שלום,
התקינו לי בבית דרים בוקס מדגם 500s שכולל איתו שרת של בנאדם חיצוני.
המערכת עובדת בצורה טובה מאוד כאשר עובדים דרך הטלווזיה.
הבעיה שלי היא כאשר אני רוצה לצפות בערוצים דרך הרשת, הממיר פשוט נתקע והדרך היחידה לסדר אותו היא לנתק ולהחזיר לשקע החשמל (כל לחיצה עם השלט איננה עוזרת או פעולה דרך הרשת).
הממיר מקורי ובא עם גימני בגירסת 4.2.
אז ככה, כאשר אני עובר בתחנות 2 10 1 זה עובד באופן טוב, אבל כאשר אני עובר לפעמים לתחנות כמו
showmovies/HBO/CINIMAX זה נתקע, חשוב לציין שאם אני לוחץ על ערוצים מהסוג הנ"ל, ממתין כמה דקות ורק לאחר מכן לוחץ על ה VLC הכל עובד כשורה, עם זאת התופעה עדיין מתרחשת מדי פעם.
אפשר להבין שהממיר נתקע דרך הרשת ע"י זה שכאשר מזפזפים על ערוץ מסויים והדף נטען באופן בלתי פוסק(מופיע בצד שמאל למטה).
אני חושב שזה איכשהו קשור להגדרות הממיר אבל אני לא בטוח, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזו כי אני דיי מיואש, חרשתי את כל הפרומים שרק יכולתי אך לא מצאתי בעיה דומה.
תודה בכל אופן, ויום טוב...
עזרה בדרים 500s
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
דבר ראשון ברוך הבא.
לעניין הממיר - אם זה ממיר שקנית יד ראשונה כלומר חדש, אז אין מצב שהוא מקורי ושלא תאמין למי שמכר לך אותו כמקורי כי כבר יותר משנה שאין ייצור של הממיר הזה על ידי החברה המקורית וכבר שנתיים וחצי שאין יבוא לארץ של מקורי.
הבעיה שלך נראית לי קשורה לבעיית קליטה ולא קשורה לרשת האינטרנט. כנראה שדייסק לא תקין או לא תואם לדרים בוקס.
תנסה לעבור בין ערוץ 10 לערות חופשי בלווין ניילסאט ותראה אם המעבר חלק או שגם אז הממיר נתקע.
לעניין הממיר - אם זה ממיר שקנית יד ראשונה כלומר חדש, אז אין מצב שהוא מקורי ושלא תאמין למי שמכר לך אותו כמקורי כי כבר יותר משנה שאין ייצור של הממיר הזה על ידי החברה המקורית וכבר שנתיים וחצי שאין יבוא לארץ של מקורי.
הבעיה שלך נראית לי קשורה לבעיית קליטה ולא קשורה לרשת האינטרנט. כנראה שדייסק לא תקין או לא תואם לדרים בוקס.
תנסה לעבור בין ערוץ 10 לערות חופשי בלווין ניילסאט ותראה אם המעבר חלק או שגם אז הממיר נתקע.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
- חבר פורום
תודה לך,
דבר ראשון לגבי הממיר הוא חדש ולכן אולי אני טועה, סביר להניח שאתה מבין בזה יותר ממני אבל כמו שאני ששמעתי כאן הדגם הסיני לא נופל מהמקורי, אך גם אם כן בסופו של דבר הוא עושה את העבודה על גבי מרקע הטלווזיה.
דבר שני, הייתי שמח אם היית מסביר לי בקצרה מה תפקיד הדייסק, מה שזה לא יהייה קשה לי להאמין שהוא לא תקין כי כמו שאמרתי בטלווזיה הכל עובד בצורה תקינה + והמערכת חדשה.
אם מדובר בבעית קליטה אני עדיין לא מבין למה שהממיר יתקע ברמה כזו, סה"כ הייה נראה לי יותר הגיוני לקבל תמונה שחורה על גבי המסך.
דבר שלישי, ציינת את האפשרות שהדייסק לא תואם לממיר שברשותי, נניח ואתה צודק, מה ניתן לעשות, מה עלות דייסק חדש, האם זה משהו שניתן להתקין לבד או שזה משהו מורכב שמחייב הזמנת מתקין.
דבר רביעי, האם אתה ממליץ לעשות עידכון לגירסאת 4.5 ? אולי זה יפתור לי את הבעיה, הבנתי פשוט שיש איזה שהוא וירוס בחלק מהגירסאות שגומר את הממיר, האם יש אמת בדבר?
מצטער אם אני הרגתי אותך בשאלות...
מקווה אם תוכל לענות לפחות על חלק מהם, יום טוב...
דבר ראשון לגבי הממיר הוא חדש ולכן אולי אני טועה, סביר להניח שאתה מבין בזה יותר ממני אבל כמו שאני ששמעתי כאן הדגם הסיני לא נופל מהמקורי, אך גם אם כן בסופו של דבר הוא עושה את העבודה על גבי מרקע הטלווזיה.
דבר שני, הייתי שמח אם היית מסביר לי בקצרה מה תפקיד הדייסק, מה שזה לא יהייה קשה לי להאמין שהוא לא תקין כי כמו שאמרתי בטלווזיה הכל עובד בצורה תקינה + והמערכת חדשה.
אם מדובר בבעית קליטה אני עדיין לא מבין למה שהממיר יתקע ברמה כזו, סה"כ הייה נראה לי יותר הגיוני לקבל תמונה שחורה על גבי המסך.
דבר שלישי, ציינת את האפשרות שהדייסק לא תואם לממיר שברשותי, נניח ואתה צודק, מה ניתן לעשות, מה עלות דייסק חדש, האם זה משהו שניתן להתקין לבד או שזה משהו מורכב שמחייב הזמנת מתקין.
דבר רביעי, האם אתה ממליץ לעשות עידכון לגירסאת 4.5 ? אולי זה יפתור לי את הבעיה, הבנתי פשוט שיש איזה שהוא וירוס בחלק מהגירסאות שגומר את הממיר, האם יש אמת בדבר?
מצטער אם אני הרגתי אותך בשאלות...

מקווה אם תוכל לענות לפחות על חלק מהם, יום טוב...
-
- תותח על
שלום רב,
יש עשרות פניות דומות ומידע דומה בפורום, אני בטוח שזיפזופ קטן וחיפוש יעזרו לך למצוא את המבוקש.
בכל מקרה רצוי שתיגש למדור המתחילים לעבור על החומר שתבין את המדובר.
יום טוב
יש עשרות פניות דומות ומידע דומה בפורום, אני בטוח שזיפזופ קטן וחיפוש יעזרו לך למצוא את המבוקש.
בכל מקרה רצוי שתיגש למדור המתחילים לעבור על החומר שתבין את המדובר.
יום טוב
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אין לך מושג כמה אנשים כבר אמרו לי על הדייסק "קשה לי להאמין שהוא לא תקין" וכאשר החליפו אותו אמרו "ממש לא הייתי מאמין". לא מדובר על לא תקין אלא על לא תואם לדרים בוקס.
לגבי 4.5 - לחלק מהממירים הסינים יש בעיה שהם נפגעים מפצצת זמן שהוכנסה לג'מיני מגרסה 4.3 אז מומלץ שתבדוק היטב את הנושא.
לגבי 4.5 - לחלק מהממירים הסינים יש בעיה שהם נפגעים מפצצת זמן שהוכנסה לג'מיני מגרסה 4.3 אז מומלץ שתבדוק היטב את הנושא.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..