כן, זה מאד מעצבן ! בקפריסין מוציאים את הסיגנל גם עם 3.20. יש גם עדויות על 2.40. אבל בארץ, ממש לא.
הניסוי שאני מדבר עליו נעשה עם אחת מצלחות ה 5.5 מטר שיש בארץ, ואין הרבה... אני לצערי לא יכול לומר איפה בדיוק זה נעשה.
מה שאני כן יכול לומר, זה שהצלחת היתה מכוונת פיקס. לא נקלטו אותות מעבר לרמת הרעש שהיתה בסביבה, ויכול להיות שזו היתה הבעיה, כי באזור שבו הצלחת ממוקמת יש שידורים שברמות נמוכות יכולים להפריע. בכל מקרה, לא הצלחנו ! באסה.
Astra 2D
-
geoffrey
- חבר פורום

QUOTE כן, זה מאד מעצבן ! בקפריסין מוציאים את הסיגנל גם עם 3.20. יש גם עדויות על 2.40. אבל בארץ, ממש לא.
הניסוי שאני מדבר עליו נעשה עם אחת מצלחות ה 5.5 מטר שיש בארץ, ואין הרבה... אני לצערי לא יכול לומר איפה בדיוק זה נעשה.
מה שאני כן יכול לומר, זה שהצלחת היתה מכוונת פיקס. לא נקלטו אותות מעבר לרמת הרעש שהיתה בסביבה, ויכול להיות שזו היתה הבעיה, כי באזור שבו הצלחת ממוקמת יש שידורים שברמות נמוכות יכולים להפריע. בכל מקרה, לא הצלחנו ! באסה.
Astra 2D is not possible in Cyprus with a 2.4M dish
Geoffrey
Astra 2D is not possible in Cyprus with a 2.4M dish
Geoffrey