2 צלחות 1.2 מטר + 90 ס"מ ל 13E, 7+4W,15W
-
- חבר ותיק
-
- תותח על
-
- חבר פורום
אני לא מבין למה צריך לגנוב צלחת ל YES.
התופעה הזו שאני רואה אותה יותר ויותר בזמן האחרון ממש מגעילה אותי. כל המכלול של צלחת ו LNB עולה פחות מ 300 שקל ...
ואני בכלל לא מבין את התעוזה בלצלם את זה שכולם יראו, אני הייתי מתבייש לפרסם את זה.
ומה הקטע עם הפורום הזה? תשאל שאלה על YES מייד נועלים את האשכול , אבל לגנוב צלחת לצלם ולפרסם ולהתגאות בפורום כאן זה בסדר ?
לתשומת לב המנהלים !
התופעה הזו שאני רואה אותה יותר ויותר בזמן האחרון ממש מגעילה אותי. כל המכלול של צלחת ו LNB עולה פחות מ 300 שקל ...
ואני בכלל לא מבין את התעוזה בלצלם את זה שכולם יראו, אני הייתי מתבייש לפרסם את זה.
ומה הקטע עם הפורום הזה? תשאל שאלה על YES מייד נועלים את האשכול , אבל לגנוב צלחת לצלם ולפרסם ולהתגאות בפורום כאן זה בסדר ?
לתשומת לב המנהלים !
-
- תותח על
-
- חבר פורום
- awazil
- אחלה חבר
למה אנשים הופכים עניין תפל ל- BIG DEAL
כשלקוח מתנתק מיס אחרי תקופה מסוימת הם משאירים את הצלחת , גם אם אתה מבקש בפירוש שיסירו את הצלחת , הם ישכנעו אותך להשאיר אותה , אחת הסיבות שיגידו: "זה לא מזיק". ואכן משאירים גם את החוטים והמפצלים... והסיבה העיקרית והאמיתית היא : "אולי הלקוח יחזור"
אז אם יס "מוותרת" על הציוד שלה , שהוא בבית/קרקע של הלקוח , זכותו להשתמש בה ובחוטים גם לצורך פרטי (צלחת פרטית) .
חשוב לציין, שהשימוש הוא סביר לחלוטין , הוא לא קילקל או זרק אותה , וגם לא הפך אותה לקערה סינית למוקפץ ( כמה שהיא מתאימה לזה) .. אין שינוי של ייעוד למוצר כאן.
אז להגיד על הבן אדם גנב ?! למה ? גם אם הוא לא היה לקוח של יס , זה עדיין בסדר להשתמש בצלחת שהם "נטשו".
כשלקוח מתנתק מיס אחרי תקופה מסוימת הם משאירים את הצלחת , גם אם אתה מבקש בפירוש שיסירו את הצלחת , הם ישכנעו אותך להשאיר אותה , אחת הסיבות שיגידו: "זה לא מזיק". ואכן משאירים גם את החוטים והמפצלים... והסיבה העיקרית והאמיתית היא : "אולי הלקוח יחזור"
אז אם יס "מוותרת" על הציוד שלה , שהוא בבית/קרקע של הלקוח , זכותו להשתמש בה ובחוטים גם לצורך פרטי (צלחת פרטית) .
חשוב לציין, שהשימוש הוא סביר לחלוטין , הוא לא קילקל או זרק אותה , וגם לא הפך אותה לקערה סינית למוקפץ ( כמה שהיא מתאימה לזה) .. אין שינוי של ייעוד למוצר כאן.
אז להגיד על הבן אדם גנב ?! למה ? גם אם הוא לא היה לקוח של יס , זה עדיין בסדר להשתמש בצלחת שהם "נטשו".
פתאום איכות הdvd הפכה לגרועה
IPbox9000HD plus ,DreamBox 800HD PVR , mutant 200s , dm500s
motorized 1.8m dish + 1.6m = 4w 7w 13e 26e
IPbox9000HD plus ,DreamBox 800HD PVR , mutant 200s , dm500s
motorized 1.8m dish + 1.6m = 4w 7w 13e 26e
-
- חבר ותיק
-
- חבר פורום
-
- חבר פורום
-
- תותח על
BENOVED, במידה ויש לך תואר או השכלה בתחום המשפטי, היינו מקבלים את דעתך, כל עוד אינך כזה ולא מציג את עצמך שכזה הייתי ממליץ לך לפנות למשפטן בעניין לפני שאתה קורא בשמות גנאי לאנשים.
חברת YES התקינה צלחת 80 ס"מ שעלותה זניחה ( בערך 80-100 שקלים ) לא כוןלל LNB
שחברה כמו YES קונה מאות צלחות ומחזיקה ציוד וכוח אדם רב, האם חשבת שיש להם את הזמן והרצון להוריד כל צלחת וצלחת מכל בית שהתקינו בו ????.
ובמידה ויורידו את הצלחת, האם יסתמו את החורים? יעשו טיח, יתקנו סדקים ?.
שערך כלכלי של הצלחת לפירוקה עולה על התקנתה , חברת YES לא תשקיע מאמצים לכך.
עדיף להשקיע זמן טכנאי YES להתקין עוד ממיר בבית ועוד לקוח מאשר לפרק צלחות.
כמו כן חיבור צלחת בבית פרטי הינו בבעלות הדייר, הרי הוא משלם על כך, ברגע שהחברה עזבה את רכושו והשאירה שם רכוש מבלי לדרוש אותו, אין הדבר נקרא גניבה, הצלחת נעזבה על גג פרטי ברכוש פרטי ולכן בעל הבית יכול לדרוש לעשות כל העולה ברוחו על הצלחת, האם החליט לשפץ את הגג, האם הצלחת צריכה להישאר עד אחרית הימים על הגג ? או שעליו בזמנו שלו ובכספו לפרק אותה ולשלוח אותה לחברת YES ?..
רצוי שתלך ותשכיל לפני שאתה מעליב ופוגע בחברי הפורום
חברת YES התקינה צלחת 80 ס"מ שעלותה זניחה ( בערך 80-100 שקלים ) לא כוןלל LNB
שחברה כמו YES קונה מאות צלחות ומחזיקה ציוד וכוח אדם רב, האם חשבת שיש להם את הזמן והרצון להוריד כל צלחת וצלחת מכל בית שהתקינו בו ????.
ובמידה ויורידו את הצלחת, האם יסתמו את החורים? יעשו טיח, יתקנו סדקים ?.
שערך כלכלי של הצלחת לפירוקה עולה על התקנתה , חברת YES לא תשקיע מאמצים לכך.
עדיף להשקיע זמן טכנאי YES להתקין עוד ממיר בבית ועוד לקוח מאשר לפרק צלחות.
כמו כן חיבור צלחת בבית פרטי הינו בבעלות הדייר, הרי הוא משלם על כך, ברגע שהחברה עזבה את רכושו והשאירה שם רכוש מבלי לדרוש אותו, אין הדבר נקרא גניבה, הצלחת נעזבה על גג פרטי ברכוש פרטי ולכן בעל הבית יכול לדרוש לעשות כל העולה ברוחו על הצלחת, האם החליט לשפץ את הגג, האם הצלחת צריכה להישאר עד אחרית הימים על הגג ? או שעליו בזמנו שלו ובכספו לפרק אותה ולשלוח אותה לחברת YES ?..
רצוי שתלך ותשכיל לפני שאתה מעליב ופוגע בחברי הפורום
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
- חבר פורום
1. מי זה "היינו" ? אם אתה לא מייצג אף אחד, דבר בשם עצמך.
2. אני לא אעליב פה אף אחד אבל אני גם לא אתן ששמי יוכפש פה.
3. בתהייחסות שלך לגבי ציוד התקשורת של יס כתבת כל כך הרבה שטויות בפסקה אחת, וחבל, אני אנסה להעביר את ההתיחסות המדוייקת של החוק לציוד התקשורת של יס ברגע שאתפנה. כנראה שזה ממש ממש לא ברור להרבה אנשים.
2. אני לא אעליב פה אף אחד אבל אני גם לא אתן ששמי יוכפש פה.
3. בתהייחסות שלך לגבי ציוד התקשורת של יס כתבת כל כך הרבה שטויות בפסקה אחת, וחבל, אני אנסה להעביר את ההתיחסות המדוייקת של החוק לציוד התקשורת של יס ברגע שאתפנה. כנראה שזה ממש ממש לא ברור להרבה אנשים.
-
- תותח על
הבנתי, יש גם לחברת YES חוק משלהם, תעשה טובה לכולנו, לך לפורום אחר, תפסיק לשחק אותה מבין גדול, כנראה חזרת ישראל מגד ומשעמם לך.
תעשה טובה לכולנו, אתה יכול ללכת לYES ולהישאר שם.
כמו שרשמתי, שיהיה לך תואר במשפטים תוכל לרשום פה ולפרש לנו כל מה שתרצה, עד אז אתה יכול לפרסם פה מצידי את כל חוקי מדינת ישראל.
תעשה טובה לכולנו, אתה יכול ללכת לYES ולהישאר שם.
כמו שרשמתי, שיהיה לך תואר במשפטים תוכל לרשום פה ולפרש לנו כל מה שתרצה, עד אז אתה יכול לפרסם פה מצידי את כל חוקי מדינת ישראל.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
- חבר פורום
BENOVED,
הנה כמה עצות שיקלו עליך מפני תחושת הגועל שאתה חש:
1. יש לי שם של פסיכולוג טוב, פרטים ינתנו לפי בקשה מפורשת ממך. ממליץ על תה קמומיל בינתיים להקלה על המיחושים המטרידים.
2. כדאי לך לפתוח את חוק העונשין 1977. יסודות עבירת הגניבה לא מתקיימים פה.
3. מתשובתך עולה חשד סביר שעתה עובד ב YES. ליבי ליבי.
הנה כמה עצות שיקלו עליך מפני תחושת הגועל שאתה חש:
1. יש לי שם של פסיכולוג טוב, פרטים ינתנו לפי בקשה מפורשת ממך. ממליץ על תה קמומיל בינתיים להקלה על המיחושים המטרידים.
2. כדאי לך לפתוח את חוק העונשין 1977. יסודות עבירת הגניבה לא מתקיימים פה.
3. מתשובתך עולה חשד סביר שעתה עובד ב YES. ליבי ליבי.
-
- חבר פורום
להלן הפירוש לחוק התקשורת
התקנת צלחת yes על גג בית פרטי מותנית בהסכמת הבעלים לפי סעיף 21 ב' לחוק התקשורת. ההתקנה נעשית על-ידי חברת yes או מתקינים מטעמה, ועלותה 100 שקל. צלחת הקליטה מהווה על פי חוק התקשורת מתקן בזק. חוק התקשורת קובע כי סילוק מתקן בזק מהווה עבירה פלילית שיש בצידה עונש מאסר
אני ארחיב את הנקודה כשטיפה יהיה לי זמן , ואם זה באמת מעניין אותך אני אביא את החוק כלשונו, ואח"כ תגיד לי מה דעתך , או קיי ?
התקנת צלחת yes על גג בית פרטי מותנית בהסכמת הבעלים לפי סעיף 21 ב' לחוק התקשורת. ההתקנה נעשית על-ידי חברת yes או מתקינים מטעמה, ועלותה 100 שקל. צלחת הקליטה מהווה על פי חוק התקשורת מתקן בזק. חוק התקשורת קובע כי סילוק מתקן בזק מהווה עבירה פלילית שיש בצידה עונש מאסר
אני ארחיב את הנקודה כשטיפה יהיה לי זמן , ואם זה באמת מעניין אותך אני אביא את החוק כלשונו, ואח"כ תגיד לי מה דעתך , או קיי ?
-
- חבר ותיק
benoved
שלום לך יש לי שאלה קטנה אילך
למה חברה כמו יס שהיא חברה גדולה גונבת מחשמל מדרגות חשמל למגבר שלה
אני ועד הבית של הבלוק שלי כל השכנים שלי דה מבוגרים והבלוק שלי מחובר לעוד שתי כניסות והכניסה לגג הוא מהכניסה שלי באיזה רשות חברת יס לוקחת חשמל מחדר מדרגות שאני משלם ולא שאלה רשות האם מותר לידעתך זאת גניבה .בלי קשר אני לא מחובר אילהם.היתקשרתי להם שיבואו לקחת את הספק ויחזירו כסף על השימוש של חדר מדרגות.בקיצור הם לא באו וניפנפו אותי אז חתכתי להם את הכבל חשמל.השאלה שלי אילך זה יפה מה שחברת יס עושה ככל רוחם?
אני ועד הבית של הבלוק שלי כל השכנים שלי דה מבוגרים והבלוק שלי מחובר לעוד שתי כניסות והכניסה לגג הוא מהכניסה שלי באיזה רשות חברת יס לוקחת חשמל מחדר מדרגות שאני משלם ולא שאלה רשות האם מותר לידעתך זאת גניבה .בלי קשר אני לא מחובר אילהם.היתקשרתי להם שיבואו לקחת את הספק ויחזירו כסף על השימוש של חדר מדרגות.בקיצור הם לא באו וניפנפו אותי אז חתכתי להם את הכבל חשמל.השאלה שלי אילך זה יפה מה שחברת יס עושה ככל רוחם?

1.20M :13E 5E 7W 19.2
53E : 1.0M
75E : 1.0M
4w:0.80M
53E : 1.0M
75E : 1.0M
4w:0.80M
-
- תותח על
- michagold
- אחלה חבר
כבר כמה פעמים עברתי ליד בתים פרטיים המיועדים להריסה לשם בנייה על המגרש, תמיד זורקים שם את הצלחות ואף פעם לא ראיתי מתקינים של יס שמפרקים את הצלחות. גם בהתנתקות, כשלכל וילה שניה הייתה צלחת, חברת יס לא עברה בין הבתים ואספה את הציוד שלה. כשללקוח הפרטי הציוד עולה כסף רב, הוא מתייחס אליו בהתאם. לחברה גדולה כמו יס, זה ממש לא מזיז.
עוד נקודה למחשבה - פיצריה בסוף היום זורקת את כל הפיצות שהכינה לפח, לקוח פרטי אולי היה שם בפריזר ואוכל שוב...
עוד נקודה למחשבה - פיצריה בסוף היום זורקת את כל הפיצות שהכינה לפח, לקוח פרטי אולי היה שם בפריזר ואוכל שוב...
-
- חבר פורום
אני מבין את הטענה שלך, אבל כשמדובר בבית משותף מדובר ברכוש שהוא משותף לכל השכנים.דייר בבית משותף חייב לשלם עבור תחזוקת הביניין והחלקים המשותפים שבו, ויש הרבה דברים שיוצאים מעוותים, למשל ,baruh @ 24/3/2009, 14:10 כתב: benoved
אני ועד הבית של הבלוק שלי כל השכנים שלי דה מבוגרים והבלוק שלי מחובר לעוד שתי כניסות והכניסה לגג הוא מהכניסה שלי באיזה רשות חברת יס לוקחת חשמל מחדר מדרגות שאני משלם ולא שאלה רשות האם מותר לידעתך זאת גניבה .בלי קשר אני לא מחובר אילהם.היתקשרתי להם שיבואו לקחת את הספק ויחזירו כסף על השימוש של חדר מדרגות.בקיצור הם לא באו וניפנפו אותי אז חתכתי להם את הכבל חשמל.השאלה שלי אילך זה יפה מה שחברת יס עושה ככל רוחם?![]()
מי שגר בקומת קרקע משלם על החשמל והאחזקה של המעלית כמו כל אחד אחר למרות שהוא לא נהנה ממנה, מי שאין לו רכב משלם על חשמל ותיקונים לשער החשמלי וכ"ו ...
הציוד של חברת יס נחשב לציוד בזק, בדיוק כמו כל הכבלים שמגיעים עד שקע הטלפון בדירה שלך.
ודרך אגב, אצלי בבניין גם הכבלים לוקחים חשמל מחדר המדרגות למגברים שלהם,
אבל זה באמת הכסף הקטן, אם יש לך שטח פרטי אתה עלול לסבול הרבה יותר, לרשות המקומים יש זכות לקחת לך אחוז לא קטן מהשטח ללא תמורה, עבור שימוש ציבורי ..זה ידעת ?
לרשות העתיקות יש אפשרות לחפור עתיקות במגרש שהוא שלך ולחייב לכסות את עלויות החפירה במאות אלפי שקלים ... ולא חסר דברים כאלה...
אני עדיין לא חושב שזה מצדיק גניבה, או "מיחזור" או לקיחת ציוד "נטוש" זו דעתי.
וממה שאני שומע זה מתחיל בזה שאנשים אומרים לעצמם, הצלחת הזו ממילא לא בשימוש, אז לא יזיק אם אני אשתמש בה, אכוון אותה ואחליף שם כמה חלקים, זה ממשיך ב - אף אחד לא גר בבית ההוא ממילא, אז לא יפריע לאף אחד אם אני אפרק משם את הצלחת, וזה נגמר בזה שמפרקים צלחת פעילה מבניין מגורים באישון לילה.
בכל מקרה מול יס יש לך את הנשק של תביעה משפטית, בתביעות קטנות, רק תברר טוב טוב אם בכלל יש לך קייס כאן, וחבל שחתכת את הכבל שלהם, זה עלול לסבך אותך, ובשביל מה ?
-
- חבר פורום
אני עוד לא יצא לי לראות צלחת זרוקה, אבל גם אם הייתי רואה לא הייתי נוגע, בשביל 200 שקל אני לא צריך להסתכן בתיק פלילי. כל אחד שיעשה את השיקולים שלו, אצלי שיטת ה"סמוך" לא עובדתmichagold @ 25/3/2009, 01:07 כתב: כבר כמה פעמים עברתי ליד בתים פרטיים המיועדים להריסה לשם בנייה על המגרש, תמיד זורקים שם את הצלחות ואף פעם לא ראיתי מתקינים של יס שמפרקים את הצלחות. גם בהתנתקות, כשלכל וילה שניה הייתה צלחת, חברת יס לא עברה בין הבתים ואספה את הציוד שלה. כשללקוח הפרטי הציוד עולה כסף רב, הוא מתייחס אליו בהתאם. לחברה גדולה כמו יס, זה ממש לא מזיז.
ולגבי הפיצות, אני לא בטוח שכל פיצריה זורקת את הפיצות בסוף היום ...