יוחנן @ 10/7/2009, 22:17 כתב:
קניתי היום את המקלט מטלראן כדי לראות מה זה ב 400 ש"ח.
אנטנה פנימית מאד פשוטה וקליטה מצוינת. איכות תמונה יותר טובה מעמוס (דרך DM800 והמרה לHDMI)
כתוב שניתן לבצע הקלטה אבל לא רואה איך. אני אבדוק איתם בשבוע הבא.
צריך להיות מאחורי הממיר כניסת USB תכניס לשם USB ושאתה צופה בתחנה
צריך להיות כפתור בשלט הקלטה ואז הוא אמור להקליט
אחרי שיש לי אותו יום אחד אני חושב שדווקא יהיו הרבה קופצים. אני אפילו חושב על ביטול עמוס וכיןןן ה LNB ללויין אחר. אם ברוב האיזורים בארץ תספיק אנטנה פנימית כמו אצלי אז אין שום צורך בהשקעה. זה לא כמו אנטנות UHF פנימיות של פעם עם תמונה מושלגת וקופצת. אם יש קליטה אז רואים מצויין.
אבל זה מצריך 2 ממירים בסלון עבודה עם 2 שלטים ואו שלט אוניברסלי (לך תלמד את אישתי שוב פעם איך להישתמש בשלט מספיק היה לי עד שלמדה למישתמש בשלט של האפקס ) ומעבר כל פעם בין יציאות ה AV .
קצת בלגן
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
אתם יודעים מה הכי מצחיק כאן ממיר שעולה 600 שח
שבו אפשר לראות 5 ערוצים ישראלים בלבד 1,2,10,33,99
מילא היו מכניסים את חינוכית 23, ערוץ 24 , ערוץ הקניות אני מבין
אבל 5 ערוצים בלבד
לא צריך למהר
תהיה הסתערות בחודש הראשון ואח"כ העניין ירגע יהיו מבצעים וירדו מחירים
בעלי צלחות לא צריכים את זה, מנויי הוט ויס יש תקופת המתנה שיגמר החוזה
ורק אלה שבאמת אין להם ואלה שרוצים טלויזיה לחותנת ירוצו לחנויות
אני בטוח שלקראת החגים כבר יהיו מבצעים ברב הרשות הגדולות
צלחת 1 מטר עמוס/ניילסאט
צלחת 1 מטר הוטבירד
ממירים: דרימבוקס 500S , טופפילד 5000FE
מתי @ 11/7/2009, 19:56 כתב:
אבל זה מצריך 2 ממירים בסלון עבודה עם 2 שלטים ואו שלט אוניברסלי (לך תלמד את אישתי שוב פעם איך להישתמש בשלט מספיק היה לי עד שלמדה למישתמש בשלט של האפקס ) ומעבר כל פעם בין יציאות ה AV .
קצת בלגן
מי שיהיה מוכן להשקיע, יש כבר דגמים של ממירים ויגיעו עוד שניתן להכניס לתוכם שני טונרים, אחד DVB-S2 והשני DVB-T, ותומכים גם ב-HD. ככה ניתן יהיה להשתמש רק בשלט אחד, ובאותו הארד-דיסק להקלטה והזזת זמן.
יוחנן @ 10/7/2009, 21:17 כתב:
קניתי היום את המקלט מטלראן כדי לראות מה זה ב 400 ש"ח.
אנטנה פנימית מאד פשוטה וקליטה מצוינת. איכות תמונה יותר טובה מעמוס (דרך DM800 והמרה לHDMI)
כתוב שניתן לבצע הקלטה אבל לא רואה איך. אני אבדוק איתם בשבוע הבא.