שאלה לגבי יס + VIDEOGUARD

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

QUOTE ועוד שאלה קטנה, כולם מדברים על \"חוקי הפורום\" אך אני לא מוצא אותם. מישהו יכול לתת לינק?

הנה הלינק http://www.sat-israel.com/Forums/viewtopic.php?t=692
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

DVB-S - Digital Video Broadcast - Satellite

DVB-C - Digital Video Broadcast - Cabel

DVB-T - Digital Video Broadcast - Terristerial
moshev
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי moshev »

רק בשביל לסגור את הנושא - מהכללים -

"הפורום הזה אינו מתעסק בכל הקשור בפעילות בלתי חוקית בהקשר ל YES וחל איסור מוחלט לפרסם בפורום דברים הנוגעים בכך. פרסומים כאלו ימחקו ללא הודעה מראש"

כלומר כנראה שלא הפרתי את הכללים :)

QUOTE QUOTE ועוד שאלה קטנה, כולם מדברים על \"חוקי הפורום\" אך אני לא מוצא אותם. מישהו יכול לתת לינק?

הנה הלינק http://www.sat-israel.com/Forums/viewtopic.php?t=692
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

משה,

אני מציע שלהבא תתחיל שירשור חדש עם הנושא בו אתה מעוניין. לעניין "פעילות בלתי חוקית" זה נתון לפרשנות, אנחנו בפורום דנים לפי חוקי בית שמאי: לא מעוניינים אפילו לגעת בנושא.

לעניין פטנט ומשתמש קצה: לפטנטים יש חוק נפרד, חוק הפטנטים. לזכויות יוצרים יש חוק משלו, מאד נרחב. עם זאת שניהם שייכים לתחום הקניין הרוחני. הפרשנות שלך לשימוש נתונה למספר מבחנים, הראשי שבהם הוא תום לב: בעניין זה ביהמ"ש נוטה, לרוב, להעביר את נטל ההוכחה על הנאשם (במשפט הפלילי תמיד נטל ההוכחה על המדינה, אלא אם נאמר מפורשות אחרת). במדינות רבות נעשו נסיונות להעמיד לדין משתמשים פרטיים, ממש כמו שמעמידים כרגע משתמשים שמורידים קבצים ברשת.

העויינות שהרגשת נעוצה בסימפטומים של החוכמולוגיה שהפגנת: המשכת שירשור שבו נאמר מפורשות שלא נוגעים בנושא, ועוד המשכת לנסות "ולהאיר" את עיננו לכך שאנו אוכפים כללים שאין לנו מושג מאיפה באו ולמה. בשביל להבטיח שנבין כי מדובר בחוכמולוג היית חייב לצרף את הסיפור על הניסוי הלקוח מן הספר "פסיכולוגיה בגרוש" בהוצאת "אני יותר חכם", שבטח ולא התכוון לחלק לנו מחמאות. גם אחרי שקיבלת תשובה מפורטת היית חייב להעיר ש"בילבלתי כמה תחומים". ד"א, התשובה שנתתי היתה רק מתוך כבוד לשבע.

בכל אופן, ברוך הבא לפורום ונקווה שתהפוך לחבר נעזר ועוזר.

בעניין הPVR: יס עומדים להכניס שירות דומה לזה של סקאיי פלוס, מקליט HD עם מספר LNB כך שניתן להקליט בערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר, עם שימוש בEPG ותכונות חכמות נוספות (סיווג תכניות וכיו"ב), ואו לעצור תכנית ולהמשיך לצפות בה בדיליי. עם זאת כנראה שירצו להכניס לשימוש קידוד מקרווויז'ן (MACRO VISION) אשר ימנע הקלטה בכל אמצעי אחר מלבד הממיר.
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

רביב תמונה

בכלל הנושא הזה הפך ל תמונה
סמל אישי של משתמש
איש המציאות
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי איש המציאות »

moshev - אל תיקח קשה את התגובות - לכל אחד יש את סיגנון הניסוח שלו.

לגבי שאלות על YES , היו הרבה תגובות כמו שלך בעבר מאנשים חדשים ,

ולכן זה משהו שיכול להרגיז אנשים שנמצאים פה הרבה זמן.

דרך אגב , גם רביב וגם 7EVA בעלי ידע רב מאוד ותורמים המון לפורום , ותוכל להעזר בהם בשאלות קונקרטיות בנושאים אחרים.

לגבי היציאה - מדובר ביציאה אנלוגית , שניתן לתפוס את מה שמגיע ממנה עם כל כרטיס לכידת וידאו.

בכל מקרה , תהנה מהשידורים ...ומהניסויים.... [קאובוי]

אמיר.
my collection so far :
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

QUOTE משה,  
אני מציע שלהבא תתחיל שירשור חדש עם הנושא בו אתה מעוניין. לעניין \"פעילות בלתי חוקית\" זה נתון לפרשנות, אנחנו בפורום דנים לפי חוקי בית שמאי: לא מעוניינים אפילו לגעת בנושא.  
לעניין פטנט ומשתמש קצה: לפטנטים יש חוק נפרד, חוק הפטנטים. לזכויות יוצרים יש חוק משלו, מאד נרחב. עם זאת שניהם שייכים לתחום הקניין הרוחני. הפרשנות שלך לשימוש נתונה למספר מבחנים, הראשי שבהם הוא תום לב: בעניין זה ביהמ\"ש נוטה, לרוב, להעביר את נטל ההוכחה על הנאשם (במשפט הפלילי תמיד נטל ההוכחה על המדינה, אלא אם נאמר מפורשות אחרת). במדינות רבות נעשו נסיונות להעמיד לדין משתמשים פרטיים, ממש כמו שמעמידים כרגע משתמשים שמורידים קבצים ברשת.  

העויינות שהרגשת נעוצה בסימפטומים של החוכמולוגיה שהפגנת: המשכת שירשור שבו נאמר מפורשות שלא נוגעים בנושא, ועוד המשכת לנסות \"ולהאיר\" את עיננו לכך שאנו אוכפים כללים שאין לנו מושג מאיפה באו ולמה. בשביל להבטיח שנבין כי מדובר בחוכמולוג היית חייב לצרף את הסיפור על הניסוי הלקוח מן הספר \"פסיכולוגיה בגרוש\" בהוצאת \"אני יותר חכם\", שבטח ולא התכוון לחלק לנו מחמאות. גם אחרי שקיבלת תשובה מפורטת היית חייב להעיר ש\"בילבלתי כמה תחומים\". ד\"א, התשובה שנתתי היתה רק מתוך כבוד לשבע.

בכל אופן, ברוך הבא לפורום ונקווה שתהפוך לחבר נעזר ועוזר.

בעניין הPVR: יס עומדים להכניס שירות דומה לזה של סקאיי פלוס, מקליט HD עם מספר LNB כך שניתן להקליט בערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר, עם שימוש בEPG ותכונות חכמות נוספות (סיווג תכניות וכיו\"ב), ואו לעצור תכנית ולהמשיך לצפות בה בדיליי. עם זאת כנראה שירצו להכניס לשימוש קידוד מקרווויז'ן (MACRO VISION) אשר ימנע הקלטה בכל אמצעי אחר מלבד הממיר.

אם יותר לי להעיר ובכן

במכשיר PVR של יס איך יס מסכימה ליראות איתו עוד לווינים?זה לא מפריע לה שהלקוחות יתמכרו לערוצים האחרים ויתנתקו מ יס?

בקשר להקלטה הבלעדית זה נשמע מיותר כי אפשר לחבר את המכשיר וידאו למפענע הרגיל של יס.

אלא אם כן כחלק משמירת זכויות יוצרים יס תאסור על הלקוחות להישתמש במפענח הרגיל דרכו ניתן לחבר מכשיר וידאו ולחייב את הלקוחות להישתמש במכשיר החדש כחלק משמירת זכויות יוצרים .אבל נראה לכם שלכל אחד יהיה כסף לשלם על מקלט עם PVR?זה לא נראה לי מקלט במחיר זול.

ואם כחלק משמירת זכויות היצרים אסור יהיה לחבר את הPVR למחשב אז זה צעד רע כלפי הלקוחות.
davis1
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי davis1 »

כולם תוקפים את הבחור שהעלא את הנושא של יס ובלי לשים לב הגעתם ל 4 עמודים כך שלפחות

2 עמודים ניכתבו ע"י המיתנגדים לנושא יס

אז תחשבו על זה

ואך אומרים חדל בירבורים ברשת.
davis1
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

הרי רשום בחוקי הפוום שאסור לדבר על דברים לא חוקיים של יס.

כמו לדוגמא איך ליפתוח את הערוצים שלהם בצורה לא חוקית.

אבל לפי דעתי הנושא של החידושים שלהם כמו הPVR שכניראה צריך להיות יותר מאוחר ידוע לכל הלקוחות בגלל שהוא נחשב ליותר ציבורי אני חושב שאין עם זה בעיה.
ניר
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ניר »

לא ברור לי למה מישהו חושב שיס תאפשר , או תהיה חייבת לאפשר שני LNB כדי לאפשר הקלטה מערוץ אחד וצפיה בערוץ שני. לא צריך בשביל זה שני LNB. כל מה שצריך זה ממיר עם שני טיונרים, או בשפה טיפה יותר נכונה - מפענח עם שני מפענחים. כמובן שעליו "ילבישו " את ה PVR. מפענחים כאלה קיימים זה זמן רב ( כאלה עם שני טיונרים) ובאמת הבעיה איתם היא שהם פשוט יקרים. זכור לי שפעם ניתקלתי במכשיר כזה מתוצרת מוטורולה שהיה בשימוש בארצות הברית.
lionking
חבר פורום
חבר פורום

שאלה מצויינת?

שליחה על ידי lionking »

QUOTE מישהו יכול להפנות אותי להסבר מדוע זה לא חוקי לקלוט שידורי יס במחשב בעזרת SmartCard חוקי? הרי לא מדובר בפריצת הצפנה או גניבת תוכן מסוג כלשהו?

למרות שאני חדש בפורום מרשה לעצמי להצטרף לשאלה הזו

אבל נראה לי שאני יודעה חלק מן התשובה:

יס לא תומכת בדברים כאלה זאת התשובה שקיבלתי בטלפון ,וזה למה - כרגיל הראש העיסקי הישראלי למה ל יס להסתבך ו לחפש פתרונות להעסיק מהדסים ובקיצור לבזבז משאבים על דברים כאלה, מה יס תקבל בתמורה? עוד 2 לקוחות אולי? עדיף להם לעשות עוד פרסומת חדשה שתרוץ בתלוויזיה איפה שכולם בסוף יצעקו " יס " זה הרי מה שיביא כסף, חברים אנחנו בישראל!!!

אני התקשרתי לNDS אתמול הם רשמו את השאלה שלי וחזרו אלי אחרי זה עם תשובה, הם מאנגליה התקשרו אלי לקוח של יס שבכלל לא קשור אליהם!!!

והבטיחו תשובה יותר טובה בהמשך
שלח תגובה