צפייה בשידורי לויין שקולט הממיר שלנו דרך האינטרנט

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
invisble_man
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי invisble_man »

שלום אנשים! שבוע טוב!
הפורום הזה לא מעלה יותר מדיי חידושים לאחרונה... אז יש לי איזה נושא שלפי החיפוש שעשיתי עדיין לא עלה פה.
הנושא הזה קצת קשור לנושא של צפיית הממיר בתוך הרשת עצמה שעדיין אין לו פיתרון שעובד כמו שצריך (לפחות עם mutant 200s). הספקתי לקרוא מדריך של qwerty אם אני לא טועה שאמר שזה אפשרי. אבל נראה שרק הוא היחידי שעובד לו כמו שצריך.
נחזור לנושא שלי...
האם ניתן לראות בצורה כלשהי את הממיר ממקום מחוץ לרשת הביתית. כלומר מכל מקום אחר בעולם?
תוכנת remote כמובן שיכולה להיות פיתרון טוב. אבל לא תמיד היא תומכת בצפייה מרחוק.
האם יש אפשרות באמצעות תוכנה כלשהי שתשדר את ערוצי הממיר ויהיה אפשרות להתחבר אלייה דרך WMP סטנדרטי. יכול להיות שנושא העברת הערוצים יהיה בעייתי. אבל בואו נגיד שנפתור את זה ע"י העברת הערוצים בצורה ידנית דרך הממשק הWEB.
אני בתחילתו של בדיקה שכזו לאיתור תוכנות מתאימות. אם מישהו פה יוכל להוסיף משהו שיכול לעזור כולנו נודה לו.

ביי בנתיים

נ.ב
אני בטוח שמי שמכיר את כל השידורים העצמאיים של ערוצים שונים באינטרנט על ידי כל מיני משתמשים יכול לעזור בנושא.
ממיר Optibox Panthera HD
מחובר להוטבירד, נילסט ועמוס
סמל אישי של משתמש
esorek
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה על ידי esorek »

בוקר טוב ושבוע מצוין לכולם !

הנושא שאתה מדבר עליו דווקא דובר בעבר, ומעט בהווה.

לצורך שלך יש שני פתרונות :

1. סלינגבוקס - פתרון יקר שמצריך רכישת "ממיר חומרתי" שמבצע דחיסה של החומר המשודר והעברתו על האינטרנט. פתרון יחסית פשוט ליישום, אבל עולה כסף (עלות די גבוהה).

2. VLC \ Bitcontrol \ תוכנות שידור לכולם - הפתרון הזול עד חינמי שמאפשר לך לבצע דחיסה אפליקטיבית של החומר. לשיטה הזו יש שלושה חסרונות :

א. אתה צריך מהירות Upload נורמלית (לפחות 256k) כדי לא לצפות בריבועים או וידאו באיכות מאוד ירודה (חלונית קטנה).

ב. אתה צריך להשאיר את המחשב דולק כל זמן שאתה מבצע Streaming לרשת. אל תשכח שזה בא גם על חשבון מהירות הגישה שלך לאובייקטים אחרים ברשת, כי הממיר משדר למחשב שמבצע המרה ומוציא את זה שוב דרך הנתב החוצה (בניגוד לסלינגבוקס שמחובר דרך כבל אודיו/וידאו).

ג. זה לא תמיד עובד יפה, ואם זה כן עובד, בד"כ זה מצריך ממך התקנה של מפענחים (Codecs) שידעו לפענח את השידור שמגיע למחשב. אתה גם צריך לבדוק אם ניתן לשדר את התוכן בפורט שפתוח לכל העולם (אם למשל אתה רוצה לגלוש בקפה-אינטרנט ולא רוצה להיות חסום בפורטים כאלה ואחרים. ד"א, זה גם מגביל אותך מבחינת שימוש במכשירי PDA כמו HTC, Iphone וכו' אם הם לא יודעים לפתוח את התוכן הדחוס.

מקווה שסייעתי לך מעט.

אם תרצה בכל זאת עזרה בהגדרות ושידור לעולם, או בתוככי ארצנו, אעזור לך.

בהצלחה ! :)
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *
תמונה
docsat
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי docsat »

esorek @ 8/2/2009, 09:39 כתב:
2. VLC \ Bitcontrol \ תוכנות שידור לכולם - הפתרון הזול עד חינמי שמאפשר לך לבצע דחיסה אפליקטיבית של החומר. לשיטה הזו יש שלושה חסרונות :

א. אתה צריך מהירות Upload נורמלית (לפחות 256k) כדי לא לצפות בריבועים או וידאו באיכות מאוד ירודה (חלונית קטנה).

ב. אתה צריך להשאיר את המחשב דולק כל זמן שאתה מבצע Streaming לרשת. אל תשכח שזה בא גם על חשבון מהירות הגישה שלך לאובייקטים אחרים ברשת, כי הממיר משדר למחשב שמבצע המרה ומוציא את זה שוב דרך הנתב החוצה (בניגוד לסלינגבוקס שמחובר דרך כבל אודיו/וידאו).

ג. זה לא תמיד עובד יפה, ואם זה כן עובד, בד"כ זה מצריך ממך התקנה של מפענחים (Codecs) שידעו לפענח את השידור שמגיע למחשב. אתה גם צריך לבדוק אם ניתן לשדר את התוכן בפורט שפתוח לכל העולם (אם למשל אתה רוצה לגלוש בקפה-אינטרנט ולא רוצה להיות חסום בפורטים כאלה ואחרים. ד"א, זה גם מגביל אותך מבחינת שימוש במכשירי PDA כמו HTC, Iphone וכו' אם הם לא יודעים לפתוח את התוכן הדחוס.

מקווה שסייעתי לך מעט.

אם תרצה בכל זאת עזרה בהגדרות ושידור לעולם, או בתוככי ארצנו, אעזור לך.

בהצלחה ! :)
הי
מדוע איני מצליח להפעיל את VLC, על XP בכלל לא עובד ועל לינוקס UBUNTU הצלחתי להעביר פעם אחת , הייתה לי תמונה מדהימה אך לא מצליח לשחזר תהליך.
תוזה [מנגן]
[FONT=Arial]מקווה למצוא ולתת תשובות ענייניות
לעזוב את יס והוט , לעבור לקליטה חופשית
שלח תגובה