ידיעה שפורסמה היום בוואלה - קליטה חופשית של ערוצים 10 + 33

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
ניר
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ניר »

QUOTE .

שלוש, אני את שלי במכתבים ופניות עשיתי: כמה כתבתי, הסברתי וכו' על ערוץ מישראל שירחיב שידורים לאירופה (לפחות..) בשביל הסברה, בשביל שמירת קשר עם יהודים וישראלים (מממנים לא רק דרך הסוכנות והשקעות נוספות בארץ אלא מהווים \"שגרירים\" של ישראל בכל מקום בו הם נמצאים

שום ערוץ חופשי (1,2,10) לא יכול להתחיל סתם כך לשדר FTA לארופה. כל הערוצים האלה משדרים סדרות קנויות, ותהיו בטוחים שבחוזים מצויין שמותר שהזכויות הן לשידור רק בישראל (עד כמה שהדבר הזה אפשרי טכנית). ערוץ 2 יכול להפוך ללהיט הסטרי בארופה עם על הסדרות הקנויות שיש בו.

כדי לשדר ערוץ לארופה צריך לערוך בו את התכנים. זה כבר סיפור הרבה יותר יקר מאשר לכוון אלומת לווין למקום כזה או אחר ( גם לא עניין של מה בכך..)
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

ניר, תיאורטית זה נכון. מעשית, לא שולטים באלומה של לווין (ממש כמו שMBC2 מכסה את כל אירופה, צפון אפריקה, המזה"ת, חלק מאסיה, וכמו שאפילו BBC נקלט בצרפת, גרמניה, בלגיה, הולנד וחלק מסקנדינביה עם צלחת 60 ס"מ: ותאמין לי ששMBC2 ולBBC יש סדרות שערוץ 2 לא חולם אפילו לקנות. וזה רק להמחשה: יש עשרות ערוצים שמשדרים חופשי ומכסים הרבה יותר מאשר הטריטוריה שלהם). דרך אגב, גם השידורים מLMI נקלטו ברחבי אסיה והמזה"ת, לא רק בישראל... והשידורים של הערוצים הישראליים מעמוס מכסים את כל המזה"ת ודרום אירופה.. וזה של ערוץ 33 (שמשדר סדרות כמו CSI וסרטים לפעמים) משודר בהוטבירד לכל אירופה, צפון אפריקה והמזה"ת...

אז מה אני אומר? שצריך רק רצון. גם אם עקרונית אני מסכים עם מה שאתה אומר, תמיד ניתן למצוא פיתרון

לדעתי, אם מישהו מסוגל להזיז דברים זה רק "הבולדוזר": תאהבו אותו או תשנאו אותו, תסכימו למה שהוא עושה או תתנגדו, תקראו לו איך שבא לכם. הוא אחד שמזיז דברים כשהוא מחליט
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

רביב, מי זה הבולדוזר הזה? זה שהבטיח לנו שהוא יודע להלחם בטרור טוב יותר מברק? זה שהבטיח שהוא יעשה שלום עם המממממממממממממממון בטחון??? יותר ממה שברק הבטיח??? |angry|
100עכוז
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

זהו, שלא רציתי להיכנס לפוליטיקה :roll:

מי שלא מסכים, אוקיי. אין לי ויכוח עם אף אחד |hello|
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

אתה לא מבין..........פעם .גם אני חשבתי אותו לדי-9. |rof| ....אבל מתברר שהבולדוזר שפך מנוע................ |angry|
100עכוז
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

על מה אתה מדבר ?? זהו פרגוזון 35 עם מנוע גמור,
who dares wins
סמל אישי של משתמש
eabramov
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי eabramov »

ובכן הגיעה הזמן לעשות לעובדי משרד התקשורת שיחת "ריענון" בלשון המעטה... בושה וחרפה! העיקר מספר לי איזה עובד שמה... שמחקרים מחקרים מחקרים.... ובכן כדאי שתחליפו את הדוקטור או את התדר!

הנה בבריטניה לאחר שהעלו לאוויר (קרקעי) חבילה סיפרתית כדאית ונחמדה בחינם... מספר ה"מתחברים" לחבילה הקרקעית רק עולה מיום ליום ואף יוצרת "תחרות" בין ספקי התשתית והתוכן הרב ערוצי... פשוט מהפכה של ממש... אבל שבאים לארץ עם הרעיון הזה למשרד השמוקים... אז הופ בעיה... מחקרים הרו רק 5% קולטים קיום שידורים קרקעים = נתון שקרי...

שזה שידור יקר = בטח עם כאלה אגרות תדרים לא פלא...

שזה מכוער = בטח... שאין מרכזי שידור קרקעים מאוחדים זו התוצאה...

אין תדרים = נו באמת אולי תקנו סורק תדרים חדש ותפסיקו לשקר!

אוי כל העולם עובר ללוויני = באמת מה אתה להגיד! אפילו האמריקאים שמתים לתדרים חדשים הבינו שיש צורך חיוני בשידורים קרקעים...

אוי אבל המקלטים עולים המון = באמת... שאין שוק בארץ עדיין ואין תחרות עדיין... ברור שיהיה יקר לכן המעבר זה לא תוך שנה...אלה על פני כמה שנים חכמים!

אבל זה מסובך וזה מצריך חקיקה חדשה = אההההה...באמת....אז קדימה לעבודה! שמוק יקר (במשרד התקשורת)

בקיצור שעובדי משרד התקשורת יעזבו את ה"מחקרים המדעיים" שלהם ויחזרו למציאות ושיתחילו להזיז את התחת באמת!!! ודחוף!
120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
שלח תגובה