הבנתי ש מדובר ב 24 FPS כך שזה לא ביג דיל
אנחנו כמו כל האירופאיים מקבלים 1080 ב 25 FPS
--------------------------------------------------
ציוד: ממיר TOPFIELD 7700, צלחת 1.2מטר 4W, 7E+9E, 13E, 26E
חיברתי לממיר HDD חיצוני ב USB ואני יכול להקליט תוכניות
מחפש ערוצים בצרפתית וערוצי ילדים (וגם אם יש איזה HD פתוח)
ה 25 של האירופאים ושלנו עובר "האצה" ולא המרה ולכן לא יוצר שום בעיה (חוץ מאולי בעיה באודיו או העובדה שהסרט נגמר יותר מהר..)
ראה
קישור לפורום השכן http://www.hometheater.co.il/vt70429
לאמריקאים עם ה 30 פריים שלהם אולי יש בעיה
עדיין לא הבנתי מה ביג דיל ב 1080P? אם הקצב 24?
אפשר להעביר תוכן פרוגרסיב progressive כמו סרטים גם על 1080i לא צריך 1080p בשביל זה
אני מסכים ש 1080P ב 50 ו 60 לשניה זה כבר " ביג דיל"
ה P בפני עצמו הוא ביג דיל במיוחד בשידורי ספורט. בתנועה מהירה כשהתמונה באינטרלייס היא מזוגזגת. יש כל מיני מעבדי וידאו שמנסים להתגבר על הזיגזוג בכל מיני שיטות אבל זה אף פעם לא יהיה כמו שידור P אמיתי.
מוסכם עלי שמאחר וכל מסכי ה LCD והפלסמה לא יכולים לתמוך באינטרלייס אזי עדיף מקור וידאו שהוא פרוגרסיב
אבל
מה שחשוב באמת זה איך צולם החומר במקור:
1) אם החומר במקור הוא פרוגרסיב כמו במיקרה של קולנוע (פילם) אז זה לא משנה אם השידור מגיע 1080i או מגיע 1080p (בתנאי שלא בוצע 3:2 להתאמה לקצב 30) - החומר פרוגרסיב ומתאים למסך
2) אם החומר במקור הוא אינטרלייס (צולם בפורמט 1080i) אז באיזו שהוא שלב יתבצע DEINTERLACING - או במעבר ל 1080p או יותר מאוחר במסך - ואז בכל מקרה יש מצב לבעיה
Consumers can sign up for the best high definition programming and service in the industry with DISH Network's new TurboHD programming packages, the only all-HD packages on the market, starting at $24.99 per month. TurboHD is available in three separate tiers and includes special "turbo-charged" features and benefits such as DISH Network's award-winning and industry-leading technology, the highest quality HD available including 1080p resolution where available, and the most-watched HD channels that may be viewed on any TV -- analog, digital or high definition.
Current DISH Network customers looking to add the industry's best high definition experience can get a "turbo-charged" HD package for as little as $10 more per month.
Every man dies , Not every man really lives אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
כל הבעיה מתחילה בכך שפעם היה יתרון לאינטרלייס בהצגה על CRT (מסכי טלויזיה CRT היו אינטרלייס)
היום גם מסכי CRT כבר יכולים להיות פרוגרסיב
ומסכי פלסמה ו LCD כולם פרוגרסיב
מה שדורש מתוכן שהוא אינטרלייס לעבור המרה לפרוגרסיב שנקראת DEINTERLACING
וההמרה הזאת עשויה להיות בעייתית