שלום לכולם,
בשעה טובה התקינו לי שתי צלחות עבור הלווינים עמוס, הוטבירד ונילסט.
כמו כן קניתי את הממיר Mutant 200s.
לאחר מספר ימים קניתי כבל נתונים והטענתי את הגרסה האחרונה של אניגמה.
לאחר טעינת הקובץ והתקנתו באופן מוצלח התחלתי לשחק עם זה.
תחילה, גיליתי שאף אחת מהערוצים שצפיתי בהם קודם נעלם, למעשה, לא הצלחתי לראות אף ערוץ.
בתפריט, ביצעתי שחזור הגדרות יצרן ושם קיוויתי לחזור למצב ההתחלתי אבל אז אני רואה שאני צריך להגדיר כל דבר וזה כמובן לא מחק את האניגמה.
מישהו יכול לסייע לי בהגדרת המכשיר מחדש,
להסביר לי למה זה טוב התוכנה אניגמה,
תודה מראש.
הגדרות לממיר והסבר על אניגמה
-
- חבר ותיק
-
- חבר ותיק
-
- חבר פורום
תודה לשני התגובות ולפניה בפרטי.
לצערי, לאחר סריקה יסודית של האתר, לא הצלחתי להגיע לתובנות מסודרות.
אני יותר ויותר משתכנע שהאתר הזה הוא למעשה פלטפורמה לשיווק רעיון ה"שיתוף". מי שלא רוצה לקבל את ה"שיתוף" יתקל בחומה בצורה. המתקין ניסה לשווק לי תמורת כמה מאות שקלים, המגיבים פה מפנים אותי ל"משווק" שלי או למדבר הקריאה בפורום.
קחו למשל דוגמא, מלא מושגים נזרקים לאוויר כאילו כולנו נולדנו עם קוד גנטי במושגי צלחות ולוינים. אין פה מקום אחד סביר ומסודר שמסביר כיצד להגדיר מגדירים ספריות עבודה במחשה לסנכרון עם המוטנט. אין באף מקום מדריך בסיסי למסכי העבודה עם הג'ימיני או עם באניגמא. באף מקום לא רשום מה עדיף ומה היתרון/חסרון של כל אחד מהם.
אין הסבר לאיך מתקינים מפתחות, כן אני יודע, זה לא חוקי (בטח לא חוקי אלא אם אתה עושה את זה דרך ה"שיתוף" ששם זה חוקי לחלוטין).
בקיצור, פורום מתסכל.
לתשומת לבכם של מנהלי הפורום (בהנחה שאתם לא סרסורי "שיתוף").
לצערי, לאחר סריקה יסודית של האתר, לא הצלחתי להגיע לתובנות מסודרות.
אני יותר ויותר משתכנע שהאתר הזה הוא למעשה פלטפורמה לשיווק רעיון ה"שיתוף". מי שלא רוצה לקבל את ה"שיתוף" יתקל בחומה בצורה. המתקין ניסה לשווק לי תמורת כמה מאות שקלים, המגיבים פה מפנים אותי ל"משווק" שלי או למדבר הקריאה בפורום.
קחו למשל דוגמא, מלא מושגים נזרקים לאוויר כאילו כולנו נולדנו עם קוד גנטי במושגי צלחות ולוינים. אין פה מקום אחד סביר ומסודר שמסביר כיצד להגדיר מגדירים ספריות עבודה במחשה לסנכרון עם המוטנט. אין באף מקום מדריך בסיסי למסכי העבודה עם הג'ימיני או עם באניגמא. באף מקום לא רשום מה עדיף ומה היתרון/חסרון של כל אחד מהם.
אין הסבר לאיך מתקינים מפתחות, כן אני יודע, זה לא חוקי (בטח לא חוקי אלא אם אתה עושה את זה דרך ה"שיתוף" ששם זה חוקי לחלוטין).
בקיצור, פורום מתסכל.
לתשומת לבכם של מנהלי הפורום (בהנחה שאתם לא סרסורי "שיתוף").
- cavtl
- מתקין
את ההדרכה הראשונית היה צריך לתת לך המתקין שלך לכן אני אומר שלא רק ההתקנה חשובה התמיכה לאחר ההתקנה יותר חשובה ואם קניתה את הממיר בעצמך אתה צריך לשבור את הראש לבד ולעזר בתשובות שתקבל כאן ולא לבוא בטענות כי ברגע שאתה תילמד את הנושא גם אתה לא תכתוב מדריכים אז תשאל את השאלות שלך ונישתדל לעזור ואם זה לא מספק אותך צור איתי קשר ואני ישתדל לעזור לך
בהצלחה
בהצלחה