שאלה של מתחיל
-
גריןבירד
- חבר פורום

שאלה של מתחיל
נפל לידיי מכשיר מגנום fta250x. קראתי קצת חומר בנושא אך לא מצאתי שום אזכור של הדגם הזה (גם לא בשמות האחרים- nextwave ו- neh).
האם שם הדגם מייצג גם יכולותיו, כלומר האם הוא יקלוט רק ערוצים פתוחים ואין לו שום אפשרות להזנת קודים לערוצים מוצפנים ? האם ניתן לשדרג מכשיר כזה (דהיינו להוסיף לו רכיב ci או משהו דומה ) ?
בתודה מראש לכל התייחסות.
האם שם הדגם מייצג גם יכולותיו, כלומר האם הוא יקלוט רק ערוצים פתוחים ואין לו שום אפשרות להזנת קודים לערוצים מוצפנים ? האם ניתן לשדרג מכשיר כזה (דהיינו להוסיף לו רכיב ci או משהו דומה ) ?
בתודה מראש לכל התייחסות.
- שלמה רוזן
- תותח על

גריןבירד,
1. היבואן של מגנום - סיגמה - צביקה רח שלבים ת"א - תגש לשם ותקבל שירות
2. מגנום זה שם מותג שהיבואן נתן לשוק בארץ , בחו"ל המקלט נקרא Nextwave .
3. אתרים עם מידע על המקלט לעיונך :
http://www.nheonline.com/SUC-2200c.htm
http://www.satellite-heaven.de/Receiver/nextwave.htm
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
1. היבואן של מגנום - סיגמה - צביקה רח שלבים ת"א - תגש לשם ותקבל שירות
2. מגנום זה שם מותג שהיבואן נתן לשוק בארץ , בחו"ל המקלט נקרא Nextwave .
3. אתרים עם מידע על המקלט לעיונך :
http://www.nheonline.com/SUC-2200c.htm
http://www.satellite-heaven.de/Receiver/nextwave.htm
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
-
גריןבירד
- חבר פורום

תודה עבור המידע על המגנום. ושאלות נוספות של הדיוט שלא
פוחד לנסות ולהתנסות בדברים חדשים, אך חושש מלגרום לנזק.
ביררתי עם צביקה ועלות השדרוג של המכשיר היא כזו שכרגע אני מתלבט אם בכלל להשקיע אותה משיקולים שונים שלא נכנס אליהם.
מצאתי בלינקים מידע ויתרה מזאת מצאתי אף קובצי עדכון לדגם הנ"ל (כנראה עדכון של ה- firmware). האם מישהו התנסה בשדרוג שכזה באופן עצמאי ? האם כדאי להסתכן ?
ושאלה נוספת, ניתקתי את הממיר שלי יס ושמתי במקומו את המגנום. ביצעתי סריקה תחת ההגדרה של הלוין עמוס וציפיתי לראות לפחות את הערוצים הלא חסומים. להפתעתי הופיעו רק שניים fetv ו- metv. למישהו יש רעיון מדוע איני יכול לראות את ערוץ 10 ו-2 ?
בתודה מראש לכל העונים.
ביררתי עם צביקה ועלות השדרוג של המכשיר היא כזו שכרגע אני מתלבט אם בכלל להשקיע אותה משיקולים שונים שלא נכנס אליהם.
מצאתי בלינקים מידע ויתרה מזאת מצאתי אף קובצי עדכון לדגם הנ"ל (כנראה עדכון של ה- firmware). האם מישהו התנסה בשדרוג שכזה באופן עצמאי ? האם כדאי להסתכן ?
ושאלה נוספת, ניתקתי את הממיר שלי יס ושמתי במקומו את המגנום. ביצעתי סריקה תחת ההגדרה של הלוין עמוס וציפיתי לראות לפחות את הערוצים הלא חסומים. להפתעתי הופיעו רק שניים fetv ו- metv. למישהו יש רעיון מדוע איני יכול לראות את ערוץ 10 ו-2 ?
בתודה מראש לכל העונים.
-
גריןבירד
- חבר פורום

תודה רבה על העיצה- זה אכן עבד
בהגדרה ידנית אכן הערוצים נמצאו.
רק חבל שכמה דקות לאחר מכן לא עמדתי בפיתוי וניסיתי לעדכן את תוכנת המכשיר...והוא כמובן, הלך לעולמו.
נו מילא, גם כך הוא היה מאד מיושן ומיועד לקליטת ערוצים חופשיים בלבד.
אולי צביקה מסיגמה יהיה מוכן להצילו במחיר סימלי...(yeah right)
רק חבל שכמה דקות לאחר מכן לא עמדתי בפיתוי וניסיתי לעדכן את תוכנת המכשיר...והוא כמובן, הלך לעולמו.
נו מילא, גם כך הוא היה מאד מיושן ומיועד לקליטת ערוצים חופשיים בלבד.
אולי צביקה מסיגמה יהיה מוכן להצילו במחיר סימלי...(yeah right)
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
גריןבירד
- חבר פורום

-
גריןבירד
- חבר פורום

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
sathack
- תותח על

-
גריןבירד
- חבר פורום

שדרוג הממיר, דהיינו התקנת התוכנה עולה 150 ש"ח, אולם מאחר ואני גם גרמתי להשמדתו של זכרון ה-flash הפנימי , לא ניתן לבצע השדרוג ויש צורך בתיקון הכרטיס הראשי של המכשיר (דבר שלא מתבצע בארץ). בסה"כ עלות כוללת לתיקון + שדרוג - 200 ש"ח. שזה בערך שליש מעלות מכשיר חדש ומתקדם הרבה יותר.
אולם הסיבות שאני מתלבט נובעות מכך שהמכשיר הגיע לידיי על תקן השאלה (ממישהו שעזב את הארץ), לפרק זמן לא ידוע ואולי לעד...לפיכך אני מתלבט אם להשקיע במשהו שלא יישאר בידיי או להשקיע במשהו שכן (אם כי העלות היא פי 3)
אולם הסיבות שאני מתלבט נובעות מכך שהמכשיר הגיע לידיי על תקן השאלה (ממישהו שעזב את הארץ), לפרק זמן לא ידוע ואולי לעד...לפיכך אני מתלבט אם להשקיע במשהו שלא יישאר בידיי או להשקיע במשהו שכן (אם כי העלות היא פי 3)
-
גריןבירד
- חבר פורום