שלהם זה כיף אמיתי.
בקצור, אל תשבר, סיים את המשימה, ותמשיך ליזום ולקדם את הפורום שלך, שלנו.
תודה על כל מה שאתה עושה יוםיום בשביל הפורום הזה !!!
עמרי
ליא:
אני חושב שאתה צריך להשלים את המשימה. איכותו של הפורום הזה תמדד באפשרויות שהוא פותח לחבריו.
אתה התחלת בעשיה מבורכת, ומספר חברה אמורים להנות ממנה. זה נותן לפורום הזה קיום, מעבר ל"קשקושים" שלנו.
אם הפורום הזה יעזור לחבריו ברכש, בשתופים וכו.., לאורך זמן שאר הפורומים יעלמו ויהפכו לחסרי חשיבות.
חברות והשתתפות בפורום הזה, תהפוך לכיף והנאה, וע"מ לזכות בכל אלה, אנשים יצטרכו להוכיח לאורך זמן, את הגינותם, ואת יושרם.
גם אני יכול להשבר מנושא השתוף, יש אנשים שדרך הפניה שלהם, מעצבנת אותי מאד, אז מה, אני עונה להם וזהו.
מצד שני, יש פה חברה, שלשתף אותם זו הנאה צרופה, ולקבל את התודות שלהם זה כיף אמיתי.
בקצור, אל תשבר, סיים את המשימה, ותמשיך ליזום ולקדם את הפורום שלך, שלנו.
תודה על כל מה שאתה עושה יוםיום בשביל הפורום הזה !!!
עמרי
-
7eva
- תותח על

עמרי צודק 100%!
יתרון של הפורום שלנו הוא במעשים ולא בקשקושים (גם בקשקושים
) ! אז צריך להמשיך במסורת!
חוץ מזה, בוא נגיד אם הית מרוויח מזה מהשהו, אז מה? אתה לא מכריח את אף אחד לקנות, ואם מישהו כן קונה אז בשבילו ההצעה שלך מתאימה ביותר! כי כולם בפורום זה יודעים את כל החנויות האפשריות ויכולים להשוות את המחירים, ועובדה שמחיר שלך היה הכי נמוך! אז אם עוד הית מרוויח בנוסף לסיפוק של החבר'ה בפורום אז כל הכבוד, ושיהיה לך לבריאות! זאת דעתי! העיקר ששני צדדים יהיהו מרוצים!
[קאובוי]
נ.ב.
יש דברים שלא מפסידים! ("ערוץ הספורט")
יתרון של הפורום שלנו הוא במעשים ולא בקשקושים (גם בקשקושים
חוץ מזה, בוא נגיד אם הית מרוויח מזה מהשהו, אז מה? אתה לא מכריח את אף אחד לקנות, ואם מישהו כן קונה אז בשבילו ההצעה שלך מתאימה ביותר! כי כולם בפורום זה יודעים את כל החנויות האפשריות ויכולים להשוות את המחירים, ועובדה שמחיר שלך היה הכי נמוך! אז אם עוד הית מרוויח בנוסף לסיפוק של החבר'ה בפורום אז כל הכבוד, ושיהיה לך לבריאות! זאת דעתי! העיקר ששני צדדים יהיהו מרוצים!
[קאובוי]
נ.ב.
יש דברים שלא מפסידים! ("ערוץ הספורט")
- משה גמ
- תותח על

- יצירת קשר:
-
Eddie7
- חבר פורום

-
rony180
- חבר פורום