שלום לכולם
רשימת הסרברים ב wincsc ריקה,לא נראה שום נסיון לגשת לרשת גם עם ניתוק הfirewall
מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?
בעיה נוספת שנוצרה לאחר התקנת הפלגין היא שלמרות שאני סוגר את האפליקציה(תוכנה) והיא נסגרת ויזואלית הפרוסס שלה ממשיך לרוץ ותוקע לי את הסרגל כלים(משום מה) הבעיה נפתרת רק לאחר שאני סוגר את הפרוסס ידנית במנהל משימות(task manager).
ובלי קשר לפלגין ישנה בעיה שמופיעה גם בmedia center של טכנוטרנד וגם ב dvbviewer, כאשר אני עובר מערוצים 2 ו 10 לערוצים בלווין אחר רוב הסיכויים שאם אני ארצה לחזור ולצפות בערוץ אקבל מסך שחור.
ישנה תחנת רדיו בעמוס של חברת yes(לא מקודדת) שלרוב אני מצליח לקלוט אותה בכל מצב,אם אני עובר אליה ושוהה שם זמן מה לעיתים ניתן לחזור לערוצים 2 ו 10, הבעיה המרגיזה הזו קיימת כבר שנה מרגע ההתקנה וזה די מתסכל.
בנסיונות שלי לעבור ולהשתמש ב progdvb אני לא מוצא היכן להגדיר כל לווין במיקום שלו בדייסק,מי שמכיר את התוכנה אשמח לעזרה.
בתודה רבה מראש
רספיוטין
בעיה ב wincsc ועוד :(
-
- אחלה חבר
בקשר למסך שחור, יש לך בעיה בדייסק. קרוב לוודאי יש לך דייסק סיני זול ב40 שח, נכון? לרוב אלא דייסקים לא אמינים, במיוחד בעבודה עם כרטיס לוויני, שמתקשה לספק מתח/זרם נדרש. אתה צריך דייסק יותר אמין/רגיש. אני מצעתי שדייסק של CHIETA HEAVY DUTY עובד מעולה עם הסקייסטאר שלי וגם לא עולה הרבה. תחפש באיביי
לווינים: 13E - 4.8E - 4W - 75E
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
-
- חבר ותיק