Dreambox
- oriel
- תותח על

-
Raviv
- תותח על

- משה גמ
- תותח על

- יצירת קשר:
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
- משה גמ
- תותח על

- יצירת קשר:
לא כלכך מהר.ביבי עושה את העבודה מצויין.גמר מבזק.גמר מאנשי הקבע.גמר מהמורים.גמר ממחוסרי דיור.גמר מאלעל.גומר מהנמלים.נשאר לו הביבי שזה חברת חשמל.את הכעסים שלך ושל הרבה לפניך אני שומע כל הזמן.אני מקווה שאחרי שיקחו את התנאים המעולים שלנו אולי סוף סוף יהיה שקט,למרות שאין מצב כזה .תמיד יהיה מה להגיד על חברת חשמל. ![[אקדחים] [אקדחים]](./images/smilies/2gun.gif)
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
אז בגלל זה אני ממריץ אותך לקנות את הכל, ומהר...לפני שביבי ושרה חוזרים בגדול....ובכל מיקרה - בתנאים שלך אף אחד לא יגע, אולי תשלם משהו סמלי עבור חשמל...אבל זה יגולם מיד ורטרואקטיבית 10 שנים בברוטו שלך....וחוץ מזה, משה, זה לא נגדך או נגד מישהו אחר....פשוט - כולנו רוצים את התנאים המחורבנים האלה....זההכל מקינאה צהובה!!! ואני בכלל לא כועס...עליכם! אני כן כועס על כל המושחתים בעבר, שנרדמו בשמירה על טוהר המידות וניקיון הכפיים! אני כועס על זבל מושחת ואידיוט כמו הפציצקי הזה, שמאפס עשו אותו מלך, וגם זה לא הספיק לסתום הזה...הוא רצה יותר...ואין שמח כמוני לאידו על שנפל כ"כ עמוק....ועדיין הוא עוד לא הגיע לתחתית...כשיגמר הסיפור הזה הוא לא יוכל אפילו לקבץ נדבות בצמתים!!! גם משם יזרקו אותו הנרקומנים.... 
100עכוז
- משה גמ
- תותח על

- יצירת קשר: