הפורום מאבד את אופיו העברי
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
הפורום מאבד את אופיו העברי
שלום חברים,
נכון שצריך פורום פעיל כדי שיצליח לעניין ולהביא מידע, אבל נראה לי שמה שהיה נחמד בפורום של תפוז הוא שזה היה פורום בעברית בעקרו והיו רבים שהביאו ידיעות מעולם ההאקרים מתורגמות לעברית.
כפי שהענינים תופסים פה תאוצה, נראה לי שרבים מהלא דוברי (כותבי) אנגלית וצרפתית ילכו פה לאיבוד.
זו דעתי ואקבל את החלטת הפורום.
נכון שצריך פורום פעיל כדי שיצליח לעניין ולהביא מידע, אבל נראה לי שמה שהיה נחמד בפורום של תפוז הוא שזה היה פורום בעברית בעקרו והיו רבים שהביאו ידיעות מעולם ההאקרים מתורגמות לעברית.
כפי שהענינים תופסים פה תאוצה, נראה לי שרבים מהלא דוברי (כותבי) אנגלית וצרפתית ילכו פה לאיבוד.
זו דעתי ואקבל את החלטת הפורום.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- איש המציאות
- אחלה חבר
אורחים ...
לפי מה שאני רואה כרגע ,
רק אורחים שולחים הודעות בשפות זרות ,
אז לא תיהיה בעייה ,
ברגע ש הפורום יאפשר הודעות רק ממי שרשום - לפי מה ש "בלק אדר" אמר ...
אמיר.
רק אורחים שולחים הודעות בשפות זרות ,
אז לא תיהיה בעייה ,
ברגע ש הפורום יאפשר הודעות רק ממי שרשום - לפי מה ש "בלק אדר" אמר ...
אמיר.
my collection so far :
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
- Zacky
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
תודה, אבנר.
אני לא יודע כמה זמן אתה עקבת אחרי הנעשה בפורום, אבל אם אתה מכיר את אופי ההודעות שלי בתפוז, מעולם לא תקפתי מישהו. מה שקרה שבוע שעבר הרתיח אותי (מה שלא כל כך קל לעשות) ואת התוצאה ראית.
אני מקווה שהפורום הזה יהווה תחליף שיהיה הרבה יותר טוב ממה שהיה לנו בתפוז ועם קצת סבלנות, נארגן כאן את הפורום לפי נושאים וגם שפות. כמו שבלקאדר אמר, השפה העיקרית היא העברית כי אנחנו פורום לדוברי עברית אבל לא נמנע ממצטרפים דוברי אנגלית שיש להם מה לחדש לנו.
אני לא יודע כמה זמן אתה עקבת אחרי הנעשה בפורום, אבל אם אתה מכיר את אופי ההודעות שלי בתפוז, מעולם לא תקפתי מישהו. מה שקרה שבוע שעבר הרתיח אותי (מה שלא כל כך קל לעשות) ואת התוצאה ראית.
אני מקווה שהפורום הזה יהווה תחליף שיהיה הרבה יותר טוב ממה שהיה לנו בתפוז ועם קצת סבלנות, נארגן כאן את הפורום לפי נושאים וגם שפות. כמו שבלקאדר אמר, השפה העיקרית היא העברית כי אנחנו פורום לדוברי עברית אבל לא נמנע ממצטרפים דוברי אנגלית שיש להם מה לחדש לנו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
- חבר פורום
- Zacky