ועוד דבר קטן שהצחיק אותי זה הטענות שאני כביכול עובד יס
אנשים, תחשבו קצת , אם הייתי עובד יס הייתי כבר יודע לפנות למחלקה המשפטית במקום לבלבל לכם פה במוח.
פרסום התמונה הפותחת את האשכול הזה צרם לי מאד, זה הכל.
2 צלחות 1.2 מטר + 90 ס"מ ל 13E, 7+4W,15W
-
- תותח על
--מחיקה--
בכל מקרה עם היה לך קצת ידע משפטי הייתה מבין שגם עם YES היתה הולכת לבית משפט לתבוע על צלחת הם היו מקבלים את ערך הצלחת בלבד לעורך מספר השנים מה היא ננטשה , זה אומר על 10 שנות שימוש בצלחת יצתרך בעל הצלחת לשלם באופו חודשי 80 אגורות לYES!
תעשה חישוב לבד, אם אתה אומר 100 שקל.
לגבי שימוש בחשמל בבניין, יש צורך באישור וועד הבית, במידה שוועד הבית מחליט בישבת פרוטוקול לחייב את YES על שימוש בחשמל המשותף , תצתרך YES לשלם, זה שאיש לא עשה זאת זה כבר משהו אחר.
ודרך אגב רכוש בזק
אתה מוזמן לבוא לשים לחברים פה מדבקה של בזק על הצלחת
בכל מקרה עם היה לך קצת ידע משפטי הייתה מבין שגם עם YES היתה הולכת לבית משפט לתבוע על צלחת הם היו מקבלים את ערך הצלחת בלבד לעורך מספר השנים מה היא ננטשה , זה אומר על 10 שנות שימוש בצלחת יצתרך בעל הצלחת לשלם באופו חודשי 80 אגורות לYES!
תעשה חישוב לבד, אם אתה אומר 100 שקל.
לגבי שימוש בחשמל בבניין, יש צורך באישור וועד הבית, במידה שוועד הבית מחליט בישבת פרוטוקול לחייב את YES על שימוש בחשמל המשותף , תצתרך YES לשלם, זה שאיש לא עשה זאת זה כבר משהו אחר.
ודרך אגב רכוש בזק

אתה מוזמן לבוא לשים לחברים פה מדבקה של בזק על הצלחת
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

-
- חבר ותיק
benoved שלום לך
prince_amir צודק ממה שהוא רושם.ודרך אגב ביררתי ברשות שמיתעסקים בועדי בית והם אמרו לי שאין רשות לחברת יס או כל חברה אחרת לקחת בבינין משוטף חשמל ללא רשות והם אמרו לי אם אני רוצה ליטבוע אותם הם יעזרו לי .אמרתי להם לא משנה פשוט אין לי זמן לזה גם לבזק אסור להם לעשות שום דבר ללא הסכמה מועד הבית וזה אני
prince_amir צודק ממה שהוא רושם.ודרך אגב ביררתי ברשות שמיתעסקים בועדי בית והם אמרו לי שאין רשות לחברת יס או כל חברה אחרת לקחת בבינין משוטף חשמל ללא רשות והם אמרו לי אם אני רוצה ליטבוע אותם הם יעזרו לי .אמרתי להם לא משנה פשוט אין לי זמן לזה גם לבזק אסור להם לעשות שום דבר ללא הסכמה מועד הבית וזה אני

1.20M :13E 5E 7W 19.2
53E : 1.0M
75E : 1.0M
4w:0.80M
53E : 1.0M
75E : 1.0M
4w:0.80M
-
- חבר ותיק
לפני7 שנים התקינה חברת יס בבית הפרטי אצל ההורים שלי צלחת 60 ס"מ(הקטנה ביותר שיש להם) על גג רעפים מסובך להתקנה. אחרי כמה שנים הצלחת נשחקה והקליטה הייתה משובשת,בעיקר בחורף. כשבאו הטכנאים להחליף לצלחת גדולה יותר(80 ס"מ) שאלתי אותם:"אתם לא מתכוונים להוריד את הצלחת הקטנה מהגג?" אני לא צריך להכביר במילים על התשובה שלהם שבקצרה הייתה:"נראה לך,בשביל צלחת קטנה כזו שאף אחד לא ישתמש בה אנחנו לא נטרח, תעשה איתה מה שאתה רוצה." כשבוע לאחר מכן הקטנה הייתה כבר מכוונת לניילסאט! BENOVED לתשומת לבך...